Böyle mutlu değilsin sen..

Beyaz olunca da insan rahatsız oluyor. Ben hamilelikten dolayı sıkıntı cekiyorum sac konusunda. Makyaj falan yapmamak neyse de beyazda yaslı gösteriyo insanı
Aynen makyaj yapmıyorum hiç rahatsızlık duymuyorum ama saçımın beyazı çıktığında bi garip geliyorum kendime

Beyaz olunca da insan rahatsız oluyor. Ben hamilelikten dolayı sıkıntı cekiyorum sac konusunda. Makyaj falan yapmamak neyse de beyazda yaslı gösteriyo insanı

Hamile iken benim de büyük sıkıntımdı.. Yaşlı da gösteriyor evet.. Bu konuda daha kesin bi kararım yok..

Eşim söyle ya da böyle ol demedi hiçbir konuda 15 yıldır.. neysem oyum o da öyle.. sade ev sade giyim vs ona çok uygun şeyler.. makyaj da olmasa da olur onun için..
O zaman sıkıntı yok bence. Bazıları makyaj falan yapmasını istiyor. Siz nasıl rahatsanız bence sorun etmeyin. Her sey makyaj giyim degil ki. Temiz olmak yeter bencede. Zaten makyaj tarzı seylerde yüz icin cokta yararlı degil. Bende esim sevdigi icin arasıra makyaj yapıyorum.

Aklıma daha önce okuduğum şu yazıyı getirdi:

Dr. Ken Mogi'ye göre kadın beyni makyajsız haline tahammül edebilmek için dopamin salgılamak zorunda kalıyor. Yani kadın mutluluk hormonuna ihtiyaç duyuyor. Eğer bir kadın makyaj yapıyorsa, beynin salgıladığı dopamin yetersiz kalıyor demektir. Bu kendisiyle barışık olmayan bireylerde de görülen bir durum. Kanebo Kozmetik araştırmacılarından Keishi Saruwatari, makyaj "yapmayan kadından 'korkun'" diyor.
Bilimsel araştırmalara göre makyajsız halini gördüğünde bununla baş edebilen kadınların beyni kesinlikle daha farklı açılımlar yapıyor. Saruwatari'ye göre; "İş olsun, spor olsun herhangi bir alanda rakibiniz makyaj yapmayan bir kadınsa bilin ki o hedefine kilitlenmiş bir kaplan gibidir. Bir anlamda özgür kalmıştır. Beyninin büyük bölümü kendisiyle ilgili kaygılardan arınmış olduğundan çok farklı açılımlar yapabilir." (Kaynak: radikal.com.tr)

Ben de yıllardır makyaj yapmıyorum. Zaten makyajı çok seven biri değildim. Sadece her gün gözüme kalem sürerdim. Sonra gözümde arpacık çıktı ameliyatla aldırmak zorunda kaldım ve göz doktorum kalemi de yasakladı. O gün bugün tümüyle makyajı bıraktım. Kendi düğünümde bile hayalet makyaj denecek kadar hafif makyaj yaptim (evet, kuaför değil kendim yaptım). Çevremdeki pek çok gelinin ağır makyaj pişmanlığını yaşamadım :) gündelik hayatta da makyajın bir gereklilik olmadığına inanıyorum. Sadece özel günlerde abartmadan yapılabilir.

Asıl makyaj olunca ne indiği belirsiz belkide zararı çok olan şeyleri sürmediğiniz için halinizden gayet memnunsunuz makyaj demek bence gerçek yüzü kapatmak ve sahte 1 yüzle dolanmakdan başka birşey değil ne güzel kimse için sahte yüzle gezmiyorsunuz sizi tebrik ederim canım

Saç konusuna katılmıyorum bi insan beyazlarıyla gerçekten mutlu olabilir ne varki bunda 29 yaşımdayım bir sürü beyazım var bende boyuyordum saçlarımı senelerdir hamile kaldığımdan beri hiç boyamadım çok uzadılar haliyle aralardan güzel güzel parlıyorlar ve bu beni mutlu ediyor doğumdan sonra da boyamayı düşünmüyorum ve depresyonda da değilim :) ama kendimi öyle görmeyi seviyorum yaşanmışlık giden seneler ve bana kattıklarını hatırlatıyor beyazlarım ayrı bir havada katıyor ayrıca :):)

Bende 32 yaşındayım. 20 li yaşlarıma göre bende çok sadelestim. Özellikle üniversite yıllarında gerçekten cildim pırıl pırıl olsada çok makyaj yapar, saçlarımı sarıya boyatir, abartılı takılar takmaktan hoşlanırdim. Tarzım hep spor klasikti. Saçlarımı mutlaka duzlestirir, bazen renkli lens takardim.
Sonra eşimle tanıştım, işe girdim. Çok yoğun işim olduğu için zaman kalmamaya başladı. Eşimde meğer doğal dalgalı saçlara bayilirmis. Daha doğrusu her türlü dogalliga bayilirmis. O gun bugündür özel günler hariç saçlarım doğal halinde, sadece uçlarında ombre olan şekilde kullanıyorum. Renkli lensler tamamen hayatımdan çıktı. Yaptığım makyaj ise bir kalem rimel ve dudak parlaticisi. . . Abartılı takılar gitti ve ben bu halimi daha çok seviyorum artık, evin eşyalarını gitgide sadelestiriyoruz dediğiniz gibi
Hele şimdi birde hamileyim, saçımı boyatmamak o kadar hoşuma gittiki, kendi rengini çok sevdim. Gerçi benim beyazım pek yok belki ondan bilmiyorum ama sadelesmek benimde hoşuma gitti. Oje sürmeden çıkmayan ben çok nadir sürer oldum. Oyüzden sizi çok iyi anlıyorum insan nasıl güzel hissediyorsa öyle olmalı bence

