Boyle koca olmaz olsun😭😰

Screenshot_2019-07-25-12-23-22-1.webp
Screenshot_2019-07-25-12-21-06-1.webp
Screenshot_2019-07-25-12-20-46-1.webp
Screenshot_2019-07-25-12-20-19-1.webp
Screenshot_2019-07-25-12-19-30-1.webp
Screenshot_2019-07-25-12-19-14.webp

Boynuzlar arşa çıkmış.
Konu sahibi ailemi aradım, avukat araştırıyorum, boşanmada haklarım nelerdir, darp raporu nasıl alınır gibi konularda gezeceğine hala bebek topiklerinde.

Tarihlere dikkat bu arada.
Screenshot_2019-07-25-12-23-46-1.webp

Terbiyesiz.
Allah sorsun eşinize.
Zaten bir kac gün eli şişti bileği mahvoldu dr.gitti nasıl yapmışsınız çok kötü olmus kremler kac ay tedavi derken düzeldi sen vurunca Allahın hoşuna gitmedi ıste Bir yerden çıkardı senden demiştim

Bu hayatlar gerçek olamaz Allah beterinden saklasın, böyle adamlarla nasıl oluyorda hem evlenip hem de çocuk istiyorsunuz? Çocuk nasıl bir sorumluluk nasıl zoor bir süreç bilseniz o adamdan çocuk doğurmayı aslaaa istemediniz Allah vermemiş ki düşünün neden mevlâm neylerse güzel eyler.

Aaa kuzenin mi bişey olmaz yaa aynı evde rahat rahat geçinir siniz hem sana ev işinde yardım eder başın agrıyınca kocana yardm ederdi. Abartıyorsun kuzene olur bence.. Bebekte neymiş bu devirde tabi yapmayın canım o başka kadınlara nasıl yetircek parayı hiç vicdanın yokmu senin. Hem seninle evlenmiş daha ne istion Allah tan belanı ı istion be kadın. Böyle adamdan ayrılınır mı hiç..

Ne kadar 5 yıl 9nce olsa bile insan unutmuyor o günü son kez olsa bile çok kez aklımda çıkmıyor konu sahibide doğru söylüyor gibime geldi
Şiddeti affetsin de iki yıldır kuzenle aldatılmayı affedecek kadar aklını yitirmesin.

Zaten bir kac gün eli şişti bileği mahvoldu dr.gitti nasıl yapmışsınız çok kötü olmus kremler kac ay tedavi derken düzeldi sen vurunca Allahın hoşuna gitmedi ıste Bir yerden çıkardı senden demiştim
Oh iyi olmuş.

Karısının kız kardeşiyle, öz annesiyle ilişki yaşayan ve buna susan kadınlar var. Kuzen de neymiş.
Tamam benzer olayları binde bir de olsa duyuyoruz fakat konu başlığında ki emojiler konunun anlatıliş şekli ve o soru size de garip gelmedi mi?

evet hala konulara bakıyor ben de onu dedim işte.
neyse canım herkes istediğini yaşamakta özgür.
keşke yapmadan önce çocuğunu düşünse
çünkü maalesef bu karar ona sorulmadan alınıyor :KK43:
Rabbim vermez inşallah.
Ne diyelim.

Oyyy millet baya banlanmiş 🙄

Boşan tabi ki...yani bunu demek bile absürt su an,adam seni daha nasil yok saysin

Ban ban ban neden bu kadar ban:)
Konu sahibi konusunu yazıp sonra garip bir soru sormamış mı?
( Sizce Abartıyor muyum?)
Soru garip olunca cevaplar da absürt oldu.
😕

Ben size katılıyorum, ciddi olduğunu düşünseler zaten dalga geçmezlerdi bence. Konu sahibi teyit edilmeyi gerektirecek kadar ilginç yazmış. Yorum yazmadım ama ben de troll sanmıştım.

Bazıları ahlaki yönden şakaları abartmış olabilir ama genel olarak troll zannetmeleri normal sanki. :KK64:

Ben size katılıyorum, ciddi olduğunu düşünseler zaten dalga geçmezlerdi bence. Konu sahibi teyit edilmeyi gerektirecek kadar ilginç yazmış. Yorum yazmadım ama ben de troll sanmıştım.
Bazıları ahlaki yönden şakaları abartmış olabilir ama genel olarak troll zannetmeleri normal sanki. :KK64:
Sizce Abartıyor muyum 'a ciddi ciddi yok canım ne abartması böyle iyisinizmi densin. .

Bana hala öyle geliyor:)

Back
X