Evet onaBu görümce çocuğu size gelen mi? Evli çocuklu görümceye mi almış telefonu?
Ne mi alaka ?
Şu alaka .
Ben kolay çocuk sahıbı olmuş biri degılım . Artık istemıyorum derken dahı esım ırdeledı usteledı.
Cok sukur bebegımı kucagıma aldım
Ama bır toparlanma surecı var .
Sızın bahsettıgınız zorlukla benım zorlugum aynı yolda yurumuyor malesef .
Yanı ben cocuk ıstıyorum dıye tutturupta yok öyle bedavafan yaylanmak
Siz cok kararliydiniz onceki konularinizda da ondan dedim. Hayirlisi olsun diyeyim o zaman,ama boyle harcamalari varsa esinizin engel olmaniz imkansiz, anlattiginiz kadariyla sizi pek takmayan bir insan cunku. Sizin evinize kimin ne zaman gelecegine kadar kendisi tayin ediyor zira.Eve gerı donup yuvamızı bozmayalım dıyorsa benı ılgılendırır
Görümceye cevabını yetiştirince anlayacak biri mi yoksa kavga mı eder?Evet ona
SenSizin koca ortada değil mi? Kocanızın size yardımcı olmayacağına az çok tahmin edebilirdiniz. Evet yardım etmek zorunda. Ama burdan bakınca bile kocanızın profili belli oluyor. Ona bağlanarak bir şeyler yapmak çok saçma.
Neyse size hayatta başarılar ve bebeğinizle mutluluklar
Boyle harcamaları yokSiz cok kararliydiniz onceki konularinizda da ondan dedim. Hayirlisi olsun diyeyim o zaman,ama boyle harcamalari varsa esinizin engel olmaniz imkansiz, anlattiginiz kadariyla sizi pek takmayan bir insan cunku. Sizin evinize kimin ne zaman gelecegine kadar kendisi tayin ediyor zira.
Bende bundan bahsedıyorumYa şu işsiz güçsüz tiplerin son çıkan telefonları almasını anlamıyorum ya. Sanırsın ki iş adamı, çok önemli görüşmeleri oluyor, aynı anda mailini de alacak görüntülü konuşmasını da yapacak, hesap da tutacak, not alacak...
Bu facebook bi instagrama girecekler, hava atmaktan başka bir şey değil. Az mı gördük adamın kontoru yok cebinde son model iphone...
Çok haklısınız valla ne diyim.
Ortalıgı katar karıstırır , öyle bı kadınGörümceye cevabını yetiştirince anlayacak biri mi yoksa kavga mı eder?
Tamam kocan almış ama, ödeyecek demiş. Yerinde olsam arar derim ne zaman gönderebilirsin parasını? Bi bakarım ne dicek.
Dogrudur,imkanlar derken maddiyattan mi bahsediyorsunuz? Cocuk el kol baglamaz ama ya,kendi geleceginizi dusunun bence. Sizin geleceginiz parlak olursa ancak cocugunuzunki guzel olur. Maddiyatsa sorun calisirsiniz (sartlarinizi bilmiyorum o yuzden ezbere konusuyorum) cocugunuza bakacak biri bulunur elbet. Kimse yuvasi dagilsin diye evlenmez cocuk yapmaz evet ama sozunu dinlemeyen kocayla da cok zor cok. İnanin bosanmak bazen daha kolay olabiliyor. Tabii enine boyuna dusunmeniz lazim,bir gunde verilecek karar degilSi
Sen
Boyle harcamaları yok
Ama dedıgınız gıbı bana pek danısan birı degıl
Bosanmak ıstedıgımı bılıyorsunuz
Ben hergun kafamdakı seylerle ugrasıyorum
Ama ımksnım yok
Cocuk rlımı kolumu baglıyor
Valla ben olsam bende çok kızardım.Kirada oturan , yenı cocugu olmış adamdan telefon istemek hangi adap ve görgüye sıgıyor ?
