- 30 Aralık 2009
- 23.871
- 96.047
- 1.123
- Konu Sahibi Leylamaria
Hıhım.
Düzelir.
Yine sabret :)
Düzelir.
Yine sabret :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce Abartıyor muyum 'a ciddi ciddi yok canım ne abartması böyle iyisinizmi densin. .
Bana hala öyle geliyor:)
Boynuzlar arşa çıkmış.
Konu sahibi ailemi aradım, avukat araştırıyorum, boşanmada haklarım nelerdir, darp raporu nasıl alınır gibi konularda gezeceğine hala bebek topiklerinde.
Tarihlere dikkat bu arada.
BilemiyorumKazen görüştüğü için öyle olduğunu düşündüm ben de ama diger arkadaşlar da yazmis hala hamilelik, çocuk başlıklarında filan gezmesi bana da tuhaf gelmiyor değil :)
Çocukların ve bebeklerin istismara uğradığı bu dünyada artık bana hiçbir şey imkansız ve abartı gelmiyor.Tamam benzer olayları binde bir de olsa duyuyoruz fakat konu başlığında ki emojiler konunun anlatıliş şekli ve o soru size de garip gelmedi mi?
Bu kadın böyle pasif olmaya devam ederse daha çok aldatılır dayakta yerŞiddeti affetsin de iki yıldır kuzenle aldatılmayı affedecek kadar aklını yitirmesin.
Biri dese ki " koca dediğin böyle davranmaz vs" cevabı da benim evliliğinde ve kocamda gözü var. Kıskanıyor olur. Akıl tutulması yaşıyorlar çünküBirde ben kadınların yıllarca eşlerinden psikolojik şiddet gördükleri için sağlıklı düşünemediklerine inanıyorum. O kadar sindirilmişler ki hiç bir aklı selim insanın kabullenemeyeceği şeyleri kendilerini suclayıp kabullenebiliyorlar.
Bir olay yaşanmıştı ve kadın kocasını affetti. Annem kocan sana bu anlattıklarını yaptıysa boşa demişti. Annemi kadını kocasını affetsin diye ikna etmesi için çağırmışlardı üstelik. Adam kadının resmen karnının üzerine çıkıp zıplamış ve kadının ağzından kan gelmiş. Sonrada arkadaşlarına pişmanım, bana yardım edin demiş. Kadın oturup bana bunu bunu yaptı, siz olsanız affeder misiniz demiş ama sonra kendisi zaten kocayı eve almış. Yani aklı selim bir insan dayak yedikten sonra zaten affetmez, hele ki çalışıp parasını kazanıyorsa.
9 aylık evlilikte çocuk mu?Kızlar merhaba, üyeliğimi yeni açtım ve bir umut belki birbirimize yardımcı olabiliriz diye düşündüm. 9 aylık evliyim ve eşim iyi bir üniversiteden mezun bir elektrik mühendisi. Kendi işini yapıyor zamanında çok iş yaptı ama piyasa malum. İşler neredeyse durgun. Ve bu sebeple de en büyük hayalim olan bebek sahibi olma meselesini de ertelemek zorunda kalıyoruz. Aranızda eşi veya kendisi müteahhitlik yapan mimar olan vs. bir arkadaşımız var mı? Belki birlikte çalışma imkanı bulurlar inanın bunu eşim ve çocuklarım için yazıyorum.
Ben zaten psikoloğum eşimin de işi var iş aramıyorum. Proje için çalışacak bir mimar müteahhit olabilir diye yazdım9 aylık evlilikte çocuk mu?
İşkur daha faydalı olur bence
Sen iyi misin ya Kuzenle aldatılmak ne demek ve buna aile için göz yummak kopsun kıyamet....Cocuğuna acımayan adam sana mı acıyacak terk et onu bu laflarını yüzüne vurup vurup gitsin kendini yüksek bir yerden atsın kafa üstü.ben 2 yıllık evliyim kocam malesef çok sorunlu biri bu gune kadar beni bir cok kez aldatti hemde kuzenimle ben hep olayi kapattim aileler arasinda sorun cikmasin diye eşim şehir dışında çalışıyor ama ortada para yok daha maaşını almadan şuna borcum şuna vericem der eşime hamileyim dedim onu denemek istedim bir gun gerçektende çocuk sahibi olursak davranışları değişir mi diye birazda olsa sorumluluk sahibi olurmu diye merak ettim bana dediki git kendini yüksek bi yerden at bebek ölsün hayat pahali sana ve bebeğe bakamam dediçok üzüldüm
boşanmaya karar verdim sizce abartiyormuyum akıl verin lütfen kendimi çok yanlız hissediyorum çok seye katlandim çok sabrettim dua ettim değişsin diye çünkü onu seviyorum tek istediğim aile olmak mutlu olmak
![]()
BİR KEMALİM YAPMAZ VAKASIYLA KARŞI KARŞIYAYIZben 2 yıllık evliyim kocam malesef çok sorunlu biri bu gune kadar beni bir cok kez aldatti hemde kuzenimle ben hep olayi kapattim aileler arasinda sorun cikmasin diye eşim şehir dışında çalışıyor ama ortada para yok daha maaşını almadan şuna borcum şuna vericem der eşime hamileyim dedim onu denemek istedim bir gun gerçektende çocuk sahibi olursak davranışları değişir mi diye birazda olsa sorumluluk sahibi olurmu diye merak ettim bana dediki git kendini yüksek bi yerden at bebek ölsün hayat pahali sana ve bebeğe bakamam dediçok üzüldüm
boşanmaya karar verdim sizce abartiyormuyum akıl verin lütfen kendimi çok yanlız hissediyorum çok seye katlandim çok sabrettim dua ettim değişsin diye çünkü onu seviyorum tek istediğim aile olmak mutlu olmak
![]()
konu gerçekse (yersen) cevap verenlerin dalga geçtiği ne malum(yersen)? yoo abartmıyorsun aynen devam et demiş herkes özgür iradesiyle yanıt vermiş.Konu gerçek ve dalga geçen herkes ban yedi
Biri dese ki " koca dediğin böyle davranmaz vs" cevabı da benim evliliğinde ve kocamda gözü var. Kıskanıyor olur. Akıl tutulması yaşıyorlar çünkü
haklisinisBİR KEMALİM YAPMAZ VAKASIYLA KARŞI KARŞIYAYIZKardeş burda çok dert yazan var ama seninki farklı bu adamdan ne koca olur ne baba olur. Topuklarını kıçına vurarak kaç bence...
konu gerçekse (yersen) cevap verenlerin dalga geçtiği ne malum(yersen)? yoo abartmıyorsun aynen devam et demiş herkes özgür iradesiyle yanıt vermiş.