Bir şeyi okuduğum zaman açık aramaya gerek görmeden neyin ne olduğunu anlayabiliyorum hanımefendi.Buna yorum yapacağınıza bir zahmet konuyla ilgili yorumlarıma yorum yapsaydınız.Konuyu da en başınsan okursanız uygulama hatasının tartışıldığı bir durumdan,oh oh iyi olmuş size de durumuna nasıl geldiğini görürdünüz.Asıl siz benim açığımı aramışsınız ama,ben sadece bu konuda değil her konuda dilimizin güzel kullanılmasını isteyen,dikkat etmeye çalışan ve ikaz eden biriyim.Bu gazete haberi de olur, televizyon altyazısı da olur,buradaki bir yorum da olur.Benim sülalem cumhuriyetin kuruluşundan öncesinden beri öğretmen olan bir sülale,Konya Kız Muallim Mektebinden beri.Her biri en az 30 yıl çalışarak emekli olmuş ve halen çalışan bu kadar öğretmenin içinde kendi eğitim hayatımı da katarak eleştiride bulunmam kadar doğal bir şey olamaz.Dahasını da söyleyim ailemde kız öğrencilerin eğitim fakültesi masraflarını karşılayan bir vakfın mensupları da var.Yani burada ne öğretmen düşmanlığı yapıyorum,ne açık arıyorum.Gayet net bir şekilde gerçeklerden bahsediyorum.Tüm yazdıklarımı okusaydınız anlardınız sanırım.Bu arada siz de yine hatalar yapmışsınız ama dilbilgisi dersi vermeyim şimdi.Yorumlarınızı tüm konuyu okuduktan sonra yapın lütfen.