- 2 Şubat 2018
- 343
- 182
- 33
- Konu Sahibi Plutonn0508
-
Gulmekle bitiyor mu yani iletişim kuramadiğimdan konuşurken kekelediğimden pisirik duruşumdan bahsediyorum. Ben yıllarca değiştiremedim.Yüzünüz güleç olursa hem daha mutlu olur hem de insanlara pozitif enerji verirsiniz. Ben böyleyim demeyin, kendinizi değiştirmek sizin elinizde.
İyi de hemşire olmuşsanız demekki o kadar da pısırık değilsiniz. Psikolojik destek alın o zaman.Gulmekle bitiyor mu yani iletişim kuramadiğimdan konuşurken kekelediğimden pisirik duruşumdan bahsediyorum. Ben yıllarca değiştiremedim.
Bugün bana gün boyu aynı yerde olduğum biri çıkışta iğrenerek süzdü. Gün içinde de hep süzüyordu ama çıkışta da öyle olunca zoruma gitti.İşte diyor ya çocuklar için boşanmıyoruz en büyük hata burada
Bir uzmandan yardım alsan sana iyi geleceğini düşünüyorum
Birde insanların sana bakış açısı senin kendine baktığın gibidir
Sev kendini sevsinler seni:)
İnsanların düşüncesini kendine mal etme onun ne düşündüğü onunla ilgilirBugün bana gün boyu aynı yerde olduğum biri çıkışta iğrenerek süzdü. Gün içinde de hep süzüyordu ama çıkışta da öyle olunca zoruma gitti.
Ses tonum pisirik eğilir gibi korkak çıkıyor. Ben konuşunca herkes sözümü tekrarlatiyor bu bile kanıtlıyor nasıl olduğumu..Hassas ruhlu bir insansın tıpkı ben gibi. Yavaş yavaş bu durumu aşmaya çalıştım . Ve şunu farkettim karşındakini -ego sahibi olan birini - ne kadar ezersen o kadar kıymetli oluyorsun . Çat çat konuş düşünmeden konuş böyle insanlara . Deveyye diken yaranıyor diye bir söz vardır . bu zamanda böyle .
Keşke öyle sansalardi. Ama pisirik durduğumu çok kişi söyledi. O yüzden bakıyorlar.Kimseyle yakınlık kurmadıgın için insanlar seni kendini begenmiş sanıyordur ondan öyle bakıyorlardır bence bi ayna karsısında falan alıştırma yap konuş kendi kendine halledersin umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?