Boyle koca olmaz olsun😭😰

ben 2 yıllık evliyim kocam malesef çok sorunlu biri bu gune kadar beni bir cok kez aldatti hemde kuzenimle ben hep olayi kapattim aileler arasinda sorun cikmasin diye eşim şehir dışında çalışıyor ama ortada para yok daha maaşını almadan şuna borcum şuna vericem der eşime hamileyim dedim onu denemek istedim bir gun gerçektende çocuk sahibi olursak davranışları değişir mi diye birazda olsa sorumluluk sahibi olurmu diye merak ettim bana dediki git kendini yüksek bi yerden at bebek ölsün hayat pahali sana ve bebeğe bakamam dedi😭😭😭 çok üzüldüm😭 boşanmaya karar verdim sizce abartiyormuyum akıl verin lütfen kendimi çok yanlız hissediyorum çok seye katlandim çok sabrettim dua ettim değişsin diye çünkü onu seviyorum tek istediğim aile olmak mutlu olmak😭😭😭😭
Abartiyor muyum sorusu saka mi? Sakaysa hic komik degil, gercekse cok komik. Allah akil versin.

Kocan şehir dışında hamileyim demişsin adam da aldattığını sanmıştır sende ona aynısını de belki onda tutar. Dicem de gerçek değilsin.

Sürekli beni suçluyor eşim kıyamet kopsa benden bilir daha doğrusu kendini iyi hissetmek için hep karşındakini suçlar kendisini hep mağdur hep suçsuz görür bilmiyorum bazen kendime güvenmiyorum çünkü 2 yıldır herşeyde beni suçlar hep yargılar inanin bunu yaşamadan bilemezsinis birisi sürekli sizi hep hatalı olduğunuza inandirirsa haklı oldunuzda bile insan kendine olan güvenini kaybeder kendisinden şüphe eder

Abartıyorsunuz
Benim kocam beni kendi görümcesi ile aldatıyor, ben de baldızımla beraberim bir kere lafı açılmadı aile içinde bu tür paylaşımların lafı bile olmaz

Bebek içinse lunapark macera kültürü gelişsin diye öyle demiştir gerçek idealist koca yürekli bir baba 👏

Bu konu gercekmi? Kocan kuzeninle beraber.sen susuyorsun ya kuzenin hamile kalirsa kocanda ne olacak . Eğer yaşanmis a bu olay çok özür diliyorum.pes artık......

Abartıyorsun canım tabiki, bu kadarcık şeyle boşanılır mı Allah aşkına.Durun bekleyin biraz daha şiddet zorlama filan da girsin araya, böyle kuru kuru olmaz.Şakamısınız trolmüsünüz yaa

ben 2 yıllık evliyim kocam malesef çok sorunlu biri bu gune kadar beni bir cok kez aldatti hemde kuzenimle ben hep olayi kapattim aileler arasinda sorun cikmasin diye eşim şehir dışında çalışıyor ama ortada para yok daha maaşını almadan şuna borcum şuna vericem der eşime hamileyim dedim onu denemek istedim bir gun gerçektende çocuk sahibi olursak davranışları değişir mi diye birazda olsa sorumluluk sahibi olurmu diye merak ettim bana dediki git kendini yüksek bi yerden at bebek ölsün hayat pahali sana ve bebeğe bakamam dedi😭😭😭 çok üzüldüm😭 boşanmaya karar verdim sizce abartiyormuyum akıl verin lütfen kendimi çok yanlız hissediyorum çok seye katlandim çok sabrettim dua ettim değişsin diye çünkü onu seviyorum tek istediğim aile olmak mutlu olmak😭😭😭😭
Evet gerçekten sorunluymuş. Bana kalırsa şu anlık bebek füşünme.

Abartıyorsun canım tabiki, bu kadarcık şeyle boşanılır mı Allah aşkına.Durun bekleyin biraz daha şiddet zorlama filan da girsin araya, böyle kuru kuru olmaz.Şakamısınız trolmüsünüz yaa
şiddet ile boşanan da ne biliyim
kocamdır döver de sever de eline tekmesine yumruğuna kurban

Back
X