Böyle tip erkekler?

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
23
Kızlarrr belli bir süre elde etmek için çaba sarfeden, bir gün önce buluşup beraber zaman geçirip çok güzel bir şekilde ayrılan bir gün sonra yüzünüzü görüp kafasını çevire çeviren erkeklere ne diyorsunuz :işsiz: Ayrılık konuşması bile yapmadı saygısız tek taraflı ilişkiye başlamış gibi :KK14: baya bir koydu bana bu davranış şekli okkalı bir laf yapıştırmak isterdim lakin en güzel cevap susmak olduğunu düşünüyorum siz olsanız tepkiniz ne olurdu

Kızlarrr belli bir süre elde etmek için çaba sarfeden, bir gün önce buluşup beraber zaman geçirip çok güzel bir şekilde ayrılan bir gün sonra yüzünüzü görüp kafasını çevire çeviren erkeklere ne diyorsunuz :işsiz: Ayrılık konuşması bile yapmadı saygısız tek taraflı ilişkiye başlamış gibi :KK14: baya bir koydu bana bu davranış şekli okkalı bir laf yapıştırmak isterdim lakin en güzel cevap susmak olduğunu düşünüyorum siz olsanız tepkiniz ne olurdu
Ben tuhaf biri olduğunu düşünürdüm zaten normal insan kalmadı

kendi egosunu tatmin etmek için insanları hiçe sayan tip, tam dayaklık. insan hınç besler böyle bi durumda ama kafamı da yormazdım napsam ne desem diye. allahından bulsun benden uzak dursun der kendi haline bırakırdım

O güzel buluşmanın detayı önemli ne yapıldı ne konuşuldu ?
2 ihtimal var ,ya oynaşmalık arıyordu sizde onu bulamadı
Ya da yakınlaştınız yeterli geldi bir daha aklına gelene kadar uzaklaştı

Genelde bu tıplere bız aramızda p.st diyoruz
Onlar ıcın bı ıkı gun eglence
Genelde de bu tıplerın hayatlarında mutlaka bı kadın vardır muhtemelende cıddı bır ılıskı modundadır
Sankı hıc yasanmamıs gıbı devam ederler hayatlarına

Benve eteğindeki taşları dök önce sende boşwer yazacaktım ama neden hep biz sinir oluyoruz say saydır engelle cvp bile atamasın o gewşekk

Sizi görünce kafasını çevirmesine neden olacak bir davranışta bulunmadığınıza ya da bir açığınızı, bir yanlışınızı yakalamadığına emin misiniz? Aklı selim kimse nedensiz böyle davranmaz çünkü. "Elde edene kadardı" dediğimiz konuda kastetilen "buluşma" değil çünkü, bilin de... :confused:

3 günlük adam için bu kadar kafa yormaya bile değmez.
Yani takmamak en iyisi.

Back
X