Böyle olmasi normal mi?

Normal bir durum.Şimdi evli değil ve düzenli cinsellik yaşayamıyorsa haliyle öyle olması doğal.Ama tabii kendine hakim olması lazım biraz. Bir de böyle şeyler karşılıklı etkileşimle olur, arkadaşın mı artık her kimse o da katılıyor bu fiillere ve teşvik ediyor. :KK14:

Normal bir durum.Şimdi evli değil ve düzenli cinsellik yaşayamıyorsa haliyle öyle olması doğal.Ama tabii kendine hakim olması lazım biraz. Bir de böyle şeyler karşılıklı etkileşimle olur, arkadaşın mı artık her kimse o da katılıyor bu fiillere ve teşvik ediyor. :KK14:

Zaten onun da masallahi var isveli cilveli bisey. Yani ne biliyim ben onun yaninda odun kalıyorum. :D
O zaten olmasın derdinde değil, ileride onu bunaltip bencillik yaparsa korkusu var. Onun da masallahi var yoksa, çocuk ne yapsın :D

Yo didikleyebilirler çünkü benim derdim değil bu :) kaldı ki başımn ağrımasina gerekce degil burda elestirilmek. :) sorarlarsa da cevabini verebilirim. :) henüz sevgilimle boyle yakınlaşma yasamayı da düşünmüyorum, en azından nisanlana kadar. :)

Ya biraz rahat bir kız aslında. Yani yaşayabilir de o anki kafasına bağlı biraz. :KK70: dedigim gibi ileride esinin onu bezdirmesinden korkuyor anladigim kadariyla.

Gereksiz gerginlikler.

Şimdi bizim burda yorumlamamız ne gibi işine yarayacak arkadaşınız .Yok şöyle yada böyle olur evlenince dememize göre mi hareket edecek , yada çok mu merak etmiş .Değerli arkadaşınızın sorularına merakına istinaden ...Evlenince görecek neyin nasıl olduğunu. Lakin her erkeğin yada kadının hormonları aynı değildir.İstekler farklılık gösterir.Bi çizelge hazırlayın bende merak ettim hangi saatlerde artış gösteriyor isteği arkadaşınızın arkadaşının

Şimdi bizim burda yorumlamamız ne gibi işine yarayacak arkadaşınız .Yok şöyle yada böyle olur evlenince dememize göre mi hareket edecek , yada çok mu merak etmiş .Değerli arkadaşınızın sorularına merakına istinaden ...Evlenince görecek neyin nasıl olduğunu. Lakin her erkeğin yada kadının hormonları aynı değildir.İstekler farklılık gösterir.Bi çizelge hazırlayın bende merak ettim hangi saatlerde artış gösteriyor isteği arkadaşınızın arkadaşının

Dertlenmis demekki bana danıştı. Ben de burada hep görüyorum her dert icin elbet bir yasayan biri cikiyor yol gosteriyor diye buraya sormak istedim. Herhangi bir art niyetim yoktu en azından benim.
Bilmiyorum kızın aklinda ne var ne yapacak ne edecek ama derdi bu onun. Beni de yakın görüp paylaştı sağolsun. Böyle tepki almayı beklemiyordum açıkçası

Yani her erkek boyle midir normal mi durumu? Ben de tam anlayamadım aslında derdini ama cok fazla istekli her yerde bi sıkıstırma derdinde falan dedi ama bizimki de cilveli falan bisey ondan da olabilir dedim
Her erkek böyle olabilir mi? Mümkün mü? Herkesin inanışları, hormonları, yetişme tarzı, hayata bakışları farklıdır. Arkadaşına da öylesi denk gelmiş. Memnunsa keyfine baksın, memnun değilse ayrılsın. Öyle işte.
Ne yani, her erkek böyle olsa ne olacak olmasa ne olacak anlamadım ki. Sorun ne tam olarak. Rahatsız mı değil mi belli değil.

Her erkek böyle olabilir mi? Mümkün mü? Herkesin inanışları, hormonları, yetişme tarzı, hayata bakışları farklıdır. Arkadaşına da öylesi denk gelmiş. Memnunsa keyfine baksın, memnun değilse ayrılsın. Öyle işte.
Ne yani, her erkek böyle olsa ne olacak olmasa ne olacak anlamadım ki. Sorun ne tam olarak. Rahatsız mı değil mi belli değil.

Ben de isin içinden çıkamadım buraya sormak istedim. Neyse ne yapıyorsa yapsın

Back
X