- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi sweets1986
-
ben ona hediyeyim derken ben ona o manada sölememiştim. sadece her defasında sanki oglu üstün ben değilim gibi üstü kapalı laf sölüyor.
oglum sana en büyük hediye diyince bende ona hediyeyim dedim. ikimizde birbirimize hediye oluyoruz gibi.
ama belden asagı vurdu ben buna sinir oldum
ne dediğini bilmiyor evet. üstelik karsı komsusu fal baktı o an.
biri geliyor ve sana uzunca bir hediye getiriyor dedi.onlar gidince kimki acaba dedim.
fal işte gereksiz dedim.oglumdur dedi.bugüne dek hiç getirdigini görmedim dedim.
kendi geliyor ya en büyük hediye işte dedi. bende ona hediyeyim ona bakarsan dedim.
şimdi bişey derdim ama ayıp olur ben kaynanayım dedi.uzunca bir hediye konusuna.
bende söyle içinde kalmasın elbet karsılıgı vardır dedim. laflara bak.
hiç bu kadar sogumamıstım ondan.bu konudada böle cok konusmazdık.
Oha o ne ya
Kv aşmış kendini, tersle bence açık açık
Ben bu konuşmalardan, el hareketlerinden rahatsız oluyorum de, bunda çekinecek bir şey yok
Bence durumu eşine de çıtlat, gerekirse annesine o cevap versin, ayıp yaa
Esınız de bunlardan haberdar mı? Ya da esınız yanımizdayken de aynı tavırları devam ediyor mu?
k.validenin cinsel dürtüleri coşmuş galiba
hiç sevmem bu tip şakaları ne kadar densiz bi kadınmış öyle.
k.validem de bana evlendiğin gece o kırmızı geceliğini giy demiştiben de yün atlet paçalı don giyip yatıcam demek istemiştim ama o cümle karşısında tıkanıp kaldığım için hı nee diye bi ses çıkarabilmiştim sadece
Ay böylesini de ilk kez duydum
Hiç utanmıyorlar mı yahu ben utandım burdan
kayınpeder iş icabı baska sehirde kalıyor.bende ona söledim.acil babamı cagıralım gibisinden.
bizden gecti dedi.hiç gecmişe benzemiyor dedim.
eşi calısmak için sehir dısında su anda.kendileride cok yaslı değil. 59 yasında. yeni evliykende ben böle sakalar yapardı bana.
hiç bu kadar üstüme gelmemişti ama. askılı badiyle oturuyrdum.birden elini gögsüme koydu.
anne napıyon ya dedim.sende acmısın dedi.saskınlıktan cevap veremedim o an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?