Boyle koca olmaz olsun😭😰

ben 2 yıllık evliyim kocam malesef çok sorunlu biri bu gune kadar beni bir cok kez aldatti hemde kuzenimle ben hep olayi kapattim aileler arasinda sorun cikmasin diye eşim şehir dışında çalışıyor ama ortada para yok daha maaşını almadan şuna borcum şuna vericem der eşime hamileyim dedim onu denemek istedim bir gun gerçektende çocuk sahibi olursak davranışları değişir mi diye birazda olsa sorumluluk sahibi olurmu diye merak ettim bana dediki git kendini yüksek bi yerden at bebek ölsün hayat pahali sana ve bebeğe bakamam dedi😭😭😭 çok üzüldüm😭 boşanmaya karar verdim sizce abartiyormuyum akıl verin lütfen kendimi çok yanlız hissediyorum çok seye katlandim çok sabrettim dua ettim değişsin diye çünkü onu seviyorum tek istediğim aile olmak mutlu olmak😭😭😭😭
Tbikide abartmıyosun boşan,kuzeninide eşinide rezil et bence.tek taraflı sevgi bir işe yaramıyor gördüğün gibi adam seni sevmiyor.Seni sevmeyen biri için niye hala duruyosunki,o aile olmak fln istemiyor

ben 2 yıllık evliyim kocam malesef çok sorunlu biri bu gune kadar beni bir cok kez aldatti hemde kuzenimle ben hep olayi kapattim aileler arasinda sorun cikmasin diye eşim şehir dışında çalışıyor ama ortada para yok daha maaşını almadan şuna borcum şuna vericem der eşime hamileyim dedim onu denemek istedim bir gun gerçektende çocuk sahibi olursak davranışları değişir mi diye birazda olsa sorumluluk sahibi olurmu diye merak ettim bana dediki git kendini yüksek bi yerden at bebek ölsün hayat pahali sana ve bebeğe bakamam dedi😭😭😭 çok üzüldüm😭 boşanmaya karar verdim sizce abartiyormuyum akıl verin lütfen kendimi çok yanlız hissediyorum çok seye katlandim çok sabrettim dua ettim değişsin diye çünkü onu seviyorum tek istediğim aile olmak mutlu olmak😭😭😭😭
sevgili trollllllll bu yazdıklarını bir gün yaşarsın unutmaaa

bence de abartıyosunuz adam kuzeninizle yatıp kalkıyo ne var ki bunda. Hamileyim dediğinizde ne demiş yani git at kendini demiş ne var bunda çok sevindim bi an önce kucağımıza alalım mı deseydi
umarım fake falansındır yoksa gerçekten bi silkelenmem gerek
bu yazdıkların doğruysa ve abrtıyomuyum diyosan eğer sen iyi değilsin arkadaşım

İnsanlar sana trol diyor fake diyor ama sen bir tek cevap vermiyorsun demekki gerçekten sahtesin.. İnsanları neden kandırıyorsun ne geçiyor eline acaba

Sana böyle diyen bir adamı hala seviyor olman gerçekten şaşırtıcı yani kadın dediğin biraz gururlu olur doğru düzgün maddi destek olmaz aldığı parayı naptığı belli değil çalışmıyorsanız işe girin ve bu adamdan bir an önce kurtulun sizin mutlu olma yuva devam etsin isteğiniz tek başına istemekle olmaz iki tarafında fedakarlık göstermesiyle olur değişmeyen adam değişmez değiştiremezsin ya çok seviyorum herhalukarda aşığım herşeyine razı olacağım diyeceksin ki bu çok aptalca olur yada en kısa zamanda boşanacaksın anlattıklarına göre bu adamdan bir cacık olmaz

Bence sana sırılsıklam aşık sadece sevgisini belli edemiyor sen ondan 3/5 çocuk yapiver ne ayrılması boşanması 😂

Üye ile görüştüm, konuları keşke şaka olsa. Lakin ses tonundan gerçek olduğu anlaşılıyor. Dalga geçmek amaçlı açılmış bir hesap değil.

