AynenBeyaz olunca da insan rahatsız oluyor. Ben hamilelikten dolayı sıkıntı cekiyorum sac konusunda. Makyaj falan yapmamak neyse de beyazda yaslı gösteriyo insanı
Beyaz olunca da insan rahatsız oluyor. Ben hamilelikten dolayı sıkıntı cekiyorum sac konusunda. Makyaj falan yapmamak neyse de beyazda yaslı gösteriyo insanı
O zaman sıkıntı yok bence. Bazıları makyaj falan yapmasını istiyor. Siz nasıl rahatsanız bence sorun etmeyin. Her sey makyaj giyim degil ki. Temiz olmak yeter bencede. Zaten makyaj tarzı seylerde yüz icin cokta yararlı degil. Bende esim sevdigi icin arasıra makyaj yapıyorum.Eşim söyle ya da böyle ol demedi hiçbir konuda 15 yıldır.. neysem oyum o da öyle.. sade ev sade giyim vs ona çok uygun şeyler.. makyaj da olmasa da olur onun için..
bence sizin konunuz çok kritik
hadi her şey tamam da, 32 yaşında beyaz saçlarla gezmek istemeniz soru işaretleri oluşturdu bende
gerçekten depresyonda da olabilirsiniz, gerçekten mutlu da olabilirsiniz
bu yazdıklarınızdan kestirmek çok zor
burada üyeler "aaa tabi olur" yazabilirler ama ya durum sizin ruh halinizden kaynaklanıyorsa?
bence siz çok iyi bir psikiyatr ile görüşün
eğer o, sizin bu mutluluğunuzun gerçek olduğuna kanaat getirirse, aileniz de ikna olur zaten
eğer ailenizin haklı olduğuna kanaat getirirse, o zaman da size bir yol çizebilir
Japonya’da, “minimalist yaşam” sloganıyla tek göz dairede yaşayan ve mülkiyetlerini elden çıkaranların sayısı artıyor. İki yıl önce bu şekilde yaşamaya karar veren Fumio Sasaki’nin 3 tişörtü, 4 çift ayakkabısı ve 4 çift çorabı var. Mesleği editörlük olan 36 yaşındaki Sasaki’nin başkent Tokyo’daki evi, bir sorgu odasına benziyor. Önceki yaşamında kitap, CD ve DVD biriktirmeyi çok seven 35 yaşındaki Sasaki, az eşyalı bir hayatın avantajlarını şu şekilde anlatıyor: “Temizliğe ve alışverişe daha az zaman ayırmak, arkadaşlarla daha fazla vakit geçirebilmek, daha çok dışarı çıkabilmek ve daha çok seyahat edebilmek demek. Yeni hayatımda daha aktifim”.
benim de hedefim bu
Ne diyorlar ki?Bu arada kıskandım seni konu sahibi ben bakımlı ve susluyumdur ama bakımlı olmamı bile eleştirenler var çevremde süs kısmına girmiyorum bilebence kıymetini bil
Aynen bunu duyduğumda oldu abarttığımı soyleyende oldu kapalıyım yadırgayan çok ama nasıl biliyor musun benim durumun kişisel bakımlarımı yaparım mesela kıl tüy tırnak saç cilt akla gelen ne varsa olması gerekiyor mu evet bence herkes yapmalı e bende mutlu oluyorum inanır mısın bana zaten kapalısın dip boyanı bekletsende olur azıcık diyende oldu kaşını bu kadar sık aldırmaya uşenmiyor musun diye soran da oldu her seferinde şaşırtmayı başarıyorlar beniNe diyorlar ki?
Dikkat çekme falan mı diyorlar?
Bana da bunu söyleyen çok kadın var, hepsi pislikten ölecek.
Zaten gerçekten bakımlı ama dikkat çekmek istemeyen kadınlar insanlara böyle gereksiz yorumlar yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?