- 14 Aralık 2014
- 112
- 27
- 13
- 36
- Konu Sahibi MinnakinAnnesi
-
Hemen anlardım ya çok olağan bişey. Biz her gün polisten kaçıyoruz böyle birimiz geç kalsak hemen anlıyoruz olayı. Senin kaynana ve koca sallıyo gibü geldi
yeni evlisin sanırım..genelde kaynanalar yapar böyle ..Merhaba arkadaslar sinirden delirmek üzereyim . Arkadaslar ben bi kac gundr annemde kalıyorum kızım 6.5 aylık biraz rahatsızdı burda kalaym dedim neyse esım bgn geldı aksam yemegı yedık sorun yok saat 6 da cıktı annesıne gıdecek ıkı saat oldu aramadı arıyorum kapalı merak ettım halıyle kaynanamı aradım gelmedı dedı ıyıce merak ettm neyse bı sure sonra annesi aradı sorun yok kızım tammamı dıyo anne ne dıyosun anlamıyorm dedm sorun yok dıyo ulastınmı nerdeymıs dıyorum off anla sorun yok ıste dıyo tamam dedm kapadm evlerını aradm yıne kaynana anne bıse mı oldu dıyom aglıyorım kadın gayet sakın gevezelık yapıyo resmen bıse yok dıyo kocamn sesı arkadan gelıyo versene konusaym dedm yok ıste sorun aaa benım kızlarım olsa anlardı dıyo ne anlıcamı bılsem anlarm ben gelıyorm oraya abımı arayop dedm sonra kapadm arıyo kaynana sonra actm kocam kocada denırse bu adama ee alkolluymuste polıs cvırme yapmıs ehlıyetı gıtmesın dıye polısten kacmısta ne zaman alkol aldın burdaydın dedm ee uzatma ıste bıse yok dedi merak ettım seni önemsiyorum halıyle aklım kaldı bide banamı kızıyosun seni merak edende suc ya dedim kapat lan teli dedi kapadı ne oldu simdi ben bisemi dedim bu adamdan bazen nefret ediyorum kızım olmasa bi dakıka durmam bosanırım ne yapım ben simdi arkadaslar sinirden agladım arasam ipleri koparcam kızları olsa anlarmıs hemen bı laf sokacak ya kadın fırsat kolluyo bunda sız anlarmıydınız
Kayinvaliden annen duymasin diye belki gizlemek istemistir.
Kocanin ki de bi tuhaf. Icen biri degil diyorsun, evde cocugu hasta neyin alkolünü almaya gitmis?
Hafta ici birde, isi gücü yok mu bu adamin?
Bu erkekler insani katil eder.
ben doğru olduğunu düşünüyorum anlatılanların..eşin alkollü diye öyle konuşmuştur..senden özür diler..bence annende kal bir süre daha..Merhaba arkadaslar sinirden delirmek üzereyim . Arkadaslar ben bi kac gundr annemde kalıyorum kızım 6.5 aylık biraz rahatsızdı burda kalaym dedim neyse esım bgn geldı aksam yemegı yedık sorun yok saat 6 da cıktı annesıne gıdecek ıkı saat oldu aramadı arıyorum kapalı merak ettım halıyle kaynanamı aradım gelmedı dedı ıyıce merak ettm neyse bı sure sonra annesi aradı sorun yok kızım tammamı dıyo anne ne dıyosun anlamıyorm dedm sorun yok dıyo ulastınmı nerdeymıs dıyorum off anla sorun yok ıste dıyo tamam dedm kapadm evlerını aradm yıne kaynana anne bıse mı oldu dıyom aglıyorım kadın gayet sakın gevezelık yapıyo resmen bıse yok dıyo kocamn sesı arkadan gelıyo versene konusaym dedm yok ıste sorun aaa benım kızlarım olsa anlardı dıyo ne anlıcamı bılsem anlarm ben gelıyorm oraya abımı arayop dedm sonra kapadm arıyo kaynana sonra actm kocam kocada denırse bu adama ee alkolluymuste polıs cvırme yapmıs ehlıyetı gıtmesın dıye polısten kacmısta ne zaman alkol aldın burdaydın dedm ee uzatma ıste bıse yok dedi merak ettım seni önemsiyorum halıyle aklım kaldı bide banamı kızıyosun seni merak edende suc ya dedim kapat lan teli dedi kapadı ne oldu simdi ben bisemi dedim bu adamdan bazen nefret ediyorum kızım olmasa bi dakıka durmam bosanırım ne yapım ben simdi arkadaslar sinirden agladım arasam ipleri koparcam kızları olsa anlarmıs hemen bı laf sokacak ya kadın fırsat kolluyo bunda sız anlarmıydınız
sen eşinin yaptığı hataya düşme aileni işe karıştırma abla tavsiyesi..öyle böyle yıpranıyor evlilik..cezalar çok yüksek ondan kaçmıştır..yaptığı doğru değil asla..Öylede olsa gec bı kenera gizliden beni ara ben emziren bı kadınım merak ederim biliyosun piskin piskin aklıma gelen kavga yapmıstr annemler duymasın dıyede boyle bı yalan uydurmustr tamamda cok sacma yanı annem ıcıp polısten kactıgını duyunca sankı normal karsıladı. Bide simdi ben böyle merak ettım ya suclu ben olurum tavrımı koycam ararsa bakmam gelırse de annemın yanında laf söyleyecem kendı annesını katıyosa bende katacam durduk yete mılletn yanında kapat lan telı dıyor hazmedemedm daha
Öylede olsa gec bı kenera gizliden beni ara ben emziren bı kadınım merak ederim biliyosun piskin piskin aklıma gelen kavga yapmıstr annemler duymasın dıyede boyle bı yalan uydurmustr tamamda cok sacma yanı annem ıcıp polısten kactıgını duyunca sankı normal karsıladı. Bide simdi ben böyle merak ettım ya suclu ben olurum tavrımı koycam ararsa bakmam gelırse de annemın yanında laf söyleyecem kendı annesını katıyosa bende katacam durduk yete mılletn yanında kapat lan telı dıyor hazmedemedm daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?