Son dediğine sonuna kadar katılıyorum farklı bir çevrede olunca bakıyorum etrafım da ki hatunlara hepsi benim gibi bende bir gariplik ya da abartı yok hatta bi kısmına göre az bile ama kendi çevrem de sahiden abartıyor muyum diye düşündüğüm bile olmuştur başardılar yani kendimden şüphe ettirdilerNe diyorlar ki?
Dikkat çekme falan mı diyorlar?
Bana da bunu söyleyen çok kadın var, hepsi pislikten ölecek.
Zaten gerçekten bakımlı ama dikkat çekmek istemeyen kadınlar insanlara böyle gereksiz yorumlar yapmıyor
Üzülme, çoğu kişi böyle. Hiç hoşlanmam böyle tiplerden. Sen de onlara neden bu kadar pissin diye sorsana.Aynen bunu duyduğumda oldu abarttığımı soyleyende oldu kapalıyım yadırgayan çok ama nasıl biliyor musun benim durumun kişisel bakımlarımı yaparım mesela kıl tüy tırnak saç cilt akla gelen ne varsa olması gerekiyor mu evet bence herkes yapmalı e bende mutlu oluyorum inanır mısın bana zaten kapalısın dip boyanı bekletsende olur azıcık diyende oldu kaşını bu kadar sık aldırmaya uşenmiyor musun diye soran da oldu her seferinde şaşırtmayı başarıyorlar benisus kısmı da ne biliyor musun bb krem eyeliner doğal tonlarda ruj ve kıyafetimin renk - tarz uyumuna dikkat etmek ve bunlar eleştiri sebebi ya vallahi kıskandım ya en azından benim gibi mücadele vermek zorunda değil konu sahibi
Sormayı isterdim zaten hazır cevap bir yapım var mağrifet ya böyle dolaşmak diyorlar ya sabır deliyle deli olma usagi diyorum beni böyle sevsinler sevecekseler dimi ama :))bu arada sağol canım ya şu konuşma bile iyi hissettirdi inanır mısın? Ne kadar dolduysam artıkÜzülme, çoğu kişi böyle. Hiç hoşlanmam böyle tiplerden. Sen de onlara neden bu kadar pissin diye sorsana.
İnsan bunu özgüven kazanmak için yapar. Bir kadın önce kendini beğenmeli. Aktif bir cinsel hayatım yokken bile tanga giyerdim mesela ben. Böyle mutluyum, böyle seviyorum. Yaşasın süs püs makyaj heheheh :))))
Eminim çok güzel bir kadınsındır usagicim, kıskananlar çatlasın :)
Sormayı isterdim zaten hazır cevap bir yapım var mağrifet ya böyle dolaşmak diyorlar ya sabır deliyle deli olma usagi diyorum beni böyle sevsinler sevecekseler dimi ama :))bu arada sağol canım ya şu konuşma bile iyi hissettirdi inanır mısın? Ne kadar dolduysam artık
Aynen ya diyorum kimse için değil ayna da güzel ve bakımlı göreyim kendimi o kafi ama yok eşim desen tipik boğa burcu herşeyin doğalı güzel kafasında ona kalsa saç boyasından kreme kadar herşey kimyasal yazık ediyorum kendime e böyle bakınca oda benim iyiliğimi düşünüyor kendince kızamıyorumda ama eminim o bahsettiğim kişilerde en ufak iyi niyet yok bolca yadırga ve eleştir ancaAyy konuşup duruyorlar hep, hiç vazgeçmiyorlar. Bana da diyorlar "hava zaten karanlık, kim görecek?" bilmem ne. Ne kadar saçma sapan düşünceler. Ben kendimi böyle mutlu hissediyorum. Kimse görmese, dört duvar arasında da olsam ben böyle olacağım. Kimse için değil, kendime saygım için yapıyorum diyorum ama yok nato kafa nato mermer
Makyaj bakımlı olmak değildir elbette.
Ama bu kaşlar saçlar dağınık, dişler fırçalanmamış tırnaklar şekilsiz çıkmak demek de değil. Eşofmanla mutlu olursunuz belki, ama bu saydığım şekilde allaseniz mutlu olmayın.
Ben de çevremde çok fazla kadın görüyorum, bakımla uzaktan yakından alakaları yok, moda yorumu yapıyorlar bir de.
Oje sürmek zorunda değilsiniz. En azından şekilli olsun tırnaklarınız. Tek kat 310 da sürebilirsiniz.
Kişisel temizlik ve bakım çok önemli. doğal ancak bakımlı da olunabilir. Bunu makyajsız dışarıya adım atmayan bir kadın olarak yazıyorum.
Hepsi neyse ne de saçta beyazlar varken boyamayı bırakma isteği düşündürdü beni iki yaşında oğlum var aşırı yaramaz gün içinde enerjimi çekip alıyor akşam olunca bitkin düşüyorum resmen buna rağmen dip boyamın geldiğini hatırlamam onu geçtim bir ay da es geçeyim şu saç boyamayı dediğimide hatırlamam yolunda gitmeyen birşeyler var bence
Insan mutlu olup olmadigini bilmez mi? Boyle yasanmak isteniyorsa bu sekil yasanir.
Bi de sey aklima geldi mutlu oldugunuzu sanip numara yapiyor gibi gorunebilir misiniz. Bazen cevredekiler daha degisik hisseder.Bana iyi gorunuyorsun dediklerinde ben iceriden uzgunsem iyi degilim nerdeee derim.
