- 27 Nisan 2011
- 592
- 334
- 303
Eski üyelerdenim buraya evlenemiyorum diye çok konu açtım . Şu an evlendim 1 buçuk aylık evliyim ama çok çabuk karar vermenin pişmanlığı eşimle görücü usulü tanıştık ama birbirimize ısındık tanıştığımızın 3 .haftası eşimin epilepsi hastası olduğunu öğrendim kendi söyledi beni bırakmayacaksın dimi hastayım diye deDi bırakmadım çünkü bana yakışan buydu hasta diye bi insanı nasıl bırakırdım yarın benim başıma ne geleceği meçhuldu. Eşim başka ilde görev yapıyor o ile yerleştik kendim memurum ilk aydan sürekli tartışma başladı sebebi düğünde takılan takılar senin ailen çok bişi yapmadı benim babam yaptı hepsini o kdr kırıcı ki bu konuşmalar yüzünden tartışmak . Mutfakta şortlarım diye eşim bana daha önceden erkekler karılarını neden dövüyormuş anladım deDi. Perde olduğu halde. Bu cümle Zaten başımdan kaynar sular döktü. Dün de on sekizinin tl mobilya borcumuz olduğunu öğrendim berabe ödeyeceğiz deDi ben de takılarla ödeyelim dedim madem borca girecektik bütün eşyaları kendimiz alsaydık dedim Benim ailemin maddi durumu kötü kredi çekip sadeden yatak odası yaptılar . Eşim bana bunun için bağırdı apartman yıkıldı evden çekip gtti telefonu kapattı okdr çaresiz hissettim ki dün gece kendimi tanımadığım şehirde bi başına kalmış gibi evden çekip gidecek kdr kötü bişi yapmamıştım gece geldi salonda uyudu . Yataklar ayrılmasın bi kere soğukluk girerse hep girer dedim hayır deDi düşüncem deDi yani bilmiyorum ben nu yuvayı ilmek ilmek kurdum böyle mi olacaktı şu an unutamıyorum eşimin laflarını asla gece dedikleri ben kendi ellerimle mahvettim galiba geleceğimi