konustum olmaz dedım ama arkadss gıbu degıl cok uzatıyor eskıye ozlem var aklına takılmış bnm sasırmam nıye sımdı aklına geldıcanım aradan geçmiş yıllar yıllar adam olsaydı evliyken senı ekleyip mesaj atmaz belli kı kafadan sakat ,kendısıne sorsaydın maksatını arkadaş falan kalmayın efendim yok mu arkadaşınız dünyada adam mı kalmadı üstüne kafanız karışmış belli kı konu açmışsınız engeli kaldırmayın
Bu o üye miSakın arabasına binme ha, sonra boşalıyorlar haldır şaldır hiç hoş diiiil
Ozmn 25 dım sımdı 35 yok ugrasamam25 yaşında gencecik bir kadınsın
Lütfen uzak dur
Amaç çok belli değil mi kendine heyacan arıyor.
Kimsenin gönül macerası olma.
O konuda kapandıBu o üye mi
Olsun sen yine uzak durOzmn 25 dım sımdı 35 yok ugrasamam
evlenmış fotograflarına baktm mutlu degıl gıbıOlsun sen yine uzak dur
Koca kadınların bu tip konularda amaç ne diye sorması çok komik bence. Bu yaşınıza kadar bu heriflerin amacını öğrenemediniz mi? Bir zeka engeli yoksa öğrenir çünkü insan.Arkadaslar 25 yasımdayken gorustugum bırı vardı dun benı ınstagramdan eklemış suan evlı kendısı ılla arkadas kalalım dedı dün instagramdan aradı evlenmıssın hayırlı olsun dedım bu sekulde olmaz dedım sonra kahve ıcmeye gıdelım dedı uygun olmucağını soyledım numaramıda ezbere bılıyor whatsuptann yazdı ordanda engelledım aklı bende mı cozemedım ama eskıye takılma olayı var 10 yıl gectı uzerınden carsıda görmüş meraba demış bn duymamışım oyle dıyo gorunce sıkıntı yok mrb de gorusemeyız etık degıl dedım amac ne
Saçma geldi çünkü evli barklı adamı kalkıp burda sorman, ben mesela çok uzattırmam evli adamdan bahsediyorsunuz şikayet eder azına ederim gerekirse, sen yumuşak davranırsan zaafından faydalanır. Eskiye özlem falan yoktur kullanacak adam arıyor kendine enayı arıyor bı nevı.konustum olmaz dedım ama arkadss gıbu degıl cok uzatıyor eskıye ozlem var aklına takılmış bnm sasırmam nıye sımdı aklına geldı
ahahahahah evetBu o üye mi
Kız ne tuhafı adam besbelli heyecan arıyor zaten düzgün biri olsa evliyken ona buna yazmaz sadece sana yazdığını da düşünmüyorumArkadaslar 25 yasımdayken gorustugum bırı vardı dun benı ınstagramdan eklemış suan evlı kendısı ılla arkadas kalalım dedı dün instagramdan aradı evlenmıssın hayırlı olsun dedım bu sekulde olmaz dedım sonra kahve ıcmeye gıdelım dedı uygun olmucağını soyledım numaramıda ezbere bılıyor whatsuptann yazdı ordanda engelledım aklı bende mı cozemedım ama eskıye takılma olayı var 10 yıl gectı uzerınden carsıda görmüş meraba demış bn duymamışım oyle dıyo gorunce sıkıntı yok mrb de gorusemeyız etık degıl dedım amac ne
Zaten oylede evlendıkten sonra niye oyleKız ne tuhafı adam besbelli heyecan arıyor zaten düzgün biri olsa evliyken ona buna yazmaz sadece sana yazdığını da düşünmüyorum
Konusması arkadasca gayet ama arada sırada nasılsın dese okeyde bıldıgın arıyırSaçma geldi çünkü evli barklı adamı kalkıp burda sorman, ben mesela çok uzattırmam evli adamdan bahsediyorsunuz şikayet eder azına ederim gerekirse, sen yumuşak davranırsan zaafından faydalanır. Eskiye özlem falan yoktur kullanacak adam arıyor kendine enayı arıyor bı nevı.
Amac yok arkadasca konusmasından oyle anlasılıyor ama cok uzatoyırKoca kadınların bu tip konularda amaç ne diye sorması çok komik bence. Bu yaşınıza kadar bu heriflerin amacını öğrenemediniz mi? Bir zeka engeli yoksa öğrenir çünkü insan.
engeli kaldırma kocaman kadınsın başka adaylara bak ergen değiliz artık silkelen yaniKonusması arkadasca gayet ama arada sırada nasılsın dese okeyde bıldıgın arıyır
Sen dde aranıyorsun sanki.Amac yok arkadasca konusmasından oyle anlasılıyor ama cok uzatoyır
BN bısey aramıyorum dırek engelledm cok ıstıyorsa zamanında gelseymısSen dde aranıyorsun sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?