Sizin alay ettiniz trol dediğiniz benim hayatım ve yaşadıklarım keşke anlattığım herşey yalan olsaydı keşke kadın olmak zor hele insanin mesleği bi işi yoksa çok zor

Konu ile dalga geçen, konu dışı tiyealan herkese cezalar yağıyor... Mune Mune ben buradan önceki son 2 sayfaya baktım, diğerlerinde top sende. Üyenin Türkçesi iyi olmadığı için tam olarak kendini de ifade edememiş.

Konu sahte mi değil mi bilmem. Anlayamıyorum sizin gibi. Ama sadece filmlerde olduğunu falan zannediyorsunuz galiba. Bırakın kuzeni, kız kardeşiyle kocası ilişki yaşayan ama susan o kadar çok kadın var ki....

Sizin alay ettiniz trol dediğiniz benim hayatım ve yaşadıklarım keşke anlattığım herşey yalan olsaydı keşke kadın olmak zor hele insanin mesleği bi işi yoksa çok zor

aileniz nerede
ne kadar destek olabilirler size?
zaten çocuk da yok sadece çalışıp kendinize bakacaksınız gibi gözüküyor şu an için, eğer zaten ailenizin yanına giderseniz kolayca üstesinden gelebilirsiniz.
ama böyle bir durumda hala kocamı seviyorum derseniz tabi ki kimse size inanmaz. akıl alır gibi değil çünkü. Şu an sağlıklı düşünemiyorsunuz. o nedenle ailenizin/ ablanız/abinizin yanına gidin. yardım isteyin.

Bazı şeyler vardır ki affetmek söz konusu olamaz. Birincisi senin kuzeninle beraber olmuş. Başkası olsa affedilir mi bilmem. Ikincisi senin hayatını hiçe saymış. Bebeği istemiyorsa gider kürtaj olursun. Kendini yüksek bir yerden at ne demek?
Yat kalk şükret kurban kes ki gerçekten hamile değilmişsin.
Ilk işin bir avukata gitmek olsun, avukat sana yol gösterir. Delil toplamaya bak bu arada
Ikinci işin de kendine bir iş bulmak olsun. Iskurda mesleği olmayanlar için askari ücretle iş var.
Üçüncüsü psikolojik destek al hemen. Zira kaldırılabilecek şeyler değil.
Sonra da ailene anlat olanı biteni. Kimse bu ahlaksızlığa sessiz kalmaz diye düşünüyorum.
Kocan olacak ahlaksız seni suçlu çıkarıyormuş hep. Hiç takma, evet ben suçluyum de. Savunmaya geçme. Seni ezmesine de izin verme.
Bu dünyaya onunla gelmedin, 27 yaşına kadar da onunla yaşamadın. Bundan sonra olmasa da olur.
Hiç bir şey bu yaşadığın saçmalıktan daha kötü olamaz.

Bazı şeyler vardır ki affetmek söz konusu olamaz. Birincisi senin kuzeninle beraber olmuş. Başkası olsa affedilir mi bilmem. Ikincisi senin hayatını hiçe saymış. Bebeği istemiyorsa gider kürtaj olursun. Kendini yüksek bir yerden at ne demek?
Yat kalk şükret kurban kes ki gerçekten hamile değilmişsin.
Ilk işin bir avukata gitmek olsun, avukat sana yol gösterir. Delil toplamaya bak bu arada
Ikinci işin de kendine bir iş bulmak olsun. Iskurda mesleği olmayanlar için askari ücretle iş var.
Üçüncüsü psikolojik destek al hemen. Zira kaldırılabilecek şeyler değil.
Sonra da ailene anlat olanı biteni. Kimse bu ahlaksızlığa sessiz kalmaz diye düşünüyorum.
Kocan olacak ahlaksız seni suçlu çıkarıyormuş hep. Hiç takma, evet ben suçluyum de. Savunmaya geçme. Seni ezmesine de izin verme.
Bu dünyaya onunla gelmedin, 27 yaşına kadar da onunla yaşamadın. Bundan sonra olmasa da olur.
Hiç bir şey bu yaşadığın saçmalıktan daha kötü olamaz.
haklisiniz

Back
X