Böyle mi Başlıyor Sonlar....

öncelikle sizi tebrik ediyorum ilişkinizin akasındadurmuşsunuz zoru başarmışsınız.umarım hiç bir sebeple hayatınıza müdahale etmezler.uzak durmaları en hayırlısı.ama burda en büyük tebriği eşiniz hak ediyor.benim eşim benim için ailesiyle arasını açmaz.yani ben öyle düşünüyorum.eşte bitiyor herşey.

siz bu konuda benden daha tecrübelisiniz.sizin tecrübelerinizden yararlanmak isterim.ama biliyorsunuz bazı yerlere aile götürülemiyor.aslında istesem gidebilirim.ama astsubay bi arkadaşı evinde vurdular.hepimiz için geçerli ecel geldiyse herşey bahane ama ben sebep olmaktan korkuyorum.sonra doktor yok diyor.oğlumuz hastalansa bulunduğu köyden merkeze 7 saatte gidiliyor.sabır diliyorum Allahtan sabretmek zorundayım sanırım.yoksa ikimizden birine bir şey olucak

inşallah ayrı kalmak zorunda kalmazsınız.ama böyle bir durum olursada sakın kabul etme.iyiyken bile kötü oluyorsun.biz zaten kötüydk dahada nefret ettim hepsinden.zaten sütüm az benim.doğumumdan beri az.bu olaylar yüzünden fazla sütüm olmadı.yettirmeye çalışıyorum.her ne kadar kayınpederim inek desede inek kadar sütüm yok!ne yazık ki.aslında şu anda tek istediğim eşimin iyi olduğunu öğrenmek.daha sonra yine aramasın.ama kavgamızın üstüne teli kapanınca endişelendim.hala haber yok.iyi olduğunu öğreneyim bir daha aramasın.banada böylesi daha iyiymiş gibi geliyor.

canım doğu görevi bitince tayininin çıktığı yere gitceksiniz sen eşin ve bebeğiniz..bunları düşün hep orda kalmıcaksın ya..biraz kendine öle moral ver..şuan aileni yanına arada git gel..eşinede güzelce kavga etmeden söle canım ben aileme gitmek istiyorum biraz de bunaldım ailenlede kötü olmak istemiyorum de kafam dağılsın geri gelirim falan de..umarım zaman çabuk geçer..

eşinde bunalmış canım orda..çalışma şartları çok zor ama keşke orta yolu bulabilse şu erkekler..ailesiyle iyi olmak için arada kendini ve seni üzüyo..arar canım düşünmeye kafa toplamaya ihtiyacı vardır..arada kalmış belliki.boşanmayı aklına getirme şimdi ikinizde bunalmışsınız,arada mesafe var telefonda hallolmaz böle şeyler..izine gelince eşin yüzyüze konuşun..kayınvaldene ameliyat sonrası dişini sık ve bak sonrada ailenin yanına git bikaç günlüğünede olsa..bunuda eşine söle baştan..beni seni idare ediyorum mutlu ol diye kalıyorum ailenle de ama sende beni idare et arada ailemin yanına gidip kafamı dinlemem lazım de..kabul etcektir canım sevginizin ve bebeğinizin hatrına

yok eşim zaten bu konularda oldukça anlayışlı istesem şu anda ailesini arayıp gelmicek dicek durumda.yani kavgalarımızdan bıktı çünkü.bende ilk başta götürmeseydin ben sana yalvarıp yakarırken diyorum.şimdi gelmiyo filan dese kıyamet kopar.Allah sabır versinde geçsin şu 2 sene.keşke şu anda ona ulaşabilememin bir yolu olsa.

