Böyle nikah talebi mi olur?

selam arkadaşlar ben üniversite öğrencisi bir genç kızım. sevdiğim birisi var ailelerin haberi var ve sözlüyüz. ailem haricinde dindar insanlarız ve benim harama düşme korkum büyük. şu an dini ya da resmi bir nikahımız yok hayırlısıyla okurken nikahı kıymak istiyoruz. buna karşı çıkan tek kişi babam benim yerime karşılaması zor maddi taleplerde bulunuyor. tanıdıklar arasında bi nikah yapmak istediğim halde kendisi düğün için ısrar ediyor. bizi borca sokacak birçok talepte bulunuyor anlam veremiyorum. istemediğimi söylediğimde iş bulmadan evlenmeyeceksin o zaman diyor... inanın asla böyle insanlar değiller bana karşı hiçbir yanlışları olmadı. evimde gördüğümden fazla sevgiyi saygıyı burda gördüm. babamın rızası olmadan da gönlüm el vermez ama talepleri gerçekleştirilecek gibi değil elimiz kolumuz bağlı kaldı ne yapmak gerek bilmiyorum lütfen bir yol gösterin ablalarım
Baban ne kadar çok seviyor seni ama hormonların ateş aldığı için aklınla düsunemiyorsun maalesef. Hele bi evlen babani cok arayacaksin. Maddi talepte bulunmasi da cok iyi. Birak oglanin burnu surtunsun biraz. Senin icin cabalasin ugrassin. Ben bu kizi seviyorum ve bu kiz icin savasacagim desin. Yarin seni cok kolay elde ettim idyerek kolayca da kapi disari atabilir. Guvenme elalemin askina meskine
Baba gibi yar bulamazsin ama bunlari buyuyunce daha iyi anlayacaksin. Simdi git sütünü ic ve yat.

Back