- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Merhaba bayanlar, dun aksamdan beri sinir oluyorum. Misafiri severim elimden geldiğince hürmet ederim lakin esimin yakin çok yakin akrabası 38 yaşlarında bir bayan bir de 42 yaşında bir bay var.. haber veriyorlar geliyorlar, ki evde isek esim misafiri asla reddetmez.
Neyse geliyorlar
Ya Tv de onların dizileri izlenecek
Ya elde telefon şakır şakır oyun oynuyor
Dun de aştılar liseye giden genç kızlar dizi islemek için bilgisayar istediler esim verdi, Cocuklar da tutturdu diğerlerini de de çıkardık ortada üç tane laptop.. kimi oyun oynuyor, kimi dizi izliyor ben de sek sek sekerek cay taşıyorum..
Asıl koptuğum nokta ise su; bu 38 yasındaki bayan da kızlarla oturdu çayını aldı dizisini izledi, onların kullandığı laptop evin iyisi olduğu için 5 yasındaki oğlum biraz o bilgisayarı istedi diye kadın gitmeden once defalarca oğlumuzun alf anlamadığını iyi basettigimizi söyleyip durdu. Sustum ama çok da için sisti. Zaten önceden gelişlerin de telde oyun oynadığı için onlara gidiş sayımızı azaltmıştım ama sanırım daha çok işlerine geldi geçen hafta buradalar di, dunde..
Kimse yanlış anlamasın misafire saygim sonsuz ama sanki sinemaya pastaneye gitmiş gibi davranılması normal mi? Çıkarken de oglumdan dolayı laf sokuyor..ben onca kişiye cay taşımaktan ne ogluma ne 11 aylık bebeğime bakamiyorum bu arada..
İçimi dökmek için yazdım.. okuyanlara tesekkur ederim.
Evime misafir geldiğinde kesinlikle kapalı olur televizyon. Ben gittiğimde ev sahibi aval aval tv ye bakıyorsa samimiyet dereceme göre; ya kalkıp kapatırım ya da rahatsız olduğumu bir şekilde söylerim. Ayrıca, bilgisayar özel bir eşyadır; nasıl başkasının cep telefonunu isteyip kurcalamıyorsak bu bilgisayar için de geçerli.
buarada eve gelen herkes hepsi de evde laptop olduğunu biliyorben saklıyorum bilgisayarı
sorduklarında masaüstü (külüstür) bilgisayara otuyrabileceklerini söylüyorum her misafir için aynı ancak evinde bilgisayarı olmayan randevu almak için gelen kişilere çıkarıyorum
hiç de gocunmuyorum misafirliğe geldiler laptopu görmeye değil
yüzsüzlük resmen yaptıkları böyle durmlar bizdede oldu bilgisayara zırt pırt format atar olmuştukO değil de bilgisayar oyuncak mı ya da umumi bir şey mi ya? Bazı misafirler nedense ısrarla kullanmak istiyorlar.
Git evinde ne haltın varsa ye, buraya benim bilgisayarımı kullanmak için mi geldin?
Hem ben ne bileceğim senin ne halt ettiğini? Hadi tehlikeli bir şeye bulaştı, benim bilgisayarımın mac adresi, ip adresi şak diye ortada. Sırf birini tehdit etse başıma iş açılır. O nedenle ne wifi şifresi ne de bilgisayar ödüncüne razıyım.
Bilgisayar kişisel bir şeydir, adı üstünde personal computer
bende onu anlamadım bilmelerine ne gerek var 1 değil 2 deeğil 3 ünüde biliyolarbuarada eve gelen herkes hepsi de evde laptop olduğunu biliyor
bende onu anlamadım bilmelerine ne gerek var 1 değil 2 deeğil 3 ünüde biliyolar
yok ya benim tabletim var mesela ben ve eşimden başka kimse bilmezilla ki laf arasında konuşuluyor öğreniliyor yani
Esim sağolsun..bende onu anlamadım bilmelerine ne gerek var 1 değil 2 deeğil 3 ünüde biliyolar
Esim onlar gelmeden bir poğaça istedi birde kakolu birşeyler.. esim istediği için yaptım ama sanırım bu son olacak.. kuru pasta mi olur artik bisküvi mi bilmiyorum..bir de eskisi gibi gidip gelmeler kalmadı diyorlar.!
böyle insanlara gidilip gelinmez ki..
benim de misafir vakam var.. eşimin arkadaşı ve eşi gelmek istedi eşim de yemeğe alalım dedi.
