Boyle tuhaf bır olaya sahıt oldum sasırdım

Ne biçim insanlarla geçmişiniz olabiliyor da evlendikten sonra yazabiliyor, arayabiliyor, sosyal medyadan ekleyebiliyor falan?
Hadi o şerefsiz yolunu arıyor. Sen neden kabul edip açıklama yapıyorsun mesela? Olmayacağını bilmiyor mu gerizekalı mı bu adam?
Zekanızda gerilik yoksa amacını da gayet biliyorsunuz ve karısını bırakıp benimle evlenecek gibi hayaller kurmazsınız zaten.
İçinizde azıcık yiyicilik varsa da adamla 3 5 yatar kalkar biraz hesap ödettirir bir de telefon falan aldırabilirsiniz belki ama büyük düşünmeyin.

Böyle davarlara da, çaktırmadan arananlara da dev uyuz oluyorum.

Anlasamadıgım bır burc kırmaktan cejınmez ego tavan
Kırmaktan çekinmez demiyelimde insanlara herşeyi açıkça yüzüne söyler diyelim çünkü kimseye kendimi sevdirmek gibi bir derdim yok senle anlaşıp anlaşamayacağımı anlayacak kadar bile muhhattap olmazdım ben zaten belli seviyedeki insanlarla takılmaktan hoşlanırım

Aklı sıra size zarf atmış utanmaz adam. Sizin verdiğiniz tepki çok yerinde olmuş. Evlenmiş barklanmış adam neden 10 yıl sonra eski görüştüğü kişiyi “sadece” kahve içmeye çağırsın ki? Yani bunun mantıklı bir açıklaması yok. Niyeti farklıydı, iyi ki istediği tepkiyi göstermemişsiniz. Ne oluyor bu evli adamlara böyle…

arkadasca konusulır ama sureklı yazıyoe bu

O zmn kendı coplugunde bogul

Bnm bısey yaptıgım yok herkes kendınden sorumlu

Yok gulerken cekmış
Araba da yanin da bosalan erkekten tut evlisine kadar yürüyorlar sana bu kadar kalitesiz ve niyetleri sadece tek gecelik iliski olan heriflerle nasil iletisime geciyorsun kendine saygin yok mu senin Allah akil fikir versin

Bir metres vardi sevgilisi ayrilmis bu da gitmis karisina herseyi anlatmis senden bosanmiyor diye benden ayrildi falan filan

Kadin da gitmis Helal olsun bosanma davasi acmis kocasi denen p&&zvenkte metresi öldürmüs sonra da kendisini bu hikayede kurtulan kadin oldu suya Sabuna degmeden ikisi de belasini buldu

Kadin cinayetine karsi hassas olan Ben o habere kilim kibirdamadi yani

Senin gittigin yol yol degil aklina basina al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…