Son düzenleme:

bekle canım biraz sakinleşince arar..Allah sabır versin gerçekten zor dönemler

Biliyorum canımcım ailenin gidemediği yerler var maalesef bizde gitmemiştik gerçi o dönemler kızımın okulu vardı lojmandaydım 2 seneyi geçirdik böylelikle .
Eşini çok iyi anlıyorum acı bir olay tabi yaşananlar sizlere bişey olmasından korktuğu için yanına almıyor belli hak veriyorum onada ..
Birde küçük yerlerde hastane sıkıntısı mutlaka olacaktırr bebeğin küçük eşinin olmadığı zamanlarda hastalık filan olsa nasıl gidip geleceksin buda zor bişey zaten.
Senin biraz daha sakin ve sabırlı olmanı istiyorum canım eşin içinde zor bir durum onun kafası şu an nasıl doludur biliyormusun şimdi çok morale ihtiyacı var onunda ..
Olmazzsa belli aralıklarla kendi ailene git birazda olsa kafanı toparlamana yardımcı olur canım

Canım ya eşin bunu söyledikten sonra kimsenin gıkını çıkarmaya hakkı yokki zaten seninde bir ailen olduğunu kabul etsinler artık sen mecburmusun sürekli onların yanında kalmaya .
Madem ulaşamıyorsun görev yaptığı birliği telefonla arasan eşime ulaşamıyorum diye mutlaka yardımcı olurlar sana inşallah iyi haberlerini alırsın eşinden

Numarasını bilmiyorum malesef.almayıda hiç akıl etmedim.umarım hatlar gitmiş olsun bazen oluyor ama hiç bu kadar uzun süre olmamıştı.kötü bir şey olmasından korkuyorum.

Numarasını bilmiyorum malesef.almayıda hiç akıl etmedim.umarım hatlar gitmiş olsun bazen oluyor ama hiç bu kadar uzun süre olmamıştı.kötü bir şey olmasından korkuyorum.

Bağlı olduğu birliğin adını biliyorsan gogleden bulabilirsin belki korkma canımcım aklınada ne olur kötü şeyler getirme olurmu

cnm çok üzüldüm size yıpratmayın bu kadar birbirinizi bak benim kız kardeşimin kocası diyarbakıra askere yani öğretmen olarak gitti ve kardeşimin 2 aylık bebeği vardı durumları hiç iyide değildi annemlerden borç aldı gitme etme dedik bebeğin küçük orası tehlikeli falan dedik valla naptı etti kocam obenim onereye ben oraya duramam onsuz dedi aldı çocuğunu uçağa bindi gitti bizde sonra destek olduk tabi haklı yani neyse eşiyle ordan 2.el eşya aldılar 2 çekyat 1 halı televizyon bizlede hep msn den görüştük gittiği yerde silvan köy yani öyle böyle hayırlısıyla bitti görevi geldiler tekrar buraya şimdi diyorum afferim kız sana iyi yaptın. kimseyi düşünme artık eşini ve kendini düşün ağla sızla onsuz yapamıyorum gidecem de eşinede söyle özlüyorum seni falan borç bul neyap et aldır eşinin yanına kendini bence..çözüm bul bence çaresizlik çok kötüdür..

çok haklısın canım ilk öncelikle insanın eşinde bitiyor herşey ..ama sakın üzme derim kendini allah büyüktür elbet bişeler değişicek hep böle gidicek değilyaa biraz sabır bebeğin varmış bak senin en büyük servetin onla mutlu olmaya çalış eşinide sevdikten sonra biyerde elbet çözülücek sorunlar

acı ama gerçek babanın söyledikleri ne yazık ki.. insan bir kere niyet edince herşeyi toz pembe görüyor, aklına sorunlar sorular gelse de o pembe gözlükle bakıp evlenince geçer diye görmezden geliveriyor.. ama zaman geçtikçe evlendikten sonra aslında o görmezden gelinenler ne sorunlarmış farkediliyor. bu durum her evlilikte böyle gerçekten.. bazısında büyük bazısında küçük..
onun için başta olayın dışında duran insanların fikrini almak önemlidir bence..
konu sahibi arkadaşa gelince de kendisi için en kolayını seçmiş, seni bırakmış gitmiş nasılsa annesi evden dışarı çıkarken nereye diye soracak her adımının haberini uçuracak kendisine.. nasılsa o uzakta aranızdaki kavgaları görmeyecek telefonunu açarsa duyacak o kadar.. Ama annenizin yanında olsanız hem kendi ailesinin laflarından kurtulamayacak hem aklı sizde kalacak. zor yani işi..
bence siz eşinizle konuşun, tartışmayın ve elinizden geldiğince sakin olup içinizden geçenleri beklentilerinizi anlatın ''ortak'' kimsenin burnunu sokmadığı bir karar alın. etraflıca düşünün elbette..

