Böyle mutlu değilsin sen..

Son dediğine sonuna kadar katılıyorum farklı bir çevrede olunca bakıyorum etrafım da ki hatunlara hepsi benim gibi bende bir gariplik ya da abartı yok hatta bi kısmına göre az bile ama kendi çevrem de sahiden abartıyor muyum diye düşündüğüm bile olmuştur başardılar yani kendimden şüphe ettirdiler

kendimi mutlu değil ama iyi diye tanımladığım dönemde aslında ne menem bi b.k çukurunda olduğumu, bunu farketmediğimi ama ailemin farkettiğini çok sonra öğrenmiş biri olarak yazıyorum ki bazen aileler bizi bizden iyi değerlendiriyor hatta en doğru değerlendirmeyi yapacak dış göz onlarınki.. iyi analiz etmenizi tavsiye ederim. makyaj yapmamak eyvallah ama saçlarınızdan dahi rahatsız olmamak düşündürücü.

Ailenizin çok süslü olduğunu söylemişsiniz. Belki de daha erken yaşlarınızda olması gerekenin bu olduğunu düşündüğünüzden böyleydiniz. Şu an ise kendinizi bulmuş olabilirsiniz. Şayet mutlu olduğunuzu hissediyor ve sorun olmadığını düşünüyorsanız bir sıkıntı yoktur bana göre.

Üzülme, çoğu kişi böyle. Hiç hoşlanmam böyle tiplerden. Sen de onlara neden bu kadar pissin diye sorsana.

İnsan bunu özgüven kazanmak için yapar. Bir kadın önce kendini beğenmeli. Aktif bir cinsel hayatım yokken bile tanga giyerdim mesela ben. Böyle mutluyum, böyle seviyorum. Yaşasın süs püs makyaj heheheh :))))

Eminim çok güzel bir kadınsındır usagicim, kıskananlar çatlasın :)

Sormayı isterdim zaten hazır cevap bir yapım var mağrifet ya böyle dolaşmak diyorlar ya sabır deliyle deli olma usagi diyorum beni böyle sevsinler sevecekseler dimi ama :))bu arada sağol canım ya şu konuşma bile iyi hissettirdi inanır mısın? Ne kadar dolduysam artık

Ayy konuşup duruyorlar hep, hiç vazgeçmiyorlar. Bana da diyorlar "hava zaten karanlık, kim görecek?" bilmem ne. Ne kadar saçma sapan düşünceler. Ben kendimi böyle mutlu hissediyorum. Kimse görmese, dört duvar arasında da olsam ben böyle olacağım. Kimse için değil, kendime saygım için yapıyorum diyorum ama yok nato kafa nato mermer

Minimalizm akimi var bu aralar kapitalizmden hoslanmayan insanlar minimalist yasam tarzini tercih ediyorlar. Butun hayatinizda sadeligi secip uygularsaniz ailenize de anlatirsaniz anlarlar diye dusunuyorum. Cunku amaclari sizin suslenmeniz degil iyi ve mutlu oldugunuzdan emin olmak. Yani bana cok minnos geldiler . Sac boyatmama konusuna takilan arkadaslar olmus. Ama ben dogali bu kadar severken aman sacimin rengini kimse gormesin farketmesin diye her ay haril haril boyamanin biraz abarti oldugunu dusunuyorum bir de herkesin sozlesmis gibi yapmasi bunu. Benim saclarim beyazlasa diye bekliyorum cunku dogal beyaz olanlar bana cok saf ve temiz geliyor bir de tam beyaz olmuyor gümüş renkli tadindan yenmez valla. Hatta isterseniz tamamen beyaz olduktan sonra uclarina renk atabilirsiniz. Ayrica saclarini gumus griye boyayan tonla genc var.

