- Konu Sahibi gulactikiz
dfbdfbdfbeddfsfvsdvdwrv
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün günlerden pazar,
Konu sahibemiz yalnızca bu konuyu açıp çıkmış yalnızca bir mesajı var,
Siteyi uzun zamandır takip ediyordum da bir derdim olunca açayım dedim gibi bir sözle başlanmış,
Konu zaten "film" gibi
Bir tek bana mı inandırıcı gelmiyor yahu?:26:
Konunun ya da sahibinin inandırıcılığına takılmadan konu üzerinden yorum yapalım bence :)
Haklısınız, konu sahibeside yanlış anlamasın fake konunun bütün belirtileri olduğunu görünce bir an öyle düşündüm
Bende açık açık konuşun, alacağınız cevap net olsun. Umarım mutlu olursunuz. Sevgiler.
yok ya valla fake degilim iftar vaktiydi onu yazdım çıktım daha yeni giriyorum. olay da gerçek yani öyle niye durup dururken yalan söyleyim yaaaa yazma fırsatım olmadı ama burda yazılanları okuyorum genelde. yazmak istedim sadece yazdım çünkü aklım çok karışıkkk... :26:
not: böyle düşüncelere yol açabiliceni biliyodum ilk mesajım aşk hikayem ama napıyım dayanamadım ilk onu yazmak istedim![]()
yok ya valla fake degilim iftar vaktiydi onu yazdım çıktım daha yeni giriyorum. olay da gerçek yani öyle niye durup dururken yalan söyleyim yaaaa yazma fırsatım olmadı ama burda yazılanları okuyorum genelde. yazmak istedim sadece yazdım çünkü aklım çok karışıkkk... :26:
not: böyle düşüncelere yol açabiliceni biliyodum ilk mesajım aşk hikayem ama napıyım dayanamadım ilk onu yazmak istedim![]()
açıkcası şöyle mühendislik okuyor ve dersleri çok agırdı çok fazla yüklenmesi gerekiyodu. arkadaşlarıyla felan olduğu için benle az görüştü değil zaten bütün yıl beraber olduğu arkadaşlarıyla gitti yaz okuluna yine. yaz okulunun son 10 günü yani sınav zamanlarında soğukluk oldu ben ders çalışıyo diye fazla rahatsız etmek istemedim o da belki ders çalıştığı için bana yazmamış olabilir. sormadım. ama davranışları eskisi gibi değil. ilk başlarda benden hoşlandığına emindim bişeyler olucaktı şimdi değişti işte yine hergün mesajlaşıyoruz ama eskisi gibi hitap etmiyo. benden artık hoşlanmıyosa mesaj atmayı bırakması gerekmez mi. kendimle çelişip duruyorum of yani :84: :84: