Boyle koca olmaz olsun😭😰

Sizce Abartıyor muyum 'a ciddi ciddi yok canım ne abartması böyle iyisinizmi densin. .

Bana hala öyle geliyor:)

Bilemiyorum Kazen Kazen görüştüğü için öyle olduğunu düşündüm ben de ama diger arkadaşlar da yazmis hala hamilelik, çocuk başlıklarında filan gezmesi bana da tuhaf gelmiyor değil :)

Boynuzlar arşa çıkmış.
Konu sahibi ailemi aradım, avukat araştırıyorum, boşanmada haklarım nelerdir, darp raporu nasıl alınır gibi konularda gezeceğine hala bebek topiklerinde.

Tarihlere dikkat bu arada.

Valla çok şaşkınıdım. Burada yaşananları okuyup kişiler için üzülüyoruz, acaba neler oldu diye merak ediyoruz sonra da böylesi şeylerle karşılaşınca ne düşüneceğimizi şaşırıyoruz.

Rabbim herkese aklı selim hareket edebilmeyi nasip etsin. Kocası şu an diyordur karımı kuzeniyle aldatmama rağmen hala bana kul köle bir karım var. Bazen erkekleri mi suçlasam kadınları mı bilemiyorum.

Bilemiyorum Kazen Kazen görüştüğü için öyle olduğunu düşündüm ben de ama diger arkadaşlar da yazmis hala hamilelik, çocuk başlıklarında filan gezmesi bana da tuhaf gelmiyor değil :)

Sesinden dolayı düşünmüş gerçek olduğunu ama bazen bu bile yanıltabilir insanı. Misal benim gözümün önünde oldu olay. Kadının biri gayet neşeli bir şekilde konuşurken telefonu çalar çalmaz yastaymış gibi sesini anında değiştirdi. Kayınpederi bir kaç gün önce vefat etmişti. O yüzden ben bu sesi titriyordu çok kötü geliyordu olaylarına da şüpheli bakıyorum. Bazılarının oyunculuğu gerçek oyunculara taş çıkarır. Dikkatli olmakta yarar var.

Tamam benzer olayları binde bir de olsa duyuyoruz fakat konu başlığında ki emojiler konunun anlatıliş şekli ve o soru size de garip gelmedi mi?
Çocukların ve bebeklerin istismara uğradığı bu dünyada artık bana hiçbir şey imkansız ve abartı gelmiyor. 😭😭😭😭

Birde ben kadınların yıllarca eşlerinden psikolojik şiddet gördükleri için sağlıklı düşünemediklerine inanıyorum. O kadar sindirilmişler ki hiç bir aklı selim insanın kabullenemeyeceği şeyleri kendilerini suclayıp kabullenebiliyorlar.

Bir olay yaşanmıştı ve kadın kocasını affetti. Annem kocan sana bu anlattıklarını yaptıysa boşa demişti. Annemi kadını kocasını affetsin diye ikna etmesi için çağırmışlardı üstelik. Adam kadının resmen karnının üzerine çıkıp zıplamış ve kadının ağzından kan gelmiş. Sonrada arkadaşlarına pişmanım, bana yardım edin demiş. Kadın oturup bana bunu bunu yaptı, siz olsanız affeder misiniz demiş ama sonra kendisi zaten kocayı eve almış. Yani aklı selim bir insan dayak yedikten sonra zaten affetmez, hele ki çalışıp parasını kazanıyorsa.

Birde ben kadınların yıllarca eşlerinden psikolojik şiddet gördükleri için sağlıklı düşünemediklerine inanıyorum. O kadar sindirilmişler ki hiç bir aklı selim insanın kabullenemeyeceği şeyleri kendilerini suclayıp kabullenebiliyorlar.

Bir olay yaşanmıştı ve kadın kocasını affetti. Annem kocan sana bu anlattıklarını yaptıysa boşa demişti. Annemi kadını kocasını affetsin diye ikna etmesi için çağırmışlardı üstelik. Adam kadının resmen karnının üzerine çıkıp zıplamış ve kadının ağzından kan gelmiş. Sonrada arkadaşlarına pişmanım, bana yardım edin demiş. Kadın oturup bana bunu bunu yaptı, siz olsanız affeder misiniz demiş ama sonra kendisi zaten kocayı eve almış. Yani aklı selim bir insan dayak yedikten sonra zaten affetmez, hele ki çalışıp parasını kazanıyorsa.
Biri dese ki " koca dediğin böyle davranmaz vs" cevabı da benim evliliğinde ve kocamda gözü var. Kıskanıyor olur. Akıl tutulması yaşıyorlar çünkü

Kızlar merhaba, üyeliğimi yeni açtım ve bir umut belki birbirimize yardımcı olabiliriz diye düşündüm. 9 aylık evliyim ve eşim iyi bir üniversiteden mezun bir elektrik mühendisi. Kendi işini yapıyor zamanında çok iş yaptı ama piyasa malum. İşler neredeyse durgun. Ve bu sebeple de en büyük hayalim olan bebek sahibi olma meselesini de ertelemek zorunda kalıyoruz. Aranızda eşi veya kendisi müteahhitlik yapan mimar olan vs. bir arkadaşımız var mı? Belki birlikte çalışma imkanı bulurlar inanın bunu eşim ve çocuklarım için yazıyorum.