Saçlarımda beyazlar var hff tamam baya var
Ama ben bu halimi çok seviyorum
İnsanların "aaa saçını boyat beyazların çıkmış "demesine bile takılmıyorum
Depresyonda da değilim üstelik
Siz nasıl mutluysanız öyle yapın konu sahibi
Her saçı boyalı ,full makyajlı insan çok mu mutlu

Japonya’da, “minimalist yaşam” sloganıyla tek göz dairede yaşayan ve mülkiyetlerini elden çıkaranların sayısı artıyor. İki yıl önce bu şekilde yaşamaya karar veren Fumio Sasaki’nin 3 tişörtü, 4 çift ayakkabısı ve 4 çift çorabı var. Mesleği editörlük olan 36 yaşındaki Sasaki’nin başkent Tokyo’daki evi, bir sorgu odasına benziyor. Önceki yaşamında kitap, CD ve DVD biriktirmeyi çok seven 35 yaşındaki Sasaki, az eşyalı bir hayatın avantajlarını şu şekilde anlatıyor: “Temizliğe ve alışverişe daha az zaman ayırmak, arkadaşlarla daha fazla vakit geçirebilmek, daha çok dışarı çıkabilmek ve daha çok seyahat edebilmek demek. Yeni hayatımda daha aktifim”.

benim de hedefim bu

Bu halimle mutluyum diyorsunuz yani kendini salma durumu değil sanırım. Depresyonda olsanız saçınızı taramak bile zor gelirdi. Bence siz doymuşsunuz süse püse 30dan sonra sadeliği seçmişsiniz.
Bir de ben bazı kadınların saçındaki beyazları yakıştırıyorum çok karizmatik duruyor.

Bence en güzelini yapıyorsun.
Bende özel günler dışında pek makyaj yapmıyorum.
Bir kalem, bir rimel, biraz allık, azıcık da ruj
Şaka tabi ki :)

Gerçekten yapmıyorum yani.
Sadece güzel kokmak ve iyi giyinmek yetiyor.
Beyaz saç beni de rahatsız etmiyor.
Hemen hemen birbirine benzeyen
belli başlı renkler seçtiğim için kıyafet,uyum bu konularda da
sıkıntı yaşamıyorum.
Ben depresyon da değilim sende değilsindir :)
Gerçi migrenim var doktor antideprasan kullanman gerekiyor
diyor, kullanmıyorum. Bu sayılır mı bilmiyorum

Makyaj bakımlı olmak değildir elbette.

Ama bu kaşlar saçlar dağınık, dişler fırçalanmamış tırnaklar şekilsiz çıkmak demek de değil. Eşofmanla mutlu olursunuz belki, ama bu saydığım şekilde allaseniz mutlu olmayın.

Ben de çevremde çok fazla kadın görüyorum, bakımla uzaktan yakından alakaları yok, moda yorumu yapıyorlar bir de.

Oje sürmek zorunda değilsiniz. En azından şekilli olsun tırnaklarınız. Tek kat 310 da sürebilirsiniz.

Kişisel temizlik ve bakım çok önemli. doğal ancak bakımlı da olunabilir. Bunu makyajsız dışarıya adım atmayan bir kadın olarak yazıyorum.

Ben biraz ucundan kıyısından yakaladım fakat
tam olduğumu söyleyemem.
Biraz yadırganıyorsun başlar da
fakat zamanla alışıyorlar.

Hepsi neyse ne de saçta beyazlar varken boyamayı bırakma isteği düşündürdü beni iki yaşında oğlum var aşırı yaramaz gün içinde enerjimi çekip alıyor akşam olunca bitkin düşüyorum resmen buna rağmen dip boyamın geldiğini hatırlamam onu geçtim bir ay da es geçeyim şu saç boyamayı dediğimide hatırlamam yolunda gitmeyen birşeyler var bence

Bu arada kıskandım seni konu sahibi ben bakımlı ve susluyumdur ama bakımlı olmamı bile eleştirenler var çevremde süs kısmına girmiyorum bile bence kıymetini bil

Bu arada kıskandım seni konu sahibi ben bakımlı ve susluyumdur ama bakımlı olmamı bile eleştirenler var çevremde süs kısmına girmiyorum bile bence kıymetini bil
Ne diyorlar ki?

Dikkat çekme falan mı diyorlar?
Bana da bunu söyleyen çok kadın var, hepsi pislikten ölecek.

Zaten gerçekten bakımlı ama dikkat çekmek istemeyen kadınlar insanlara böyle gereksiz yorumlar yapmıyor

Aynen bunu duyduğumda oldu abarttığımı soyleyende oldu kapalıyım yadırgayan çok ama nasıl biliyor musun benim durumun kişisel bakımlarımı yaparım mesela kıl tüy tırnak saç cilt akla gelen ne varsa olması gerekiyor mu evet bence herkes yapmalı e bende mutlu oluyorum inanır mısın bana zaten kapalısın dip boyanı bekletsende olur azıcık diyende oldu kaşını bu kadar sık aldırmaya uşenmiyor musun diye soran da oldu her seferinde şaşırtmayı başarıyorlar beni sus kısmı da ne biliyor musun bb krem eyeliner doğal tonlarda ruj ve kıyafetimin renk - tarz uyumuna dikkat etmek ve bunlar eleştiri sebebi ya vallahi kıskandım ya en azından benim gibi mücadele vermek zorunda değil konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…