Boyle koca olmaz olsun😭😰

çocuk sahibi olmayı çok istiyorum bu msj okuyan benim için dua etsin bende sizler için ederim Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin Amin
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben klomende kullandım iki yumurtam oluştu biri 14 diğeri 18 mm buyudu doktor catlatma ignesine gerek yok catlar dedi ama gebelik olmadı

inanın sizi anlamak çok zor

Bazen insanlar içinde bulundukları durumu kanıksadıkları için öyle olması gerektiğini zanneder. Bazı ağır kokular vardır. Kokuyu ilk aldığımızda bu ne biçim koku deriz ama o ortamda kaldıkça kokuya alışırız. Ta ki dışarı çıkıp temiz hava alana kadar.
Senin şu an temiz havaya ihtiyacın var. O zaman ben nasıl o pis ortamda kaldım diyeceksin.

aileniz nerede
ne kadar destek olabilirler size?
zaten çocuk da yok sadece çalışıp kendinize bakacaksınız gibi gözüküyor şu an için, eğer zaten ailenizin yanına giderseniz kolayca üstesinden gelebilirsiniz.
ama böyle bir durumda hala kocamı seviyorum derseniz tabi ki kimse size inanmaz. akıl alır gibi değil çünkü. Şu an sağlıklı düşünemiyorsunuz. o nedenle ailenizin/ ablanız/abinizin yanına gidin. yardım isteyin.
şuan yurt dışındayız ailem turkiyede hep sustum değişir diye sabrettim şimdi anlıyorum ki yaptığı şeyler gözünde hata degilki değişsin bu onun karakteri ailem üzülsün istemediğim için söylemedim hiçbirşeyi ailem tabikide yanımda yer alır bunları öğrenince bu sefer mantıkla hareket edicem ben kalbimin sesini dinledim bu günlere geldim evet seviyorum ama çok pişmanım böyle bir insanla evlendigim için 😔 benim hayalim bu değildi sadece mutlu olmak istedim çocuklarimiz olsun birlikte mutlu olalım istedim ama artik eminim bu insanin hayalimdeki insan değil

şuan yurt dışındayız ailem turkiyede hep sustum değişir diye sabrettim şimdi anlıyorum ki yaptığı şeyler gözünde hata degilki değişsin bu onun karakteri ailem üzülsün istemediğim için söylemedim hiçbirşeyi ailem tabikide yanımda yer alır bunları öğrenince bu sefer mantıkla hareket edicem ben kalbimin sesini dinledim bu günlere geldim evet seviyorum ama çok pişmanım böyle bir insanla evlendigim için 😔 benim hayalim bu değildi sadece mutlu olmak istedim çocuklarimiz olsun birlikte mutlu olalım istedim ama artik eminim bu insanin hayalimdeki insan değil
Seni kuzeni dahil defalarca aldatan, köpek gibi davranan bir şerefsizi hala seviyor olman aptal olduğunu gösteriyor.
Aklı başında hiçbir kadın bu kadar karaktersizliğe katlanmaz.
Hamile kalmak için de uğraştığına eminim 2 sene boyunca. Yurtdışında kalmak için sanırım.
Yine eminim ki sen boşanmazdın, kocan seni kovuyor, mecbur kaldın.

Seni kuzeni dahil defalarca aldatan, köpek gibi davranan bir şerefsizi hala seviyor olman aptal olduğunu gösteriyor.
Hamile kalmak için de uğraştığına eminim 2 sene boyunca. Yurtdışında kalmak için sanırım.

Son 10 günde attığın mesajlara bak.
Bu mu boşanmak isteyen kadın?
Bir de profile "gel kızım" diye mantıksız şeyler yazmış.

Yazıklar olsun senin gibi kadınlara.
Kuzeniyle beraber olan adama yapışacak kadar mezhebin geniş.

En nefret ettiğim kadın tipi.

