Şükür sevilmemekten gayet memnunum bende gereksiz insan sevmem çünküKoç burcunu hıc sevmem
Anlasamadıgım bır burc kırmaktan cejınmez ego tavanŞükür sevilmemekten gayet memnunum bende gereksiz insan sevmem çünkü
Kırmaktan çekinmez demiyelimde insanlara herşeyi açıkça yüzüne söyler diyelim çünkü kimseye kendimi sevdirmek gibi bir derdim yok senle anlaşıp anlaşamayacağımı anlayacak kadar bile muhhattap olmazdım ben zaten belli seviyedeki insanlarla takılmaktan hoşlanırımAnlasamadıgım bır burc kırmaktan cejınmez ego tavan
Aklı sıra size zarf atmış utanmaz adam. Sizin verdiğiniz tepki çok yerinde olmuş. Evlenmiş barklanmış adam neden 10 yıl sonra eski görüştüğü kişiyi “sadece” kahve içmeye çağırsın ki? Yani bunun mantıklı bir açıklaması yok. Niyeti farklıydı, iyi ki istediği tepkiyi göstermemişsiniz. Ne oluyor bu evli adamlara böyle…Arkadaslar 25 yasımdayken gorustugum bırı vardı dun benı ınstagramdan eklemış suan evlı kendısı ılla arkadas kalalım dedı dün instagramdan aradı evlenmıssın hayırlı olsun dedım bu sekulde olmaz dedım sonra kahve ıcmeye gıdelım dedı uygun olmucağını soyledım numaramıda ezbere bılıyor whatsuptann yazdı ordanda engelledım aklı bende mı cozemedım ama eskıye takılma olayı var 10 yıl gectı uzerınden carsıda görmüş meraba demış bn duymamışım oyle dıyo gorunce sıkıntı yok mrb de gorusemeyız etık degıl dedım amac ne
arkadasca konusulır ama sureklı yazıyoe buAklı sıra size zarf atmış utanmaz adam. Sizin verdiğiniz tepki çok yerinde olmuş. Evlenmiş barklanmış adam neden 10 yıl sonra eski görüştüğü kişiyi “sadece” kahve içmeye çağırsın ki? Yani bunun mantıklı bir açıklaması yok. Niyeti farklıydı, iyi ki istediği tepkiyi göstermemişsiniz. Ne oluyor bu evli adamlara böyle…
O zmn kendı coplugunde bogulKırmaktan çekinmez demiyelimde insanlara herşeyi açıkça yüzüne söyler diyelim çünkü kimseye kendimi sevdirmek gibi bir derdim yok senle anlaşıp anlaşamayacağımı anlayacak kadar bile muhhattap olmazdım ben zaten belli seviyedeki insanlarla takılmaktan hoşlanırım
Hasta misin sen ya sana ne mutlu ve ya degil herif evli evli alooevlenmış fotograflarına baktm mutlu degıl gıbı
Bnm bısey yaptıgım yok herkes kendınden sorumluNe biçim insanlarla geçmişiniz olabiliyor da evlendikten sonra yazabiliyor, arayabiliyor, sosyal medyadan ekleyebiliyor falan?
Hadi o şerefsiz yolunu arıyor. Sen neden kabul edip açıklama yapıyorsun mesela? Olmayacağını bilmiyor mu gerizekalı mı bu adam?
Zekanızda gerilik yoksa amacını da gayet biliyorsunuz ve karısını bırakıp benimle evlenecek gibi hayaller kurmazsınız zaten.
İçinizde azıcık yiyicilik varsa da adamla 3 5 yatar kalkar biraz hesap ödettirir bir de telefon falan aldırabilirsiniz belki ama büyük düşünmeyin.
Böyle davarlara da, çaktırmadan arananlara da dev uyuz oluyorum.
Yok gulerken cekmışHasta misin sen ya sana ne mutlu ve ya degil herif evli evli aloo
Ayrica fotodan nasil anladin aglarken mi cekmis fotoyu
Araba da yanin da bosalan erkekten tut evlisine kadar yürüyorlar sana bu kadar kalitesiz ve niyetleri sadece tek gecelik iliski olan heriflerle nasil iletisime geciyorsun kendine saygin yok mu senin Allah akil fikir versinYok gulerken cekmış
Sana ne ,mutlu ya da değil sana ne!!!!!adamı hemen analiz etmişsin aferin.....Çok mutsuzsa gitsin bir köşede ağlasın tekrar yazayım sana ne??????evlenmış fotograflarına baktm mutlu degıl gıbı
Dedi evli herifle konusan polyanaBnm bısey yaptıgım yok herkes kendınden sorumlu
Bnm bısey yaptıgım yok herkes kendınden sorumlu
Karısı bırakır da belki konu sahibini alır umut işteSana ne ,mutlu ya da değil sana ne!!!!!adamı hemen analiz etmişsin aferin.....Çok mutsuzsa gitsin bir köşede ağlasın tekrar yazayım sana ne??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?