Sizin gibi giyinen kadin da cok da sizin onceki halinizden farkli olmaniz ailenizi rahatsiz ediyor sanirim.bir de depresyon yasamissiniz tedirgin oluyorlar herseyi ona yoruyorlar.oncelikle siz iyi oldugunuzdan emin misiniz eger eminseniz sorun yok.siz gulumsuyorsaniz neseliyseniz ne bileyim her halinizden belli olur zaten iyi olup olmadiginiz.aileniz anlar bir sekilde
Kırmak istemiyorum evet.. ama aşmak da istiyorum bu mevzuları.. ailem çok süslü.. zor olacak işim :)
ne kadar guzel iste sade insan bende oyleyim gayet mutluyum ama tabi su var amladigim kadariyla depresyondan sonra böyle olmussunuz ama bir zamana kadar surer alisirlar olmadi sizde bi ruj bi saat takin ailenizle gorustigunuzde maksat icleri rahat etsin tek kaldiginizda yine sade olun
bence artık doydunuz süsten püsten makyajdan.. tabi ruh haliniz de önemli burda. Depresyonda olan kişiler belirli bir süreden sonra salıyorlar kendilerini. Sanki bir tükenmişlik hissettim sizde. Belki de doydunuz bilmiyorum. Ama insan her yaşta bakımlı olmalıdır. Sırf daha iyi hissetmek için bile bir rimel sürseniz ruh halinizi etkiler.
32 yaşında saçını boyamadan da beyazlarla mutlu olmak inandırıcı gelmiyor anlıyorum..
Ama mutlu olup olmadığımı psikiyatriste onaylatacak kadar vahim mi gerçekten..
Sadece saç.. Beyaz da renk..
Mutsuz olmayı çok iyi bildiğim için belki de eminim şu an iyi olduğuma..
Teşekkürler..
bence sizin konunuz çok kritik
hadi her şey tamam da, 32 yaşında beyaz saçlarla gezmek istemeniz soru işaretleri oluşturdu bende
gerçekten depresyonda da olabilirsiniz, gerçekten mutlu da olabilirsiniz
bu yazdıklarınızdan kestirmek çok zor
burada üyeler "aaa tabi olur" yazabilirler ama ya durum sizin ruh halinizden kaynaklanıyorsa?
bence siz çok iyi bir psikiyatr ile görüşün
eğer o, sizin bu mutluluğunuzun gerçek olduğuna kanaat getirirse, aileniz de ikna olur zaten
eğer ailenizin haklı olduğuna kanaat getirirse, o zaman da size bir yol çizebilir
sanırım size, neden depresyondaydınız, mutsuzluğunuz neydi, aileniz niye bu kadar endişeli diye sormamızı bekliyorsunuz...
ben de aşırı makyaj yapan biri değilim, hiç fondöten, kapatıcı gibi ürünler kullanmadım mesela
manikürümü pedikürümü kendim yaparım, çok nadir oje sürerim
saçlarımda beyaz çok, boyarım
temizlik, doğallık çok ama çok önemli benim için de
fakat;
bana hem yazış stiliniz farklı hissettirdi, hem de isteklerinizin abartılı olduğunu düşünüyorum
ayrıca, ben size mutsuzsunuz demedim
insan beyni insanın kendisini de kandırabilir
Sanirim sizi anlayabiliyorum. Bende bir zamanlar topuklu ayakkabiyla saatlerce gezer tozardim. Kaslarimi aldirirdim. Kiyafetlere ozenirdim vs. Vs. Sonra evlendim oglum oldu ve onceliklerim degisti tarzim degisti. Simdilerde rahat ve temiz olmasi yeterli oluyo kaslarimi almiyorum ve boyle daha cok yakistigini hissediyorum. Az ve oz kiyafet hosuma gidiyor. Bence siz depresyondan ciktiniz ve kendinize bir tarz belirlediniz. Ailenize uzun uzun anlatin bunu eminim anlayacaklardir
Beyaz saçla gezmek psikoloji bozukluğu belirtisi değil ki ama?
