Böyle mutlu değilsin sen..

ne kadar guzel iste sade insan bende oyleyim gayet mutluyum ama tabi su var amladigim kadariyla depresyondan sonra böyle olmussunuz ama bir zamana kadar surer alisirlar olmadi sizde bi ruj bi saat takin ailenizle gorustigunuzde maksat icleri rahat etsin tek kaldiginizda yine sade olun

Ailedeki en neşeli kisiyim :)
Yetmiyor.. o Ruj surulecekkk:)

bence artık doydunuz süsten püsten makyajdan.. tabi ruh haliniz de önemli burda. Depresyonda olan kişiler belirli bir süreden sonra salıyorlar kendilerini. Sanki bir tükenmişlik hissettim sizde. Belki de doydunuz bilmiyorum. Ama insan her yaşta bakımlı olmalıdır. Sırf daha iyi hissetmek için bile bir rimel sürseniz ruh halinizi etkiler.

Depresyon tam başlangıç değil aslında.. mutlu olduğum zaman ilerledikçe daha da sadelestim.. evim de.. hayatım da..

Bugün saat taktım :) babam ağlayacaktı..

Rimelsiz iyiyim. O beni daha iyi yapmıyor. Rahatsız ediyor hatta. Tukenmedigimi tam tersi kullerimden doğduğumu hissediyorum. Eskiden çok yaptım doydum mu onu bilmiyorum.

sanırım size, neden depresyondaydınız, mutsuzluğunuz neydi, aileniz niye bu kadar endişeli diye sormamızı bekliyorsunuz...

ben de aşırı makyaj yapan biri değilim, hiç fondöten, kapatıcı gibi ürünler kullanmadım mesela
manikürümü pedikürümü kendim yaparım, çok nadir oje sürerim
saçlarımda beyaz çok, boyarım
temizlik, doğallık çok ama çok önemli benim için de
fakat;
bana hem yazış stiliniz farklı hissettirdi, hem de isteklerinizin abartılı olduğunu düşünüyorum

ayrıca, ben size mutsuzsunuz demedim
insan beyni insanın kendisini de kandırabilir

Beyaz saçla gezmek psikoloji bozukluğu belirtisi değil ki ama?

Beyazım yok. Ama beyazı olup da boyatmayan, aynı zamanda bakımlı olan kadınları özgüvenli buluyorum.

Konu sahibi de bu şekilde özgüvenli bence, cümlelerinden bunu anladım. Ama imaj değişikliğini ailesine anlatamıyor.

Niye depresyondaydiniz diye sormanizi hiç ama hiç istemiyorum da beklemiyorum da.. Zira en son açmak istediğim defter odur..

Beyaz da olsa kalsın boyamayayim demek abartılı geliyor olabilir size hatta uzmana danışmali beyin kandırıyor da diyebilirsiniz.. sağolun her açıdan bakanlar olacak ki ben de daha iyi hissedeyim bu konuda..

Manikür pedikur yapmak temizlik mis gibi olmak benim için de vazgeçilmez.. ailem makyajsiz ve aşırı sade giyimimden rahatsız sadece.. salaŞ değil sade giyim.. pırıl pırıl ama makyajsiz yüz.. durum bu..

Ailem 3 kişi.. annem babam ablam.. 3 u de hayatım da gördüğüm kıyafet ve bakım konusunda aşmış insanlar.. Bu kız bizim aileden nasıl çıktı esprisi bile yapılıyor.. Özellikle ablam a anlatmak yıllarımı alacak sabit fikirleri var canımın..

siz beni yanlış anladınız
olay beyaz saç değil ki, o sadece bir örnekleme, bunu bir sonraki yorumumda da belirttim, yazım stili vs diye

mesela bana 32 yaşında bir kadının, aynı kazaktan 3 tane ve aynı pantolondan 4 tane alarak sürekli aynı şeyi kombinlemesi, bir yıl sadece aynı sırt çantasıyla gezmesi de aşırı geliyor mesela

benim de bir çantam var vazgeçemediğim, sürekli kullandığım, çok rahat çünkü
fakat 1 seneden bahsediyoruz

bakış açılarımız farklı maalesef
siz, beyaz saçlı kadınları özgüvenli bulabilirsiniz
beyaz saç, benim için "özgüven"e bir kıstas değil mesela

Küçük çocugumla çok gezen biriyim sırt cantam oradan

Beyaz saçi boya ile kapatmamak da kapamak da özgüven ya da iyi mutlu hal belirteci değil.. işte ailemin bunu anlamalarini istiyorum ama olmuyor..

ben son kez cevap vereyim ve konunuzdan çekileyim, zira kendimi yeterince ifade edemediğimi görüyorum
olay beyaz saç değil, o bir örnekleme
olayın bütününe bakarak (ki olayın bütününe yazım stiliniz, ifadeleriniz dahil) önerdim bir uzmanla görüşmenizi

ayrıca, bence salaş giyim de güzeldir yeri geldiğinde

Küçük çocugumla çok gezen biriyim sırt cantam oradan

Beyaz saçi boya ile kapatmamak da kapamak da özgüven ya da iyi mutlu hal belirteci değil.. işte ailemin bunu anlamalarini istiyorum ama olmuyor..

yapmayın Allah aşkına
benim de 4 ve 10 yaşlarında çocuklarım var
onlar da bebek oldular, yıllarca benimle gezdiler, 4 yaşında olan için hala çanta taşıyorum
küçük çocuk bunun bir sebebi olamaz bence

aileniz de beyaz saça değil, komple değişiminize takılmıştır bence, hele ki yaşadığınız depresyondan sonra

neyse, umarım mutluluğunuz daim olur, iyi geceler

Varsayımım ne kadar doğru bilmiyorum ama konunuz bana farklı bir şey düşündürttü. Belki de aileniz eşinizin gözünün dışarıda olduğunu farketti ve sizi bu yüzden süse püse teşvik ediyorlar.
Böyle bir şey yok diyorsanız doğallığı ben de seviyorum ve destekliyorum devam edin zamanla alışırlar.

Sırt çanta tercihim kızım küçük ve onunla geziyoruz diye dedim neyi yapmayayım allah aşkına.. siz de hala çanta tasiyorsunuz ben de.. size de iyi geceler.

İşte bu hiç aklıma bile gelmemisti..

Ben gelen mesajlara verdiğiniz cevaplardan aşmış ve sade yaşamı icsellestirmis olduğunuzu düşündüm.
Bence çok hoş bu yaşam tarzı.
Benim esas halim dediğinize yakın. Hafif makyaj vs. Her zaman içimden gelmez yani süslenmek. Ama zaman zaman çok önem veririm. Yani her halimle insanlar beni görsün isterim sorun değil.
Bu açıdan ilerde belki de sizinkine yakın bir tarzı seçeceğim.
Aileniz de durumu kabullenecektir
Kişinin kendisiyle mutlu olması en önemli olan.
Sevgiler :)

Teşekkür ederim.. hiç olmadığım kadar iyi olduğum bi dönemde bu şekil olmak istemek doğru hissettiriyor.. keşke anlasalar birgün.. Eşim anlıyor çünkü o da çok sade yaşayan bir insan.. Dış görünüşe bakmayan.. ailem de birgün ısrarı bırakır sanırım..

Bir de aileniz de olsa kimseye yaşam tarzınizin nedenini anlatmaya borçlu degilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…