Haklisin canım ilk önce sogan kürüne başlıcam sonra Bal tarçın çörek otu inşallah yakında hamile kalırım
Kadin olmak çok zor Inşallah gelecek ay hepimiz hamile kalırız hayirlisiyla
biraz sabret söyle düşünmeye çalış Allah ne zaman dilerse ol derse ozaman olur bende çok istiyorum bebeğim olsun ama işte herşeyin bir zamanı var allah katında kendini daha fazla yıpratma oluruna burak inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın

77 mesajının 70 i gebe kalmak üzerine.
Böyleleri anne olmasın Rabbim.

Hakaret etmesemde düşüncenizi yazabilirsiniz
hakaret etmedende düşüncenizi söyleyebilirdiniz dışardan yorum yapmak çok kolay şunu yapsaydin bunu yapsaydin ama yazmak ve yasamak arasinda çök fark var daha önce ona boşanmak istediğimi söyledim de başımi defalarca duvara vurdu bunları yazmak bile kolaymı sanıyorsunuz şuan yurt dışındayız bisey yapamam ama turkiyeye dönünce ilk işim boşanma davası açmak

ben de ban yiyenlere çok üzüldüm
hiç de hak ettiklerini düşünmüyorum açıkçası
hatta konuya ben de benzer mesaj yazacaktım da telefonum mu çekmedi işim mi ne çıktı da yazamadım
yoksa ben de ban yiyecekmişim
sonra gerçek olduğu anlaşılınca bi üzüldüm tavsiye vereyim dedim belki gençtir, kimsesi yoktur diye.
sonra bir de baktım profilde 3 gün önce başka düşünüyor şimdi bambaşka
yani anlamak mümkün değil.
mesaj da pek yazmıyor cevap da vermiyor çok fazla
sürekli de başka konulara bakıyor ara ara gözlemliyorum fena takipteyim.

hakaret etmedende düşüncenizi söyleyebilirdiniz dışardan yorum yapmak çok kolay şunu yapsaydin bunu yapsaydin ama yazmak ve yasamak arasinda çök fark var daha önce ona boşanmak istediğimi söyledim de başımi defalarca duvara vurdu bunları yazmak bile kolaymı sanıyorsunuz şuan yurt dışındayız bisey yapamam ama turkiyeye dönünce ilk işim boşanma davası açmak
Ya bırak.
Senden bebek istemeyen adama bebek doğurmak için ilaç içen, kürler deneyen sensin.
Şu son 10 günde attığın mesajları görüyoruz.
Bir de utanmadan seviyorum yazmışsın. Yurtdışında olman polise gitmeye engel değil. Polise şikayet etseydin darp için ceza alırdı, isteseydin senin Türkiye'ye dönmeni bile sağlarlardı.
Ama sen hala çocuk doğurma, kocanı sevme derdindesin.
Daha ağır lafları hakediyorsun da neyse.

Bu kadar boynuzu taşımak sana ağır gelmedi de bizim laflarımız mı ağır geliyor?

Bir konuda bu kadar ban yiyen insan ilk kez görüyorum sanırım.

Seni kuzeninle aldatan br adamı nasıl sevebiliyosun?

İyi düşün, bence sevmiyorsundur, hastalıktır bu, takıntı ya da çaresizlik sevgi değildir, iyi yokla içini.

hakaret hoş değil katılıyorum ama defalarca başınıza vuran bir insandan daha geçen güne kadar çılgınca çocuk istemek nasıl bir mantık. neden böyle bir şey istediniz.
29 yaşındasınız, çocuk da değilsiniz yani...

hakaret hoş değil katılıyorum ama defalarca başınıza vuran bir insandan daha geçen güne kadar çılgınca çocuk istemek nasıl bir mantık. neden böyle bir şey istediniz.
bu konuda haklisiniz işte böyle bir insandan çocuk istemek büyük bir hata

Durumu kanıksamış anlaşılan. Insan bazen başkası söylemeden yaptığının farkında olmuyor. Konu sahibi nasıl bir ailede büyümüş bilmiyorum ama babası annesine bu şekilde davranıyorduysa kocasının davranışları da normal gelmiş demek ki.

Back
X