Böyle şey söylenir mi

kurabiye123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
1.949
2.459
133
Merhabalar arkadaşlar
Benim annemle babam ayrı ben 20 yaşındayım bi de 12 yaşında bi kardeşim var. Bizim yurt dışından tanıdığımız bi aile geçen yıl da biz onlara gitmiştik bize geldiler. Kaldılar ben de evdeki kiz olduğum için ağırladım ettim elimden geldiğince . Ben eve geçmiştim bugun babam aradı misafirlerimiz gitti bi sorun yok diye. Misafirler de gelirken çikolatayla çay getirdiler.

Ben de babama dedim ki bugun telefonda konuşurken kardeşimle bana da bi parça da olsa çikolata ayırır misin merak ediyorum tadını.

Babam aynen böyle soyledi. " benim olan her seyi sana vermek zorunda değilim canım isterse veririm". Bu sözlerden sonra şok oldum altı-üstü çikolata ben yurt dışından geldiği için merak etmistim. vermek istemiyorsa Bitti de diyebilirdi diye düşünüyorum çikolata icin kalp kırdı resmen zaten garip bi insan ama boyle biseyi asla beklemiyodum. Elim ayağıma dolaştı ve hemen kapatmaya çalıştım telefonu kendimi kötü hissediyorum Şuan fazlalık gibi hissediyorum. Anneme olayi anlattigimda annemde evet kendine ait olan her seyi vermek zorunda değil dedi

Sizce hakli mıyım?

Merhabalar arkadaşlar
Benim annemle babam ayrı ben 20 yaşındayım bi de 12 yaşında bi kardeşim var. Bizim yurt dışından tanıdığımız bi aile geçen yıl da biz onlara gitmiştik bize geldiler. Kaldılar ben de evdeki kiz olduğum için ağırladım ettim elimden geldiğince . Ben eve geçmiştim bugun babam aradı misafirlerimiz gitti bi sorun yok diye. Misafirler de gelirken çikolatayla çay getirdiler.

Ben de babama dedim ki bugun telefonda konuşurken kardeşimle bana da bi parça da olsa çikolata ayırır misin merak ediyorum tadını.

Babam aynen böyle soyledi. " benim olan her seyi sana vermek zorunda değilim canım isterse veririm". Bu sözlerden sonra şok oldum altı-üstü çikolata ben yurt dışından geldiği için merak etmistim. vermek istemiyorsa Bitti de diyebilirdi diye düşünüyorum çikolata icin kalp kırdı resmen zaten garip bi insan ama boyle biseyi asla beklemiyodum. Elim ayağıma dolaştı ve hemen kapatmaya çalıştım telefonu kendimi kötü hissediyorum Şuan fazlalık gibi hissediyorum. Anneme olayi anlattigimda annemde evet kendine ait olan her seyi vermek zorunda değil dedi

Sizce hakli mıyım?
normalde normal ebeveynler cocuklarının soylemesıne bıle gerek yok cocukları ıcın zaten ayırırlar cıkolata cocugumun kopegı olsun der kendı yemez cocuguna ayırır normalde

babanızın psıkolojık sorunu var sanırım ?

Ne bu, bugün çikolatamı isteyen yarın öbür gün mallarımı da ister kafası falan mı...
"Benim olan herşeyi.." diye başlayarak çikolata üstünden mesaj vermeye çalışmış gibi geldi bana. Baba diye görüşmek zorunda değilsiniz biliyorsunuz değil mi, fazla sokulmayın bence.

Merhabalar arkadaşlar

Sizce hakli mıyım?
kiyamam ya. annenle baban haksiz. allahin cikolatasi alt tarafi. sen demeden ayirmasi lazimdi. babanin bogazindan sen yemeden gecmemesi lazimdi. annen babandan daha tuhaf.

oturup buna uzulme. degmez. sayet cikolata verirse baban, tut kendini yeme.

Woow ,ayağınızı denk alın ,babanız gardını almış ,evebeynler yaşlandıkça bencilleşir ,belki hayatında biri vardır .
Ayıp etmiş yani siz misafiri için yardım etmişsiniz ,sonuçta parayla çağırdığı bi yardımcı değilsiniz ,kendisi zaten siz yiyin diye ikram etmeliydi .

normalde normal ebeveynler cocuklarının soylemesıne bıle gerek yok cocukları ıcın zaten ayırırlar cıkolata cocugumun kopegı olsun der kendı yemez cocuguna ayırır normalde

babanızın psıkolojık sorunu var sanırım ?
Ya dengesiz bi insan bana harçlığımi verir ihtiyaçlarımı karşılar ama boyle davranışları da oluyo. Yapmiyim diyorum ama takmamak elde.dehil dayanamayıp konu açtım

Merhabalar arkadaşlar

Sizce hakli mıyım?
bu gerçekten doğrumu şaka gibi bir çikolata :oha:

Haklısınız kim olsa üzülür. Babanızla aranızda önceden bir sorun var mıydı ya da ondan her zaman bir şeyler mi istiyorsunuz?
Benim sorunum yokta surekli problem çıkaran bi insan. Aylık harçlığımi veriyo bi de ihtiyaçlarımı karşılığı oyle fazla bi beklentim de yok aslinda

Ya dengesiz bi insan bana harçlığımi verir ihtiyaçlarımı karşılar ama boyle davranışları da oluyo. Yapmiyim diyorum ama takmamak elde.dehil dayanamayıp konu açtım
ya haklısınız kesınlıkle kım olsa kırılır gaza getırmek ıstemıyorum ama ben sızın yerınızde olsam su saatden sonra ne verse almazdım yanı ıstemez derdım ters sekılde
aıle ıcınde boyle seylerın lafı bıle olmaz kı dedıgım gıbı genelde 4 kısılık bır aılede 3 dılım pasta varsa hep o babaların canı pasta cekmıyor olur genelde boyledır sızın babanız sansızlıgınız olmus...

bosverın artık gectı gıttı daha fazla uzmeyın kendınızı

Bir babanin cocuklarindan ayri zaten bogazindan gecmez yaa benim esim benden ve oglum ayri birsey yemez.
Bi parca cikolata icin evladina nasil der baba bunu yazik valla
Haklisiniz ben de öyle sanıyodum ama demekki fazlalikmisiz. Üniversite 3. Sınıfa gidiyorum kendi paramı kazanıp Kurtulucam Insalalh

Back
X