böyle sakamı olur ya

sweets1986

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
278
2
16
İstanbul
merhabalar benim eşim iş icabı sehir dısına gitti gecen hafta.
bende kv ile kaldım.eşimde benden 3 gün sonra oraya geldi.
gelecegi gün kv devamlı içi cinsellik kokan sakalar yaptı durdu.
eşimin kuzenide beni çok sever.benle kaldı. beraber yatıyorduk.
kv devamlı kuzenine x sen bu aksam yatagını yastıgını topla.
yataktan kocaklar seni dedi devamlı.tüm gün bu saka vardı.
eşim geldi gece 12 gitti uyumaya.bende bilerek kv ve kuzweninin yanında 2.5 saat kaldım.
sonra uyumaya giderken kaynanam "hadi gelin işin gücün rast gitsin" demezmi???
sinirim bozuldu ya. insan gelinine böle espiri yaparmı hemde devamlı.

Gercekten çok gereksiz bi saka olmuş. Acayip ağzının payını veredin geliyor boyle insanların. Utanmazsa gelin yanımızda yapın ne yapıyorsanız diyecek. Bu kadar laubali olunmaz ki canım. Bi büyüklüğünü bi haddini bil ya!

gündüz sölediğinde bende yo gerek yok sizide aramıza alırız demiştim ama nafile.

kayınpeder iş icabı baska sehirde kalıyor.bende ona söledim.acil babamı cagıralım gibisinden.
bizden gecti dedi.hiç gecmişe benzemiyor dedim.

Kayınvaliden kendini bilmez biri sanırım böyle bir şaka yaptığına göre.

Hem de gelinine ....

İnsan demeye utanır da yüzü kızarır hey gidi hey nerede kaldı eski kayınvalideler

Büyüklüğünü bilmesi gerekirdi koskoca kadın evladının gelinin yatağından sanane acaba.
Biraz laçka olmuş..

Kayınvaliden kendini bilmez biri sanırım böyle bir şaka yaptığına göre.

Hem de gelinine ....

İnsan demeye utanır da yüzü kızarır hey gidi hey nerede kaldı eski kayınvalideler

ne dediğini bilmiyor evet. üstelik karsı komsusu fal baktı o an.
biri geliyor ve sana uzunca bir hediye getiriyor dedi.onlar gidince kimki acaba dedim.
fal işte gereksiz dedim.oglumdur dedi.bugüne dek hiç getirdigini görmedim dedim.
kendi geliyor ya en büyük hediye işte dedi. bende ona hediyeyim ona bakarsan dedim.
şimdi bişey derdim ama ayıp olur ben kaynanayım dedi.uzunca bir hediye konusuna.
bende söyle içinde kalmasın elbet karsılıgı vardır dedim. laflara bak.
hiç bu kadar sogumamıstım ondan.bu konudada böle cok konusmazdık.

nahoş sohbetler bunlar, kayınvalide bu tarz konulara girdiğinde, haddini aşmaması bakımından suskun kalsanız belki kendini anlayıp susar...susmazsa da rahatsızlığınızı kesin bir dille kendisine belirtin ki bilsin..
aile bireyleri kiminle ne konuşacağını bilmiyorsa bildirmek gerek, yakışıksız bir durum olmuş, ama işte ne denir ki, akıl yaşta değil baştaymış.

Son düzenleme:
Siz de hic altta kalmamissiniz ama ayni uslupta cevap vermissiniz.. bu da hos olmamis..mesafenizi korumanizi tavsiye ederim..

Son düzenleme:
tövbeeee başına vurmuş kadının heralde...
ben olsam 'anne bi rahat bıraksan bizi, bu konuda mesafemiz olsa senle' gibi birşeyler derdim sanırım...

tovbe estagfurullah

İlk mesajınızda çok yadırgadım nasıl böyle konuşur diye fakat daha sonra yazdıklarınızı okuyunca sizde kayın validenize aynı dilden cevap vermişsiniz. Dolayısıyla laf söylemeler devam eder durur bence. Siz en iyisi duymazdan gelin ya da anlamamış gibi davranın ki yersiz ve gereksiz takılmaları son bulsun.

Kendinin kayınvalide oldugunu
Benimsiyememis bence bunlar ayıp
Seyler herkezin ozeli kim olursa olsun
Bu tür seyler kimseyle konuşulmamalı
Ve paylasilmamali genel konuşuyorum yanlis
Anlamayın gunümüzde insanlar belli
Düşman olmayacağımız ne malumm degilmi

ikinci sayfadaki mesaj neden boyle konustugunu acikliyor. ben ona hediyeyim falan ne gerek var boyle cevaplara bilmiyorum. sanirim o da senden cok sogumus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…