boyle komsu dusman basina

niye çekiyorsunuz...

eski oturduğum yerde de vardı bi ruh hastası,benim alt katımda daha 3 ay olmuştu evleneli ,gelini alkışlayarak sokmuştuk bide binaya..

off sıkıntılı dönemler hatırlamak bile istemiyorum..adam ruh hastasıydı gecenin 3 ünde benim zilime basıyordu, müziği kapatın diyeama biz o saatte uyuyorduk binada da çıt bile yoktu..

neyse imza toplandı,bina çoğunluğu sağlansa yetiyor.prosedürleri hatırlayamıyorum ama 4.ayda defolup gittiler.bütün bina rahata erdik.

korkar herkes imza vermez demişsiniz ama kapı kapı dolanıp,şunları attırıcaz bi imza diye işlemiyor bu süreç.
yöneticiniz işi bilmiyor anlaşılan.10 dairelik binanın 6 sı ok verse anında evden çıkartılır.

benim 2 üst katımda bi teyze vardı.durmadan sofa bezi çırpar,aşağı su dökerdi.bin defa uyardım.ayy kızım unuttum,yok torun yaptı felan filan derdi.defalarca bağırdım,olmadı balkonumda ki pislikleri süpürüp,teyze bunları benim balkonuma düşürmüşssün diye kadına gösterdim yok nafile.en son halıları ıslak ıslak asıp çamaşırları mı kirletince zabıtayı aradım.6 sene felan önce 62 liraydı galiba ceza aldı.

ondan sonra aramızdan su bile sızmadı.kızım kızım diye seslenir oldu bana..

Herkese böyle madem
Ne duruyorsunuz imza toplayıp attırın

Herkes kendi dairesinin temizliğine baksın, ona neymiş.. Dağdan gelmiş olmalı, öldürürüm filan ne demek

Tehditte ne demekmiş..öldürmek falan..bence o kadın ruh hastası..yapılacak tekşey var polise gitmek..birde imza toplandımı atılır zaten evden..

buarada buna benzer yeğenimin komşusu vardı kadın bir gün yeğenimi bir dövdü saçları çok uzundur birde kadının bildiğin tavuk yolar gbi yolmuş kadının saçlarını az az top top saçları topladık kızın koridorundan (sadece bizimkini değil başka 1-2 kişiyi daha dövmüş kadın)
böyle akli dengesi yetersiz olan kişilerde hani derler ya deli kuvveti işte o var.... bence bu denli akli dengesi yetersiz birisi yüzünden huzurunuzu bozmayın derim benceevden taşının çünkü yeğenimden biliyorum... şiddet girdimi olayı kolay atlatamıyorsunuz kadın durup durup ağlamaya ya evladıma birşey olsaydı derdine düştü...
hadi siz belki güçlüsünüzdür... ya evladınıza birşey yaparsa ayrıca kızınız korkmuş belliki bu olay bile etkilemiştir onu bence
bence başta kızınız için uzaklaşın oradan kiracıymışsınız zaten bence ardınıza bile bakmayın

komşu değil kabus,bu ne böyle?

parçalarım ben o kadını ya,terbiyesiz..

şikayet edin bence,ne hakkı var hem tehdit ediyor hem hakaretler savuruyor.

Canım böyle insanlarla uğraşılmaz, ama uğraşacaksan da yasal yolardan çöz olayı.
Beli ki analı kızlı normal değil bunlar.
Benim üst komşu da evlere şenlik, bir ses, bir ses.
İnan uyarmaktan utanır oldum. Bence de düşman başına bunlar.
Apartman bunların neyine...

Ayyy canım hiç muhattap olma cevapta verme delirmiş kafayı yemiş onlar demekki bişey falan yaparlar kızına fdalan neler görüyoruz tv de böylelerinden çıkıyor hep

Ev sahıbı &kiracı olsa bile........

Üst-Alt Komşu çokmu gürültü yapıyor ?
Kabahatler Kanunu ...

Dava açabilrsiniz.Ama öncesinde bu durumu ispatlamanız gerkemekte.Bulunduğunuz yerin bağlı bulunduğu belediyeye başvurarak gürültü ölçümü tespiti yaptırmanız gerekiyor.Ayrıca bu şikayetten diğer komşularınızı da tanık göstererek mahalli karokala şikayet edebilrisiz. Yada savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

Kabahatler Kanununda
Gürültü
MADDE 36.- (1) Başkalarının huzur ve sükununu bozacak şekilde gürültüye neden olan kişiye, 530 Türk Lirası idari para cezası verilir.
TCK
Kişilerin huzur ve sükununu bozma
MADDE 123 - (1) Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması halinde, mağdurun şikayeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.
MADDE 183 - (1) İlgili Kanunlarla belirlenen yükümlülüklere aykırı olarak, başka bir kimsenin sağlığının zarar görmesine elverişli bir şekilde gürültüye neden olan kişi, iki aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile verılir

Arkadasım herkezden ımzanı al attırabılırsınız.....

valla anladığı dilden konuşacaksın en iyisi....
ver ağzının payını korktuğunu düşünmesin...

bendede ayni dert vardi ama caresini buldum üst katta portekiz yasli kari koca vardi cok bas belasi bir ikiliydi herbiseyde sikayet ederlerdi ve arkadaslarim gelemezdi rahatsiz olurlar komsular diye bu yasli cift bazen iyi bi bakmissin kötü olurlardi yani bi anormallerdi ve kendi aralarindada tartisma olurdu ve bigün kadina dedimki bak eger kocan seni bunaltirsa zarar vermeye kalkarsa ben sana yardimci olurum kadin benden aldi cesareti gitti evine ayni dakikalarda asagiya bagiriyor güül polisi ara dedim aramammi hemen sen yeterki iste aradim polis geldi konustular kadina yardimci oldum diger günlerdede ev bulduk tuttu adamla 1 ay konusmadi görüsmedi sonra baristilar ama kadin inat etti ben senin evine gelmem sen benim yanima tasin diye kocasina ve bu ikili binamdan gittiiiiiiiin simdi ise oraya kendi alman arkadasim tasiniyor ve ben cok mutluyum belayi iyilikle attim basimizdan sükürler olsunki

allah sana kolaylik versin senin komsularda tam cirkefmis o derece olsalardi valla tekme tokat girisirdim heralde bidahakine sana bulasirlarsa kocan üstüne yürüsün dövsün demiyorum korku versin üsdüne yürüsün belki ozaman kendine gelir ana kiz ay gercekten okudumda sinirlendim

hiç uğraşmayın bile. polise şikayet edin. mahkemeye verin defolup gitsinler. bu ne be.. dağ başı mı burası !!!

ahh keske bu kadinda defolup gitse ama nerdeeee
inanin dun gece sinirden uyuyamadim

ahh canim nerdeee kadinla kiziyla kontakt kurmak imkansiz sadece benimle kotu olsa anlayacagim ama herkesle boyle ama bu aralar bana takmis vaziyette kocasina bile ne hakaretler kocasina bile o cocugu diye hakaretler ediyo adam bile konusamiyor karsisinda

kesinlikle dag basina surmek lazim bunlari

ya polise gidip şikayetçi ol bana saldırdı tehdit ediyor beni diye yada hiç bulaşmak istemiyorsan evden çık canım ben olsam ordan taşınırdım böyle ruh hastası insanlarla uğraşılmazAllah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…