sevişecek enayi arıyor bellki yada bı güzel dayakYoo arkadasada yazmıs evlı oda bı takıntısı var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevişecek enayi arıyor bellki yada bı güzel dayakYoo arkadasada yazmıs evlı oda bı takıntısı var
Engelledım alsın dıyende yok arkadasca yazan kısıler var oyle olsa eklıcm ama cok konusuyorAranıyor işte eskiye özlemi var diyip bahane aramayın kendinize adam karısını bırakıp sizi almaz 2 gün gönül eğler sonra rezil perişan olursunuz.
Heryerden engelleyip geçebilirdiniz burda konu açacak bi durum yok bence.
akıllara zararAyy okudum o ne yahu ıyyy
Bn engelledım ayrıca.numaramı ezbere bılen o bn degılımBuraya genelde evli adamlarla ilgili konu açanlar o adamlara takıntılı ve saplantılı oluyorlar. Gerçekten engelleyen, takmayan insan konu acmaya bile gerek duymaz. Ben engellediklerine de inanmıyorum linclenmemek icin “engelledim, sildim” diyorlar. Her telden “amacı ne” cevabı alınca kendini tatmin edip rahatlayacak gibi.
İyi öyleyse bu cevap zaten herşeyi anlatıyor. Hayatta bol şans deyip engeli basın. Karakterinize yakışmaz bundan fazlasıo
Tamam engelledin diyelim amacını ögrenmek neden yani tatmin olacak bisey mi arıyosunuz? Evli adamın amacı neden bu kadar önemli?Bn engelledım ayrıca.numaramı ezbere bılen o bn degılım
Arkadasca dıyo oyle olmazkiTamam engelledin diyelim amacını ögrenmek neden yani tatmin olacak bisey mi arıyosunuz? Evli adamın amacı neden bu kadar önemli?
Arkadas ayagına iki öpüp oynayacak macera arıyor kendisine adam.Arkadasca dıyo oyle olmazki
Evrde ozmn nıye evlendıArkadas ayagına iki öpüp oynayacak macera arıyor kendisine adam.
Bunu fotoğraflarins bakarak nasıl anladınızevlenmış fotograflarına baktm mutlu degıl gıbı
Haldır saldır deyınce head and shoulder geldi aklimaSakın arabasına binme ha, sonra boşalıyorlar haldır şaldır hiç hoş diiiil![]()
Hala mantık aramaya çalısıyosun niyesi mi var? Secimini yapmıs, o kadını almıs karısı yapmıs. Simdi de macera heyecan arıyor kendisine. Evli erkekler düzenlerini kurduktan sonra diger kadınlar cerezdir.Evrde ozmn nıye evlendı
Siz de bi garipsiniz arkadaşça olsa eklerim diyorsunuz elin evli adamıyla ne arkadaşlığı kuracaksınız karısının haberi yokken? Yok mutsuzmuş yok eskiye özlemi varmiş... Siz de az değilsiniz kusura bakmayinEngelledım alsın dıyende yok arkadasca yazan kısıler var oyle olsa eklıcm ama cok konusuyor
Bnı ne sandınAyy yani 35 yasina gelmissin evli barkli adamin amaci ne diye soruyor..ne olabilir sence ben sana soruyorum..mutsuzsa boşansin.kim bilir kac tane sevgilisi vardir her düşürduguyle yatip kalkacak iste ne olabilir baska..yok 10 yildir senin aşkınla ölüp bitiyor senden baska bisey düşünmüyor..yemin ederim adam bunlari dese saniyesinde inanirsin kosa kosa gidersin kollarina
Dusundugun gıbı demıyorum sadece arkadascaSiz de bi garipsiniz arkadaşça olsa eklerim diyorsunuz elin evli adamıyla ne arkadaşlığı kuracaksınız karısının haberi yokken? Siz de az değilsiniz kusura bakmayin
Ayy ne duymayı bekliyorsun?Bnm beklentım yok onun var ama.sesını duymak guzel hıc degısmemıssın dedı
Ayy ne duymayı bekliyorsun?
Karısından sıkılmış boşayıp seni alacak mı diyelim? Y.vşak herifin teki işte. Eğlence arıyor sen de ona fırsat veriyorsun, verm