Beyazım yok. Ama beyazı olup da boyatmayan, aynı zamanda bakımlı olan kadınları özgüvenli buluyorum.
Konu sahibi de bu şekilde özgüvenli bence, cümlelerinden bunu anladım. Ama imaj değişikliğini ailesine anlatamıyor.
siz beni yanlış anladınız
olay beyaz saç değil ki, o sadece bir örnekleme, bunu bir sonraki yorumumda da belirttim, yazım stili vs diye
mesela bana 32 yaşında bir kadının, aynı kazaktan 3 tane ve aynı pantolondan 4 tane alarak sürekli aynı şeyi kombinlemesi, bir yıl sadece aynı sırt çantasıyla gezmesi de aşırı geliyor mesela
benim de bir çantam var vazgeçemediğim, sürekli kullandığım, çok rahat çünkü
fakat 1 seneden bahsediyoruz
bakış açılarımız farklı maalesef
siz, beyaz saçlı kadınları özgüvenli bulabilirsiniz
beyaz saç, benim için "özgüven"e bir kıstas değil mesela
Niye depresyondaydiniz diye sormanizi hiç ama hiç istemiyorum da beklemiyorum da.. Zira en son açmak istediğim defter odur..
Beyaz da olsa kalsın boyamayayim demek abartılı geliyor olabilir size hatta uzmana danışmali beyin kandırıyor da diyebilirsiniz.. sağolun her açıdan bakanlar olacak ki ben de daha iyi hissedeyim bu konuda..
Manikür pedikur yapmak temizlik mis gibi olmak benim için de vazgeçilmez.. ailem makyajsiz ve aşırı sade giyimimden rahatsız sadece.. salaŞ değil sade giyim.. pırıl pırıl ama makyajsiz yüz.. durum bu..
Küçük çocugumla çok gezen biriyim sırt cantam oradan
Beyaz saçi boya ile kapatmamak da kapamak da özgüven ya da iyi mutlu hal belirteci değil.. işte ailemin bunu anlamalarini istiyorum ama olmuyor..
yapmayın Allah aşkına
benim de 4 ve 10 yaşlarında çocuklarım var
onlar da bebek oldular, yıllarca benimle gezdiler, 4 yaşında olan için hala çanta taşıyorum
küçük çocuk bunun bir sebebi olamaz bence
aileniz de beyaz saça değil, komple değişiminize takılmıştır bence, hele ki yaşadığınız depresyondan sonra
neyse, umarım mutluluğunuz daim olur, iyi geceler
Varsayımım ne kadar doğru bilmiyorum ama konunuz bana farklı bir şey düşündürttü. Belki de aileniz eşinizin gözünün dışarıda olduğunu farketti ve sizi bu yüzden süse püse teşvik ediyorlar.
Böyle bir şey yok diyorsanız doğallığı ben de seviyorum ve destekliyorum devam edin zamanla alışırlar.
Ben gelen mesajlara verdiğiniz cevaplardan aşmış ve sade yaşamı icsellestirmis olduğunuzu düşündüm.
Bence çok hoş bu yaşam tarzı.
Benim esas halim dediğinize yakın. Hafif makyaj vs. Her zaman içimden gelmez yani süslenmek. Ama zaman zaman çok önem veririm. Yani her halimle insanlar beni görsün isterim sorun değil.
Bu açıdan ilerde belki de sizinkine yakın bir tarzı seçeceğim.
Aileniz de durumu kabullenecektir
Kişinin kendisiyle mutlu olması en önemli olan.
Sevgiler :)
Bir de aileniz de olsa kimseye yaşam tarzınizin nedenini anlatmaya borçlu degilsiniz.Teşekkür ederim.. hiç olmadığım kadar iyi olduğum bi dönemde bu şekil olmak istemek doğru hissettiriyor.. keşke anlasalar birgün.. Eşim anlıyor çünkü o da çok sade yaşayan bir insan.. Dış görünüşe bakmayan.. ailem de birgün ısrarı bırakır sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?