canım benimde atanma umudum yoktu ona ragmen kendi evimde kalmayı seçtim ( çalışırım dediğim iş bulursam çalışırım olmazsa evde seni beklerim demiştim, bu aya kadarda çalışamadım uygun bi yer bulamadığım için) bizim çocukda yok tek başımayım artı annemlere bi saat uzaklıkta oturmamıza ragmen oraya gitmeyi istemedim onlar geliyodu arada bazen ben gidiyodum üstüne hamileyim bunlara ragmen yalnız kalmayı göze aldım çünkü ne annemlerde ne kayınvalidemlerde kendi evimdeki gibi rahat olamazdım en azından benim evim benim düzenim keşke bunun gibi bi alternatif düşünseydin hiç olmazsa kafan rahat olurdu mesleğin olsa daha iyi olurdu tabi ama takma ona kafayı canım hakettin olurmu hiç ben üniv.i bitirdiğim halde çalışmıyodum aynı durumda sayılırız benimde eşim doğuya gitti bende onu bekliyorum çalışmıyorum diye tek başına kalma annemlerde kal dese hoş olurmuydu, çalışıp çalışmamak sorun değil bende evde oturmama ragmen kendi evimizde bekledim onu kafan nasıl rahatsa onu yapmaya çalış inşallah düzene girer bi an önce herşey

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim yorumlarınız için.eşimin kardeşide asker ona arattım buldu numarasını filan aradı.hatlar kopuk ben hatlar gelince onu ararım demiş.kaynımlada konuştum saatlerce.onunda yapabileceği bir şey yok.çok kızıyorum eşime bu kadar pasif olduğu için.en sevmediğim şeyi yapıyor susuyor.bana şunu yap bunu yap ben böyle olmasını istiyorum dese herşey daha kolay olucak.anneside sırf para biriktirebilelim diye yanında istiyomuş beni.başka bir nedeni yokmuş.kendi ailemin durumu biraz bozuk.onlara veririm diye burda kalmamdan korktular heralde...

Canımcım bak eşin iyiymiş en azından haberini aldın arar en kısa zamanda seni merak etme ..

Biraz sesini çıkarsa aslında yaşanmaz bu sıkıntılar sırf sen para biriktirecen diye senin moralinin bozolmasına neden oluyorlar olmaz olsun böyle para önemli olan senin huzurun canım..

yaşınızın benden büyük olduğunu düşünüyorum izin verirseniz abla demek istiyorum size.çok haklısınız.eşim onların kalbini kırmak istemiyor.ama ben yıpranıyorum arada.aslında benim bir şansım daha var.oda üni.ben 2 sene önce bulunduğum şehireçok yakın bir yerde okulumu kazandım.istediğim bölümü.evlendiğim için gidemedim.yanıma annemi alıp 2 sene eğitim alma şansımda var.sizce nasıl olur.mantıklımı?çünkü eşimin batıya tayini çıktığında benim daha 1 sene okumam gerikicek.

Evet canım yaşça bayağı bir büyüğüm ne demek tabiki diyebilirsin sevinirim zaten aşker eşleri bölümünden tanıyoruz birbirimizi
Bence süper olur kaydını dondundur herhalde öyle tahmin ediyorum git bence al annenide yanına bitir eğitimini mesleğinide yaparsın ne güzel olur işte .
1 sene dediğin nedirki eşinde destek veriri sana okuman konusunda düşün bence bunu ama ilk önce eşinle konuş bu konuyu derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…