• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyle tuhaf bır olaya sahıt oldum sasırdım

Buraya genelde evli adamlarla ilgili konu açanlar o adamlara takıntılı ve saplantılı oluyorlar. Gerçekten engelleyen, takmayan insan konu acmaya bile gerek duymaz. Ben engellediklerine de inanmıyorum linclenmemek icin “engelledim, sildim” diyorlar. Her telden “amacı ne” cevabı alınca kendini tatmin edip rahatlayacak gibi.

Aranıyor işte eskiye özlemi var diyip bahane aramayın kendinize adam karısını bırakıp sizi almaz 2 gün gönül eğler sonra rezil perişan olursunuz.
Heryerden engelleyip geçebilirdiniz burda konu açacak bi durum yok bence.
Engelledım alsın dıyende yok arkadasca yazan kısıler var oyle olsa eklıcm ama cok konusuyor

Buraya genelde evli adamlarla ilgili konu açanlar o adamlara takıntılı ve saplantılı oluyorlar. Gerçekten engelleyen, takmayan insan konu acmaya bile gerek duymaz. Ben engellediklerine de inanmıyorum linclenmemek icin “engelledim, sildim” diyorlar. Her telden “amacı ne” cevabı alınca kendini tatmin edip rahatlayacak gibi.
Bn engelledım ayrıca.numaramı ezbere bılen o bn degılım

Ayy yani 35 yasina gelmissin evli barkli adamin amaci ne diye soruyor..ne olabilir sence ben sana soruyorum..mutsuzsa boşansin.kim bilir kac tane sevgilisi vardir her düşürduguyle yatip kalkacak iste ne olabilir baska..yok 10 yildir senin aşkınla ölüp bitiyor senden baska bisey düşünmüyor..yemin ederim adam bunlari dese saniyesinde inanirsin kosa kosa gidersin kollarina

Evrde ozmn nıye evlendı
Hala mantık aramaya çalısıyosun niyesi mi var? Secimini yapmıs, o kadını almıs karısı yapmıs. Simdi de macera heyecan arıyor kendisine. Evli erkekler düzenlerini kurduktan sonra diger kadınlar cerezdir.

Engelledım alsın dıyende yok arkadasca yazan kısıler var oyle olsa eklıcm ama cok konusuyor
Siz de bi garipsiniz arkadaşça olsa eklerim diyorsunuz elin evli adamıyla ne arkadaşlığı kuracaksınız karısının haberi yokken? Yok mutsuzmuş yok eskiye özlemi varmiş... Siz de az değilsiniz kusura bakmayin

Ayy yani 35 yasina gelmissin evli barkli adamin amaci ne diye soruyor..ne olabilir sence ben sana soruyorum..mutsuzsa boşansin.kim bilir kac tane sevgilisi vardir her düşürduguyle yatip kalkacak iste ne olabilir baska..yok 10 yildir senin aşkınla ölüp bitiyor senden baska bisey düşünmüyor..yemin ederim adam bunlari dese saniyesinde inanirsin kosa kosa gidersin kollarina
Bnı ne sandın
Siz de bi garipsiniz arkadaşça olsa eklerim diyorsunuz elin evli adamıyla ne arkadaşlığı kuracaksınız karısının haberi yokken? Siz de az değilsiniz kusura bakmayin
Dusundugun gıbı demıyorum sadece arkadasca

Bnm beklentım yok onun var ama.sesını duymak guzel hıc degısmemıssın dedı
Ayy ne duymayı bekliyorsun?
Karısından sıkılmış boşayıp seni alacak mı diyelim? Y.vşak herifin teki işte. Eğlence arıyor sen de ona fırsat veriyorsun, verme.

Hanımlar bir konu hakkında size danışmak istiyorum böyle bir şey için konu açmak saçma olacak diye buradan yazıyorum herkes burdayken konu evli adam ile ilgiliyken.😂😂 hamilelik dolayisiyla ben işten ayrildim beraber çalıştığım kız arkadaşım hala çalışıyor orada ve bir güzellik salonu arkadaşım 32 yaşında instagram üzerinden biriyle görüşüyordu takiplesiyordu adamın hep tek fotoğrafları var evlenip ayrilsim demis arkadasima falan filan bunlar konuşuyorlar, bir gün bir müşteri geliyor hamile 5aylık falan cilt bakımı fiyatı almak için doğum öncesi fotoğraf cekiliyor ya orada güzel gözükmek için fiyat verildi kadina instagram hesabını verdik telefon numarası vs iletişime geçsin diye . Güzellik salonlarindq söyle olur siz görüşmeye gittiniz numara alındı verildi sisteme yazariz cilt bakımı düşünüyor fiyat şu oyle böyle diye o ay satislar düşerse falan eski görüşmelere donersiniz ararsınız işte "ayse hanım cilt bakımı dusunuyordunuz nasılsıniz soyle söyle kampanya var "falan diye ararsınız. Arkadaşım bu kadını arıyor, kadın aciyor aa evet olabilir zaten doğumuna çok az kaldi fiyatiniz da düşmüş diyor bes gün sonraya randevu alıyor. Randevuda bir gün önce müşteriler aranıyor işte şu saatte randevumuz var gelecek misiniz diye kadin acmayinca arkadaşım whatsapptan ses kaydı atmak icin giriyor sok sok sok arkadasimin aylardır konuşup görüştüğü adam ve bu kadın. Yan yana adamın eli kadının göbeğinde cinsiyet partisi gibi bir şeyden resim. Kadının wp aciklamasi da doğacak çocuğun adı ve o adamın adi bir de tarih var. Kadın yarın randevuya gidecek . Bu durum söylenmelimi, söylerse işinden olabilir mi ne bileyim kavga falan mı cikar düşüncelerinis nedir 😅🙏

Back
X