Böyle kocanın..

Sureklı alkol alıp sapıtır mı bu denlı bıde bısry sorcam nıye kızınız hasta dıye annenIde kalıyosunuz esını buna bozulmus olabılır mı sızce?

Sureklı alkol alıp sapıtır mı bu denlı bıde bısry sorcam nıye kızınız hasta dıye annenIde kalıyosunuz esını buna bozulmus olabılır mı sızce?

Bı duble ıcemez ne alkolu yalan dıyorum ya canım kızım grıp oldu kendı annemde kalmamı ıstedı annemle ıyı anlasır bozulmak ne demek yıllarca kalsam teklaf etmez

Oof bu kaynanalar ve sahiplenme cabalari . allahim yardimcin olsun canim sikma canini..

Kocan kızınız hasta oldu diye annende kalmanı istiyor, anneme gidiyorum diye evden çıkıyor, arıyorsun teli kapalı, annesinde çıkmıyor, en son sorun yok denerek geçiştiriliyorsun.

Seni üzmek istemem ama herşeye hazırlıklı ol.

Bı duble ıcemez ne alkolu yalan dıyorum ya canım kızım grıp oldu kendı annemde kalmamı ıstedı annemle ıyı anlasır bozulmak ne demek yıllarca kalsam teklaf etmez

İçiyor olsa bile, 2 saat içinde ne çabuk içti de sarhoş olunacak noktaya geldi.?
Sonra yola çıktı, polise yakalandı, ehliyeti kaptırdı, oradan anasının yanına ulaştı, onlara olanları anlattı, sen arayınca kv geçiştirmeye çalıştı.?
Tuhaf gerçekten.. Son durumunuzu merak ettim..!

Gece aradı acmadım ertesi gün geldı ee neymis benm kaynım icen bi insan o icmis sorun cıkarmıs karakola almıslar ifadeye buda abisini almış annesinin yanına gitmis orda benim bilmemi istememis annesi ondan oyle konusmus sonra kv geldı anne dedm ben burda emziren kadınım aklıma hersey gelıyo neden söylemıyosun ne varda dedim ben korktumda kızım ondan falan dedi hala dıyokı benm kızlarm anlardı valla anne benım aılemde kımse ıcmez ve allaha sukur hıc karakolluk olmadık telde konusulmayacak bı durumumuzda olmadı o yuzden ben anlayamadım dedim . Kacgun oldu daha sinirim gecmedi olay buymus yanı canım aile dısıyım ya ben ben bılmıcekmısım .

Kaynana neyin kafasini yasiyor ya , sorun yok sorun yok ..
Insani zorla merakta birakmak icin secilmis kelime..
Kizi olsa anlar tabii , kizida anasina benziyordur ilginç insanlar..

kaynananda bi garip, niyetleri seni meraklandırmamaksa, derki biraz alkol almış daldı uyudu, sürekli sorun yok deyip telefonu kaparsam bişey anlaşılmaz diye düşündü herhalde
sanırım kocanın zaten tepesi atıkmış, kabak sana patlamış

normalde içki içmesine çok tepki gösteriyorsan, gardını sıkı almıştır, karım patlamdan ben patlayım diye düşünmüşte olabilir yani

kaynananin repliklerini yazinca nedense soyle bi kadin tipi canlandi gozumde; hani yersiz, tuhaf, sadece kendisinin anladigi imalarda bulunur ve muthis bi gizeme burunurler ve ne kadar itici olduklarinin farkinda olmazlar.. ha bi de sanirlar ki, kendilerinden zeka fiskiriyo, kafasi basmayan sensin.. bi imalar, bi tripler, bi sırcı tavirlar..

Kayınvalideniz durumu çok egzotik hale getirmiş aklınca yapıcı konuyu kapatmaya çalışmış da bence ortalığın içine yapmış yani ama cevabın kapak olmuş anlayana

nasıl kayınvalide bu ya..nekadar geniş ve konuşmaktan aciz...Allah sabır versin canım..bence biran önce evine git kocanla biraz mesafe olmuş o mesafeyi düzelt bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…