Aynen ya diyorum kimse için değil ayna da güzel ve bakımlı göreyim kendimi o kafi ama yok eşim desen tipik boğa burcu herşeyin doğalı güzel kafasında ona kalsa saç boyasından kreme kadar herşey kimyasal yazık ediyorum kendime e böyle bakınca oda benim iyiliğimi düşünüyor kendince kızamıyorumda ama eminim o bahsettiğim kişilerde en ufak iyi niyet yok bolca yadırga ve eleştir anca

32 yaş bu düşünceler için erken değil mi, makyaj takı vs neyse de aynı kazak ve pantolonları giymek saçındaki beyazlarla gezmeyi düşünmek için 32 çok çok erken

Aşırı doğalım onlara göre.. Bu olmamalı.. öyle düşünüyorlar.. Saç tırnak bağımsızlığı hijyen eksikliği asla yok hatta fazlasıyla var.. makyaj yok sade giyim var süs yok bu konuda israrcilar sadece..

Insan mutlu olup olmadigini bilmez mi? Boyle yasanmak isteniyorsa bu sekil yasanir.

Bi de sey aklima geldi mutlu oldugunuzu sanip numara yapiyor gibi gorunebilir misiniz. Bazen cevredekiler daha degisik hisseder.Bana iyi gorunuyorsun dediklerinde ben iceriden uzgunsem iyi degilim nerdeee derim.

Yorgunluk ya da vakitsizlikten değil gereksiz geldiğinden boyamayi bırakmayı düşünüyorum :)
Beyazını kapamiyorsa bi kadın kesin ters giden bişey var diyemiyorum ben mesela.. takmiyor demekki beyazını vs diyorum.. bigün ben de takmamak istiyorum hepsi bu..

Kimse mutsuzsun demiyor.. tam tersi mutlu olduğum aşikar :) ailem süs makyaj olmazsa olmaz diyen kişiler.. artık benim için önemli değil bunlar desem de kılıf bulmaya çalışıyorlar.. mutlu olduğumu sanıp 2 yıldır numara yapıyorsam ve mutlu ediyorsam çevremi bilemiyorum :) tesekkurler

Sizin kendinizi nasil gordugunuz onemli nasil hisettiginiz...onlarda zamanla alisacaklardir bence tatli dille anlatmaya calisin gulumsemeyi ihmal etmeyin:))bende hep dogalliktan yanayim en fazla kalem ceker hafif rimel yaparim o kadar hic bana gore degil saatlerce ayna karsinda makyaj yapmak:) (yapanlara saygi duyarim )tabi tercih meselesi...

32 yaş bu düşünceler için erken değil mi, makyaj takı vs neyse de aynı kazak ve pantolonları giymek saçındaki beyazlarla gezmeyi düşünmek için 32 çok çok erken

Kiyafete önem vermedigimi anlatmaya çalıştım.. beğendiğim sade bi tarz var o yetiyor demek istedim.. hiç kıyafet merakım ilgim olmadı zaten.. ergenken bile.. kot tshirt bi insanım :)

Ben zaten onlarin ne dusunebilecegini soyledim. Makyaj yapmak zaten insani mutlu etmez. Mutluysan mutlusundur. Insanlarin ne dedigini cokta takmamak gerek.

Sac haric ben de rahatliktan ve dogal guzellikten yanayim. O da tek tuk oldugu icin hepsi beyaz olsa belki ben de boyamam ama severim de renkli saclari.

Son düzenleme:

Haklisiniz.. zaten etrafı takan biri olsam böyle rahat olmam.. sadece süs meraklısı ailemin konuyu çoook dillendirmesi yordu.. en az 1 yıl oldu..

Valla gülüyorum bu çabalarına hep alttan alıyorum ama rahatsız edici boyuta geldi maalesef.. tercihlere saygı göstermek de zorlanan bi aile.. Geçmişte depresyon da olunca.. bi Ruj surmuyosun mutsuz musun yok değilsen bakımsız misin..

Nasıl bir depresyon geçirdin ki ailen düzeldiğine inanmıyor?

4 yil once Doğum sonrası lohusa depresyonu geçirdim.. o ara yeni anne salmisligi vardı.. 2 yıl önce toparlamaya başladım.. şimdilerde eskisinden bile iyiyim.. hiç ilaç kullanmadim zaten depresyon detaylarimi ailem bile bilmiyorlar :) yorgun o saldı o sus yok pek rahat ne olacak hali durumundalar:)

çok tatlı bi kişiliksin..seni seviyorum mugehatun ..burdaki arkadaşlarla benimle aynı düşüncededir eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…