Sizin kendinizi nasil gordugunuz onemli nasil hisettiginiz...onlarda zamanla alisacaklardir bence tatli dille anlatmaya calisin gulumsemeyi ihmal etmeyin:))bende hep dogalliktan yanayim en fazla kalem ceker hafif rimel yaparim o kadar hic bana gore degil saatlerce ayna karsinda makyaj yapmak:) (yapanlara saygi duyarim )tabi tercih meselesi...Merhaba,
Dert değil belki ama son zamanlarda kendimi kötü hissetmeme sebep olan bi durum bu.. belki yorumlar iyi gelir diye düşünerek yazıyorum..
Üni. Yıllarımda bakımlı hatta biraz da süslü idim.. o zaman içimden böyle geliyordu ve mutluydum..
Şu an 32 yaşındayım.. 4 yıl önce doğum sonrası "saldim" kendimi.. bakımlı olmak istiyordum ama mecalim yoktu.. ailem çok üzülüyordu bu duruma.. "mutsuzluk ne hale getirdi" üzüntüsü.. ben çok takmadim daha önemli sorunlarim vardı.. depresyon gibi..
Şimdilerde çok şükür hiç bir sıkıntım yok.. ama makyaj yapmayı, takı takmayı, giyimi dert etmeyi, süs denecek herseyi bıraktım.. boyle istiyorum.. tek sebep bu..
Tertemiz olmak, mis gibi kokmak, sacimin tarali olmasi, kiyafetimin temiz sade dümdüz olmasi bana yetip artıyor.. aynı kazaktan 3 tane aynı pantolondan 4 tane derken çok kolay kombin yapıp giyinmek bile zevk veriyor:)
sacimi çok beyazım olduğu için boyuyorum ama bu da şimdilerde bırakmak istediğim bişey..
Mecbur kalmadikca kıyafet almıyorum..
Ayakkabı Çanta vs hiç ilgimi çekmiyor..
Bütün yil aynı sırt çantası ile gezdim zerre rahatsız olmadım..
Oje delisi iken şimdi arada sürüyorum.. o bile gereksiz geliyor..
Ama gelin görün ki ailemi iyi olduğuma inandiramiyorum.. annem çocuk kandirir gibi kumpas gibi alışveriş ortamı yaratmaya çalışıyor.. ablam her gorusmemizde bakımlı ol diyor.. ama yaklasik 2 saat suruyor bunu soylemesi.. temiz ve sade olmanin beni mutlu ettiğini anlatamıyorum.. babam bile saat başı saat tak bari diyor :)
Ben böyleyim karışmayın diyecek duruma geliyorum yeter bu mevzu diyorum.. durum vahim bakışı atıyorlar.. onlar için üzülüyorum..
Ailemi çok seviyorum.. çıkamadı depresyondan diyerek uğraş vermeleri vah vah bakışları bitsin istiyorum.. azıcık suslen inanirlar diyor arkadaşım.. bi Ruj sürmek çok mu zor.. diyor.. belki haklı..
bi kadının benim tarzimda bi kadının mutlu olduğuna inanmak çok mu zor..
Uzun oldu kusuruma bakmayın.. dert bile sayılmaz ama yazdım işte.. iyi geceler..
32 yaş bu düşünceler için erken değil mi, makyaj takı vs neyse de aynı kazak ve pantolonları giymek saçındaki beyazlarla gezmeyi düşünmek için 32 çok çok erken
Kimse mutsuzsun demiyor.. tam tersi mutlu olduğum aşikar :) ailem süs makyaj olmazsa olmaz diyen kişiler.. artık benim için önemli değil bunlar desem de kılıf bulmaya çalışıyorlar.. mutlu olduğumu sanıp 2 yıldır numara yapıyorsam ve mutlu ediyorsam çevremi bilemiyorum :) tesekkurler
Ben zaten onlarin ne dusunebilecegini soyledim. Makyaj yapmak zaten insani mutlu yapmaz. Mutluysan mutlusundur. Insanlarin ne dedigini cokta takmamak gerek.
Sac haric ben de rahatliktan ve dogal guzellikten yanayim. O da tek tuk oldugu icin hepsi beyaz olsa belki ben de boyamam ama severim de renkli saclari.
Sizin kendinizi nasil gordugunuz onemli nasil hisettiginiz...onlarda zamanla alisacaklardir bence tatli dille anlatmaya calisin gulumsemeyi ihmal etmeyin:))bende hep dogalliktan yanayim en fazla kalem ceker hafif rimel yaparim o kadar hic bana gore degil saatlerce ayna karsinda makyaj yapmak:) (yapanlara saygi duyarim )tabi tercih meselesi...
Nasıl bir depresyon geçirdin ki ailen düzeldiğine inanmıyor?
çok tatlı bi kişiliksin..seni seviyorumBen depresyondayken annemin tek tepkisi "gak sogan doğra gız" dan ibaretti :)) Ne tatlı aileniz varmış hakkaten.
Bence sadelik tüm hayatınıza sirayet etmedikçe aileniz sizin depresyondan çıktığınıza inanmaz gibi geliyor. Eğer siz cidden depresif moddan çıktığınıza eminseniz, hayat tarzınızın artık bu sadelikte olduğunu gösterin onlara. Eminim bir gün anlarlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?