Boyle tuhaf bır olaya sahıt oldum sasırdım

yasam0606

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
575
113
18
33
Arkadaslar 25 yasımdayken gorustugum bırı vardı dun benı ınstagramdan eklemış suan evlı kendısı ılla arkadas kalalım dedı dün instagramdan aradı evlenmıssın hayırlı olsun dedım bu sekulde olmaz dedım sonra kahve ıcmeye gıdelım dedı uygun olmucağını soyledım numaramıda ezbere bılıyor whatsuptann yazdı ordanda engelledım aklı bende mı cozemedım ama eskıye takılma olayı var 10 yıl gectı uzerınden carsıda görmüş meraba demış bn duymamışım oyle dıyo gorunce sıkıntı yok mrb de gorusemeyız etık degıl dedım amac ne

canım aradan geçmiş yıllar yıllar adam olsaydı evliyken senı ekleyip mesaj atmaz belli kı kafadan sakat ,kendısıne sorsaydın maksatını arkadaş falan kalmayın efendim yok mu arkadaşınız dünyada adam mı kalmadı üstüne kafanız karışmış belli kı konu açmışsınız engeli kaldırmayın

25 yaşında gencecik bir kadınsın
Lütfen uzak dur
Amaç çok belli değil mi kendine heyacan arıyor.
Kimsenin gönül macerası olma.

konustum olmaz dedım ama arkadss gıbu degıl cok uzatıyor eskıye ozlem var aklına takılmış bnm sasırmam nıye sımdı aklına geldı

Koca kadınların bu tip konularda amaç ne diye sorması çok komik bence. Bu yaşınıza kadar bu heriflerin amacını öğrenemediniz mi? Bir zeka engeli yoksa öğrenir çünkü insan.

konustum olmaz dedım ama arkadss gıbu degıl cok uzatıyor eskıye ozlem var aklına takılmış bnm sasırmam nıye sımdı aklına geldı
Saçma geldi çünkü evli barklı adamı kalkıp burda sorman, ben mesela çok uzattırmam evli adamdan bahsediyorsunuz şikayet eder azına ederim gerekirse, sen yumuşak davranırsan zaafından faydalanır. Eskiye özlem falan yoktur kullanacak adam arıyor kendine enayı arıyor bı nevı.

Kız ne tuhafı adam besbelli heyecan arıyor zaten düzgün biri olsa evliyken ona buna yazmaz sadece sana yazdığını da düşünmüyorum

Konusması arkadasca gayet ama arada sırada nasılsın dese okeyde bıldıgın arıyır

Koca kadınların bu tip konularda amaç ne diye sorması çok komik bence. Bu yaşınıza kadar bu heriflerin amacını öğrenemediniz mi? Bir zeka engeli yoksa öğrenir çünkü insan.
Amac yok arkadasca konusmasından oyle anlasılıyor ama cok uzatoyır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…