böyle sakamı olur ya

nazar etme ne olur kayınbabam gelsin senin de olsun da diyebilirsin

bence yemeğine şap kat kvnin hiç normal değil
40ından sonra azanı teneşir paklar derler

Son düzenleme:
nazar etme ne olur kayınbabam gelsin senin de olsun da diyebilirsin

bence yemeğine şap kat kvnin hiç normal değil
40ından sonra azanı teneşir paklar derler

haklısın.ama ne desen anlamazdı sanırım.
döndüğümden beri aramadım. bu aksam eşimi aradı.
oda buraya gel demezmi???? imdat diyorum ya

ay ne ayıp seyler koskocaman kadın
hıc hos degıl benım kv hıc ole sey demez bı sınırımız vardır aramızda

ilk zamanlar hep yapardı yok rahatsız etmeyelim işiniz vardır bi yerim ağrıyo desen imalı imalı gülmeler
ve hala odaya pat diye girer onlarda kaldığımızda eşim beni uyan diye öperse falan çıkmaz kapıya yaslanır izler eşim anne neyi bekliosun çıksana demesine rağmen hala bakar

kv lerin karışmadığı bir bu konu kalmıştı pesss...ayıp yahu...

böyle şeylere izin vermeyin.ne münasebet.sizden yüz buluyor ki böyle şakalar yapabiliyor.mesafe şart...

hiç sevmem böyle şakaları özellikle de yaşını başını almış bir kadının gelinine yapması çok anlamsız gereksiz ama bu tür patavatsız insanlara ne desen boş anlamazlar canım bu yüzden duyma boşver canını sıkma

e pes diyorum ne diyim.benimde birgün regl sancım vardı gecen senelerde.karnım feci agrıyordu.
odama gectim yattım.ertesi gün nasıl oldun dedi.daha iiyim dedim.
gece gelip baktım uyuyordunuz dedi. sok olmustum.cevap verememiştim.

kv lerin karışmadığı bir bu konu kalmıştı pesss...ayıp yahu...

böyle şeylere izin vermeyin.ne münasebet.sizden yüz buluyor ki böyle şakalar yapabiliyor.mesafe şart...

haklısınız.malesef ben safın önde gideniydim ve daha evlenmeden beraberken tanısmıstım kaynanamla.
ama ne bilim böle biri oldugunu.çok seviyordum.çok farklıydı ama simdi daha farklı oldu.

Hahahaha.. Guldurdu kaynanan beni.. Ben kizmazdim azcik utanirdim.. Ama dikkat et odada camera olmasin kapi dinlemesin...

Ben olsam sinirden çatlardım sanırım ve ağzının payını verirdim...Yapım gereği kız arkadaşlarımla bile pek konuşma taraftarı değilimdir. KV sen kimsin benim işime karışıyorsun valla bana diyecekti ki :

" Anne bn bu tarz edepsiz şakalrdan hoşlanmam aramızdaki sınırı bilin " der basar kapıyı giderdim...

Benim rahmetli babaannem de annemlerin kapısını dinlerdi. Yatakodası ve mutfak kapıları çaprazdı, bir gün babam aniden kalkıp mutfağa girmiş karşısında bilin bakalım kim Babam anne napıyorsun burda deyince "midem kazındı ekmek yiyordum" demiş. "Babam da e anacım akşam olmadan daha ışıkları açtırıyorsun gözüm görmüyor diye burada nasıl görüyorsun ışığı açsaydın ya" demiş. Görüyom ben görüyom deyip tırıs tırıs odasına gitmiş.

Bir sabahta artık bizimkileri dinlediği için midir biliyorum anneme demiş sabah beni yıkayıver. (Çok yaşlı kollarını kaldıramıyor) Annemde tamam karnımızı doyuralım yıkarım ben seni demiş. Bizim ki "olmaz böyle yemek yenirmi gece şeytan aldattı" demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…