Çok üstüme gelmeye basladılar artık ikiside
Salak mı bu adam
Bılmıyorum artık bazı arkadaslara da kırılır oldum .Dogrudur,imkanlar derken maddiyattan mi bahsediyorsunuz? Cocuk el kol baglamaz ama ya,kendi geleceginizi dusunun bence. Sizin geleceginiz parlak olursa ancak cocugunuzunki guzel olur. Maddiyatsa sorun calisirsiniz (sartlarinizi bilmiyorum o yuzden ezbere konusuyorum) cocugunuza bakacak biri bulunur elbet. Kimse yuvasi dagilsin diye evlenmez cocuk yapmaz evet ama sozunu dinlemeyen kocayla da cok zor cok. İnanin bosanmak bazen daha kolay olabiliyor. Tabii enine boyuna dusunmeniz lazim,bir gunde verilecek karar degil
Illa kı vardır psıkolojık gelgıtler , duygu durumlarıAbellaa kendine bir iylik yap yarin bir dr randevu alip gorus lahusa depresyonunu atamadigini dusunuyorum
Konuna yorum yapamam cunku bir yerde bizim borcumuz var diyorsun bir yerde paraya ihtiyacim yok benden kismaz diyorsun olayini tam anlamadim sanirim istedigin esinin ailesinden tamamen kopup sizinle bir hayat kurmasi size gelip gitmemeleri cok yakin olmamak ailesini gormek istemeyisin ise utopik bir hayal Olur
Anlattigin kocan kotu biri degil kendin soylemistin halada soyluyorsun cok iyidir diye birimiz biraz elestiri yazsak korumaya gecisinden de anlasiliyor sanirim tokat olayindada asiri tepkiyle sen kiskirttin biraz
Sinirlerin bozulmus madem bosanmak istemiyorsun imkanimda yok diye yazdin seviyorsun da lahusa duygularini rahat atman icin destek al
Valla ben de o yonde yorum yaptim ama tabii kirmak incitmek icin degil lutfen yanlis anlamayin. Sizi en iyi ben anlarim. Benim de oglumu birakabilecegim kimse yok su an 21 aylik ve ben evden biktigim icin calismak istiyorum ama olmuyor. Siz de sartlarinizi iyilestirmeye calisirken kresli is yerlerine basvurmayi dusunun isterseniz. Elbet bir kapi acilir. İnsallah hayirlisiyla feraha cikarsiniz. Bebisiniz gule gule buyusun annecigiyle insallahBılmıyorum artık bazı arkadaslara da kırılır oldum .
Ben keyfımden devm etmıyorum cunku evlılıgıme . ama ınanın cocugumu bırakacak tek bır ınsanım yok . herkes sözde es dost .
Soyle bı ıkı yasında olsa ınanın elımden gelenı yaparım , bulurum bır yolunu .
Ama daha dortt aylık ve huzursuz bır bebek .
Insanlar sen bosanıyordun , sen bosanmazsın gıbı yorumlarkarken ımkanları hıc gozetmıyorlar .
Arkamda bırakın destekçiyi , psıkolojık bı destekcım bıle yok
Kızım o aralıkta olsa bır krese verırım en azındanValla ben de o yonde yorum yaptim ama tabii kirmak incitmek icin degil lutfen yanlis anlamayin. Sizi en iyi ben anlarim. Benim de oglumu birakabilecegim kimse yok su an 21 aylik ve ben evden biktigim icin calismak istiyorum ama olmuyor. Siz de sartlarinizi iyilestirmeye calisirken kresli is yerlerine basvurmayi dusunun isterseniz. Elbet bir kapi acilir. İnsallah hayirlisiyla feraha cikarsiniz. Bebisiniz gule gule buyusun annecigiyle insallah
Eve dondu
Barısmıs degılız , ben bı yere gıdemem
Kwndı defolup gıtsın
Bu adam eve binbir blörfle döndü biliyorsunuztamam ama sonuçta boşanmak istiyorsanız hala kime ne almış ne yaparsa yapsın..
çok sayfa olmuş okuyamadım gerçi..
Aynı öküz bendede var bayılır ailesine para yedirmeye. mal ben de kısıyorum herseyi mi daha aha az önce kaynanam la konusıyorlar para muhabbetini ben bişey deyince sus oluyor lanet olsun ya bende sinirden kuduruyorum artıkMeraba hanımlar
Bir şey danışmak iatiyorum sizlere zira artık gerçekten sakin olamıyorum.
Net faturası detayına netten baktım
300 lira küsür gözüküyor .
Genelde 80 civarı ödüyoruz kota çok aşarsa oda .
Eşim telefon almış kardeşine
İphone 7 plus
4.800 tl taksitle
Ben artık ne yapayım ?
Bana bir iki ay önce sana alalım dedıgındr cocuk oldu yenı istemiyorum ne geregı var dıyıp öteledım sırf evımın gecımını dusundugumden
Şaka gıbı ya
Su bır ayımı bayramımı bana zehir zıkkım ettı su adam ve Aılesı
Artık sınırden elim ayagım titriyor
Bu ne ya valla cıldırıcam
Bır suru taksıtımız var aylık 300 400 hep
Ben gıyımımden herseyımden kesıyorum arkadaslar sırf sıkıntı cekmeyeşım dıye
Bana para verıyor hemen yastık altı yapıyorum bısey bıterse ıstemem ben alırım dıye
Tutturdu ödicek diyor bana
5 bın lıra nerdeyse calısmoyor etmıyor bıde o mu odıcek
Nağıcam ben artık sınır hastası oldum
Adamı sırf oraya bunun ıcın cagırmıslar resmen
Ben haflardır neler cekıyorum artık dayanamoyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?