Kızlar merhaba, üyeliğimi yeni açtım ve bir umut belki birbirimize yardımcı olabiliriz diye düşündüm. 9 aylık evliyim ve eşim iyi bir üniversiteden mezun bir elektrik mühendisi. Kendi işini yapıyor zamanında çok iş yaptı ama piyasa malum. İşler neredeyse durgun. Ve bu sebeple de en büyük hayalim olan bebek sahibi olma meselesini de ertelemek zorunda kalıyoruz. Aranızda eşi veya kendisi müteahhitlik yapan mimar olan vs. bir arkadaşımız var mı? Belki birlikte çalışma imkanı bulurlar inanın bunu eşim ve çocuklarım için yazıyorum.
9 aylık evlilikte çocuk mu?
İşkur daha faydalı olur bence

ben 2 yıllık evliyim kocam malesef çok sorunlu biri bu gune kadar beni bir cok kez aldatti hemde kuzenimle ben hep olayi kapattim aileler arasinda sorun cikmasin diye eşim şehir dışında çalışıyor ama ortada para yok daha maaşını almadan şuna borcum şuna vericem der eşime hamileyim dedim onu denemek istedim bir gun gerçektende çocuk sahibi olursak davranışları değişir mi diye birazda olsa sorumluluk sahibi olurmu diye merak ettim bana dediki git kendini yüksek bi yerden at bebek ölsün hayat pahali sana ve bebeğe bakamam dedi😭😭😭 çok üzüldüm😭 boşanmaya karar verdim sizce abartiyormuyum akıl verin lütfen kendimi çok yanlız hissediyorum çok seye katlandim çok sabrettim dua ettim değişsin diye çünkü onu seviyorum tek istediğim aile olmak mutlu olmak😭😭😭😭
Sen iyi misin ya Kuzenle aldatılmak ne demek ve buna aile için göz yummak kopsun kıyamet....Cocuğuna acımayan adam sana mı acıyacak terk et onu bu laflarını yüzüne vurup vurup gitsin kendini yüksek bir yerden atsın kafa üstü.

Kuzenin cinsiyeti ne? erkekse zor. bi de bebek olsa evde 2 adam bi bebek. bu durumda boşanın.
kuzen kadınsa 2 dala ayrılır. gençse bırakın bebeği o yapsın, siz kocanızla biraz başbaşa zaman geçirir tatil falan yaparsınız. eğer sizden yaşlıysa bebeği siz yapın o da bakımına falan yardım eder. Yüksek yer konusundan tam emin olamadım, alternatif yollar arayın. ama bu kafayla çevrenizi üzmeye devam edersiniz. lütfen abartmayın, her şey insanlar için. aile önemli. kuzen demeyin lazım olabilir.

ben 2 yıllık evliyim kocam malesef çok sorunlu biri bu gune kadar beni bir cok kez aldatti hemde kuzenimle ben hep olayi kapattim aileler arasinda sorun cikmasin diye eşim şehir dışında çalışıyor ama ortada para yok daha maaşını almadan şuna borcum şuna vericem der eşime hamileyim dedim onu denemek istedim bir gun gerçektende çocuk sahibi olursak davranışları değişir mi diye birazda olsa sorumluluk sahibi olurmu diye merak ettim bana dediki git kendini yüksek bi yerden at bebek ölsün hayat pahali sana ve bebeğe bakamam dedi😭😭😭 çok üzüldüm😭 boşanmaya karar verdim sizce abartiyormuyum akıl verin lütfen kendimi çok yanlız hissediyorum çok seye katlandim çok sabrettim dua ettim değişsin diye çünkü onu seviyorum tek istediğim aile olmak mutlu olmak😭😭😭😭
BİR KEMALİM YAPMAZ VAKASIYLA KARŞI KARŞIYAYIZ:( Kardeş burda çok dert yazan var ama seninki farklı bu adamdan ne koca olur ne baba olur. Topuklarını kıçına vurarak kaç bence...

Biri dese ki " koca dediğin böyle davranmaz vs" cevabı da benim evliliğinde ve kocamda gözü var. Kıskanıyor olur. Akıl tutulması yaşıyorlar çünkü

"Kocama laf ettirmem, kıskanmayın" da derler. Böyle örnekleri gördükçe neden bekar olduğumun farkına varıyorum. Millet ne derse desin, benim acelem yok. Rabbimden en önemlisi merhametli, hayırlı ve gönlüme göre ve benim de onun gönlüne göre olacağım bir eş istiyorum zamanı geldiğinde. Bu esnada ama bekarlığım keyfine çıkarmaya bakıyorum.

Yazdiklariniz gercek mi?? Böyle bir adami mi seviyorsunuz gercekten?? Yapmayin yahu ,siz böyle tahammül çıtasını yükselttikce bu sırtlan erkekler daha neler yapar neler..

Back
X