Böyle mi olacaktı :(

Eski üyelerdenim buraya evlenemiyorum diye çok konu açtım . Şu an evlendim 1 buçuk aylık evliyim ama çok çabuk karar vermenin pişmanlığı eşimle görücü usulü tanıştık ama birbirimize ısındık tanıştığımızın 3 .haftası eşimin epilepsi hastası olduğunu öğrendim kendi söyledi beni bırakmayacaksın dimi hastayım diye deDi bırakmadım çünkü bana yakışan buydu hasta diye bi insanı nasıl bırakırdım yarın benim başıma ne geleceği meçhuldu. Eşim başka ilde görev yapıyor o ile yerleştik kendim memurum ilk aydan sürekli tartışma başladı sebebi düğünde takılan takılar senin ailen çok bişi yapmadı benim babam yaptı hepsini o kdr kırıcı ki bu konuşmalar yüzünden tartışmak . Mutfakta şortlarım diye eşim bana daha önceden erkekler karılarını neden dövüyormuş anladım deDi. Perde olduğu halde. Bu cümle Zaten başımdan kaynar sular döktü. Dün de on sekizinin tl mobilya borcumuz olduğunu öğrendim berabe ödeyeceğiz deDi ben de takılarla ödeyelim dedim madem borca girecektik bütün eşyaları kendimiz alsaydık dedim Benim ailemin maddi durumu kötü kredi çekip sadeden yatak odası yaptılar . Eşim bana bunun için bağırdı apartman yıkıldı evden çekip gtti telefonu kapattı okdr çaresiz hissettim ki dün gece kendimi tanımadığım şehirde bi başına kalmış gibi evden çekip gidecek kdr kötü bişi yapmamıştım gece geldi salonda uyudu . Yataklar ayrılmasın bi kere soğukluk girerse hep girer dedim hayır deDi düşüncem deDi yani bilmiyorum ben nu yuvayı ilmek ilmek kurdum böyle mi olacaktı şu an unutamıyorum eşimin laflarını asla gece dedikleri ben kendi ellerimle mahvettim galiba geleceğimi
Sana bisi diyimmi sakin cocuk yapma.. KORUN !!!

Bazı şeyleri eksik yazmışım sanırım kayınbabamlar takı yaptı bana eşimde diğer masraflar için arabasını sattı düşük modele çevirip kalanı ile düğün salonu vs eşya tuttu isteme günü de eşya işini nasıl yapacağız dediler babam da ben şunları yaparım deDi ben de sandım ki diğerlerini onlar yapacak eşimin hesabında para var sanıyorum o yüzden ve bizim adetlere göre çoğu şeyi erkek tarafı yapar eşim de siz herşeyi oğlan evine yüklüyorsunuz neden kız tarafı eline cebine atmıyor diye başladı huzursuzluk bizim en başından beri :KK43:
Iyi de siz 31 yaşında memur insansiniz.
Illa ki tüm mutfak eşyalarını ceyizi elektrik supurgesi vs.almissinizdir herhalde değil mi?
Bence oturun bunların listesini yapın bak ben de kadın halimle bunları harcadım deyin.
Ailemin de parası yok napicaksin canlarını mi alacaksın bidaha bu konuyu açma diyeceksiniz .
Bence çok alttan almayın net bir tavır cizin böyleyken böyle sırf 3 kuruş için bana eziyet edeceksen huzur vermeyeceksen tamam boşanalım deyin.
Ayrı mi yatmak istiyor defolsun gitsin ne diye alttan alıyorsunuz ki.
Zaten siz böyle yaparsanız daha da tepenize çıkar.

31 yaşındayım eşimin ablasının kayınvalidesi aracı oldu annemi tanıyormuş kayınvalidesi biliyormuş hasta olduğunu anneme hiç oğlan hasta dememişler
Bilerek saklamışlar demekki

