böyle sakamı olur ya

pardon ben oğlum bana hediye dedi sandım. oğlum sana hediye dediyse o cevabı vermeniz normal

orta yaş üstü teyzelerde var böyle bir cinselliği çok doğal bir şey olarak görüp açık açık konuşma, şaka yapma eğilimi...
bence de uyarmakta geç bile kalmışsınız, ben rahatsız oluyorum bu tip konuşmalardan diyin kesip atın, bidaha ağzını açamaz.

çok bayağı, öteki mahallede kadınlar arasında konuşuyor gibi olmuş. "kolay gelsin gelin"
yani insanın bir şey yapacağı varsa da kendini mal gibi hissedeceği için içine limon sıkılmış bir durum haline dönüşmüş.

Kv lerin kıskançlık huylarını anlamıyorum yani sen annesinin ömür boyuda annesi olacaksın evladının neden gelininden kiskaniyorsun ne saçma sanki gelinler üstlerine kuma geliyor öyle bı tavra giriyorlar

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Esınız de bunlardan haberdar mı? Ya da esınız yanımizdayken de aynı tavırları devam ediyor mu?

eşime hiç bahsetmedim.bir an sölicektim sonra vazgectim.
sikayet etmeyi sevmiyorum.eşim ailesine annesine düşkün biri.
ama birgün fırsat olursa sölicem. aslında saskınlıktandı tüm yaptıklarım benim.
cok haklısınız.böle saka yapma demem gerekirdi.bilemedim o an refleks gibiydi.

orta yaşlı kadınlar demekki belli bi yaşdan sonra azıyorlar
Demekki kendileri o işiyapamayınca artık
benim k.v de de böyle yeni evlendiğim zamanlar bu tarz espriler hep yapardı. Hatta afedersin kendi kocasıyla alakalı espriler bile yapardı hala da yapıyor:Ben ailemde hi,ç böyle şeyler duymadığım için çok garipser ve utanıyordum
Ama baktım onlar utanmıyor ben niye utanayım
Benimle ilgili bi şey söylese onun anladığı dilde cevabını veriyorum

Baktın senin ki de devam ediyor artık sende cevabnı ver kocam değil mi vs.
Böyleleri kendi dillerinden konuşunca anlıyor
Kocana da yeri gelince söyle

Bu konular espiri kaldırmayan konular, adı üstünde özel hayat!
Böyle konular hakkında konuşmak bana ters, şakalardan da hoşlanmıyorum deseydin. Belki susardı, susmazsa da hiç ilgilenmeseydin, sen cevap verdikçe o ileri gitmiş çünkü.

Amaaan taktığın şeye bak gül geç.Sende aynı şekilde karşılık ver kocam bir gelse bilmem ne o tarz espiriler yap susar.

sende ona aynı şekilde cevap vermişsin..
demek normal karşılıyor diye düşünüp devam eder..
tersleseydin anlardı belki

Yok artık ya kv mi yapıyor bu şakayı?
Bir gelin gırgırına daha azını bile yapsa edepsiz ilan ederler anında...
Ben olsam ne yapardım ne derdim bilemedim
:26:
Heralde ona bişey diyemezdim oğlunun başının etini yerdim

Ay böylesini de ilk kez duydum
Hiç utanmıyorlar mı yahu ben utandım burdan

belki de torun istiyor olabilir mi acaba

Son düzenleme:
Senin kaynana kudurmuş şekerim Çok rahatsız oluyorsan hem ona hem de eşine açık açık söylemen gerek başka çare yok gibi.

Yok artık........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…