çalışıyorum haftasonuna ayarladık. sabahtan kalktım temizlik yaptım. çocuğumla tek haftasonu ilgilenmem rağmen mecbur ilgilenemedim. akşama kadar pert oldum. bir sürü yemek yaptım. tatlı yaptım. meyveleri bile onlar gelmeden hazırladım yıkadım.
neyse eşim aradı akşam 6 da yemek hazır gelmiyor musunuz diye?? dediler birazdan geliriz. tabi erken olmuş olabilir dedik. saat 7 gibi gelirler diye düşünüp ısttım o saate. saat 8 de geldiler. bir de üstüne sofraya oturunca biz tokuz ya dışarda atıştırdık bişeyler demesinler mi?? o kadar zahmetli özenerek hazırladığım yemekler kaldı . çok üzüldüm. hani huylandı desem pırıl pırıl ev. ilk defa gelmiş.. tatlı da kaldı. meyve yenmedi zaten ..
ben de bir daha asla yormadım kendimi. onlar bir iki defa geldi. biraz kuru pastayla ağırladım.. siz de hiç yormayın kendinizi. sallayın gitsin..
Ya bana kalmıyor ki sevgili kocacim bana sorar ama onların telde duyabileceği şekilde musaitmiyiz diye. Bazen ev müsait olmaz, bazen dışarda oluruz ama demez ki dışarıdayız su gun gelin. Yine de bana sorar ki istemeyen ben olayım..
misafir gelince de köşeye kurulur keyiflenir neticede akrabaları ya.. birde bunlar asil başka misafirin ardina takilanlar habersiz yani bir nevi..
Merhaba bayanlar, dun aksamdan beri sinir oluyorum. Misafiri severim elimden geldiğince hürmet ederim lakin esimin yakin çok yakin akrabası 38 yaşlarında bir bayan bir de 42 yaşında bir bay var.. haber veriyorlar geliyorlar, ki evde isek esim misafiri asla reddetmez.
Neyse geliyorlar
Ya Tv de onların dizileri izlenecek
Ya elde telefon şakır şakır oyun oynuyor
Dun de aştılar liseye giden genç kızlar dizi islemek için bilgisayar istediler esim verdi, Cocuklar da tutturdu diğerlerini de de çıkardık ortada üç tane laptop.. kimi oyun oynuyor, kimi dizi izliyor ben de sek sek sekerek cay taşıyorum..
Asıl koptuğum nokta ise su; bu 38 yasındaki bayan da kızlarla oturdu çayını aldı dizisini izledi, onların kullandığı laptop evin iyisi olduğu için 5 yasındaki oğlum biraz o bilgisayarı istedi diye kadın gitmeden once defalarca oğlumuzun alf anlamadığını iyi basettigimizi söyleyip durdu. Sustum ama çok da için sisti. Zaten önceden gelişlerin de telde oyun oynadığı için onlara gidiş sayımızı azaltmıştım ama sanırım daha çok işlerine geldi geçen hafta buradalar di, dunde..
Kimse yanlış anlamasın misafire saygim sonsuz ama sanki sinemaya pastaneye gitmiş gibi davranılması normal mi? Çıkarken de oglumdan dolayı laf sokuyor..ben onca kişiye cay taşımaktan ne ogluma ne 11 aylık bebeğime bakamiyorum bu arada..
İçimi dökmek için yazdım.. okuyanlara tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?