Hastalığını öğrendim yine bırakmadım bırakma ellerimi sesini o güne kdr epilepsi nasıl bi hastalık bilmiyordum bile yanımda nöbet geçirdi o ana bile şahit oldum yine de bu yola çıktım hastaneye gitti ekg için bi gece kalması gerekiyordu başını bekledim ama o iki de bi boşanalım diyor beni onun parasını yiyen birisi gibi görüyor Siz hiç bir şeye elinize cebiniz atmadınız diyor herşeyi benim babam yaptı diyor ailemin durumu ortada kız babası yapmak zorunda deDi ailem kredi çekti yaptı. Bi yuvayı yıkmak kolay değil diye sabrediyorum belki boşanalım diyecek ben nasıl iki de bi böyle diyen adamla bi ömür paylaşayım
Daha yolun başındasın git kurtar kendini, böyle bi adamla mutlu olamazsın, dahası çile çekersin. Başka bir arkadaş da yazmış, acırsan acınacak hale düşersin, zamanında hepimiz yaşamışızdır benzer şeyler, bence de siz onu iyi günde kötü günde deyip kabul ettikten sonra bir havalara girmiş beyefendi.

Iyi de siz 31 yaşında memur insansiniz.
Illa ki tüm mutfak eşyalarını ceyizi elektrik supurgesi vs.almissinizdir herhalde değil mi?
Bence oturun bunların listesini yapın bak ben de kadın halimle bunları harcadım deyin.
Ailemin de parası yok napicaksin canlarını mi alacaksın bidaha bu konuyu açma diyeceksiniz .
Bence çok alttan almayın net bir tavır cizin böyleyken böyle sırf 3 kuruş için bana eziyet edeceksen huzur vermeyeceksen tamam boşanalım deyin.
Ayrı mi yatmak istiyor defolsun gitsin ne diye alttan alıyorsunuz ki.
Zaten siz böyle yaparsanız daha da tepenize çıkar.
Sonuna kadar katılıyorum. Biz kadınlar hep aman yuvam bozulmasın, elalem ne der diye bakıyoruz olaya. Aldığı mobilyalar ve borçlarıyla başbaşa bırakın onu da görsün dünyanın kaç bucak olduğunu. Sinir oluyorum ya böyle tipler ne sanıyor kendini. :sinirli:

Sonuna kadar katılıyorum. Biz kadınlar hep aman yuvam bozulmasın, elalem ne der diye bakıyoruz olaya. Aldığı mobilyalar ve borçlarıyla başbaşa bırakın onu da görsün dünyanın kaç bucak olduğunu. Sinir oluyorum ya böyle tipler ne sanıyor kendini. :sinirli:
Hayır bir de sorunda 18 bin yani nedir ki ödenir çift maaş giriyor eve.3 kuruşun lafını ediyor görgüsüz.
Bir de memur kadınla evlenmiş tamam ailesi bir şey yapmamış olabilir ama okutmuş meslek sahibi yapmış.
Kadın da çalışacak eve katkısı olacak daha ne istiyorsun?

Hayır bir de sorunda 18 bin yani nedir ki ödenir çift maaş giriyor eve.3 kuruşun lafını ediyor görgüsüz.
Bir de memur kadınla evlenmiş tamam ailesi bir şey yapmamış olabilir ama okutmuş meslek sahibi yapmış.
Kadın da çalışacak eve katkısı olacak daha ne istiyorsun?
Benim anlamadığım da madem her şeyi erkeğin ailesi almış yapmış, o kadar borç nerden çıkıyor hey Allahım ya sen eve 18 bin borç getiriyorsun sonra da kalkıp kıza senin ailen bi şey yapmadı diyorsun.

Mutfakta şortla dolaştım diye eşimden o lafı duymak zaten yanlış bi adamla evli olduğumu gösterdi bana
Buna memnun bile olması lazım,ne oluyormuş dolaşınca,başka adam olsa beğendiğin belirten iki laf eder

Hastalığını öğrendim yine bırakmadım bırakma ellerimi sesini o güne kdr epilepsi nasıl bi hastalık bilmiyordum bile yanımda nöbet geçirdi o ana bile şahit oldum yine de bu yola çıktım hastaneye gitti ekg için bi gece kalması gerekiyordu başını bekledim ama o iki de bi boşanalım diyor beni onun parasını yiyen birisi gibi görüyor Siz hiç bir şeye elinize cebiniz atmadınız diyor herşeyi benim babam yaptı diyor ailemin durumu ortada kız babası yapmak zorunda deDi ailem kredi çekti yaptı. Bi yuvayı yıkmak kolay değil diye sabrediyorum belki boşanalım diyecek ben nasıl iki de bi böyle diyen adamla bi ömür paylaşayım
Nasıl herseyı aılesı yapmıs? 18 bın nereden cıktı borc o zaman?

Back
X