böyle sakamı olur ya

fazla yüz göz olmuşsunuz bu konuda söyledıkelrıne cvp vermeyın susarak tepkinizi belli edin ileri gidemez

gerçekten kvdeyede kendı annesınedeee yakışmaz bu şakalar

2,5 saat ekstra oturmana gerek yokmus bence. Nıye konforunu bozuyorsun kı esınle beraber gıdı sarılarak uyusaydınız. Boylece onun dedıgını umursadıgını gostermıssın , ama hıc takmayıp duymazlıktan gel cok da uzatırsa boyle mahrem sakaları pek sevmem de acık acık o da anlar heralde yanı

İki taraf da gülüyorsa ,ona şaka denir.Tek kişi gülüyorsa bunun adı dangalaklık.

sizin de ondan kalır yanınız yokmuş ağız dalaşına girerseniz elbet altta kalmamak adına cevabı daha da çirkinleşir

Ayy ne bu ya..hiç mi ahlak, adap kuralları öğrenmemiş? Kime nasıl konuşulacağını bilmeyen patavatsızın biri.

ikinci sayfadaki mesaj neden boyle konustugunu acikliyor. ben ona hediyeyim falan ne gerek var boyle cevaplara bilmiyorum. sanirim o da senden cok sogumus.

ben ona hediyeyim derken ben ona o manada sölememiştim. sadece her defasında sanki oglu üstün ben değilim gibi üstü kapalı laf sölüyor.
oglum sana en büyük hediye diyince bende ona hediyeyim dedim. ikimizde birbirimize hediye oluyoruz gibi.
ama belden asagı vurdu ben buna sinir oldum

Yazık çenesine vurmuş demek ki kendi eşi filan yok mu ya da çok yaşlılarsa napacak kadın mecbuuurrrrrrr konuşacak anca böyle şeyleri. Var böyle ağzı bozuk tuhaf teyzeler amcalar lafa gelince gençlik şöyle ahlaksız böyle terbiyesiz derler ama böyle iğrenç şakalar yapmaktan da geri kalmazlar.

eşi calısmak için sehir dısında su anda.kendileride cok yaslı değil. 59 yasında. yeni evliykende ben böle sakalar yapardı bana.
hiç bu kadar üstüme gelmemişti ama. askılı badiyle oturuyrdum.birden elini gögsüme koydu.
anne napıyon ya dedim.sende acmısın dedi.saskınlıktan cevap veremedim o an.

Oha o ne ya

Kv aşmış kendini, tersle bence açık açık

Ben bu konuşmalardan, el hareketlerinden rahatsız oluyorum de, bunda çekinecek bir şey yok

Bence durumu eşine de çıtlat, gerekirse annesine o cevap versin, ayıp yaa

gündüz sölediğinde bende yo gerek yok sizide aramıza alırız demiştim ama nafile.

kayınpeder iş icabı baska sehirde kalıyor.bende ona söledim.acil babamı cagıralım gibisinden.
bizden gecti dedi.hiç gecmişe benzemiyor dedim.

Bu şekilde cevap vermeniz bence daha da yüzgöz olmanıza sebep olur.
Ben olsam ona ne derimde üste çıkarım diye düşünmez doğrudan bu konuda ki tavrımı dile getirirdim.
Mesela, "anne bunlar karı koca arasında ki mahrem konular, başkalarının dile getirmesi hiç doğru değil
lütfen benimle bu tür konularda şakalaşmayın" der konuyu keserdim.

Esınız de bunlardan haberdar mı? Ya da esınız yanımizdayken de aynı tavırları devam ediyor mu?

Sizin kayınvalide coşmuş o zaman dicek söz bulamadım. Bence alın karşınızda konuşun bana bu tip davranışlarda bulunma rahatsız oluyorum diyin eşinize de söyleyin.

k.validenin cinsel dürtüleri coşmuş galiba

hiç sevmem bu tip şakaları ne kadar densiz bi kadınmış öyle.

k.validem de bana evlendiğin gece o kırmızı geceliğini giy demişti ben de yün atlet paçalı don giyip yatıcam demek istemiştim ama o cümle karşısında tıkanıp kaldığım için hı nee diye bi ses çıkarabilmiştim sadece

kafayi yemis bence kadin delimi ne?? sebebsizce gogsunu ellemek filan kusura bakmada bana normal gelmiyor. annem bile yapsa yaptirmam ben kendime kaldiki kv ne desem bilemedim... surekli cinsel icerikli saka de nedir ya? insan bir sakaya 1 guler 2 guler ama 3. seferde artik mide bulantisi yapar...hadi gorumcen eltin filan soylese ayni sozleri bi nebze olur diycemde..kv olmaz bencede

onun uslubuyla cevap verme, hoşlanmadığını ,böyle şeylerin konuşulmasını doğru bulmadığını söyle

sapık mı bu kadn ya,burayı atlamışım yuh..açmısın ben de elleyim dedim bari

yalnız senin yerinde olsam k.valideme onun tarznda cevap vermem,seviyemi korurum..çünkü sen cevap verdikçe o coşacak belli ve fırsat vermiş olacaksın.

teyzemin hormonlar tavan yapmış vallaaa.... menepozdan kaynaklı olabilir mi bilemedimki... ha birde ben bunları şaka olarak pek görmedim.. bildiğin alttan alta taciz bu...:44:

Bende utanırım öyle seylerden yaa kocaman kadın yani ne gerek var Kv den alevlenmiş herhalde canı mı çekmiş ne aklı hep o islerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…