Böyle zihniyet batsın yere !!!!

Ağzına sağlık çok teşekkür ediyorum çok güzel izah ettin amin Allah razı olsun.

Tamam densiz hadsiz de cidden bunun muhabbetini onlarla etmenize gerek var mıydı? Onları ilgilendirmez sizin kaç kere deneme yaptığınız, düşüğünüzün olup olmadığı. Bazı şeyler özel kalmalıdır, el alemin ağzına sakız edilmemelidir. Sonra karışmayı kendilerine hak görürler.

Manyak midir nedir ona ne ister olmuyo dersiniz ister ben istemiyorum dersiniz aklina geleni konusan patavatsizin biriymis. Hele o ortamda konusulcak seyler degil bunlar. Sizin bile ayrinti vermeniz, o ortamda anlamsiz olmus. Amin deyip gecseydiniz keske.

Salağa bak.. üstüne vazife sanki.

Ben mahremiyete girdiğini düşünerek yazmadım zaten. Ama sen bunu anlatınca karşıya cevap hakkı doğuyor işte. Milletten uzman psikolog yaklaşımı bekleme , kimsenin derdi olmuyor kendi derdimiz , ancak dedikodu masalarına meze oluyor. Ya deşarj olmak için anlatıp bu tür muhabbetlere katlanacaksın ya da derdini içinde tutup kimseye söz hakkı tanımayacaksın.

Ben anneme dahi anlatmıyorum artık. Yaşadım ve tecrübelerim maalesef bunu gerektirdi.

Israrla kısır değilim kısır muamelesi görüyorum demeye devam ediyorsunuz da gerçekten çok itici bir kelime. Halk arasında çocuğu olmayan için kullanılıyor, eeee siz çocuk isteyip olmazken nasıl hala başkaları için bu kelimeyi bu kadar rahat kullanıyorsunuz anlayamadım. Zamanında olmuş olan çocuğunuz mu sizi bu sıfattan ayrıştırıyor? Çok itici bir kelime ve bu konudan taze taze canı yanmış bir kadının kullanması da son derece abes.

Arkadaşım izah ettiğim halde neyi empoze etmeye çalışıyorsun sen ? Madem öyle yapıyorum he de geç ? Bir rahatsızlığın varsa var yoksa yok dersin değil mi ? Olmayan birşey varmış gibi konuşulunca ne demeliyim ? Allah ya sabır ya ! Upuzun bi açıklama yaptım hala ne anlatıyorsun ben bana yapılan birşeyden bahsediyorum sen kalkp başkalarına söylüyorsun diyorsun ya???

Bir kere daha ve son kez anlatmaya çalışayım sayın konu sahibi. Kullandığınız kelime çirkin. eşinden boşanmış bir kadına "dul" , engelli birine "özürlü" demek gibi çocuk sahibi olmayan (isteyip bir nedenle olamayan , nedensiz olamayan, istemeyip olmayan , bir çocuğu olup ikinci olmayan yada ikinci çocuğu istemeyen vs ) birine "kısır" demek eşit derece itici , kırıcı ve çirkin..

Bu çirkin kelimeyi cümle içinde kuran kadının derdi çocuk sahibi olamayışı iken durum daha bir ironik. Sizin ona buna şuna kısır demeniz değil "kısır" kelimesini kullanmanız ve olmadığınız için (artık kısır ne ise) şükür etmeniz falan saçma.

Umuyorum anlatabilmişimdir.

Kısır muamelesi demeniz de pek hos değil kısır olan binlerce kadın da okuyor burayı. Adet oldugunuza kadar insanlarin bilmesi de ayri bir itici durum bence. Burası yas evi bu konunun konusulacak yeri degil deyip ağzının payını vermis olsaydiniz bu kadar uzamazdı

Sakin streslenmeyin. Masallah 1 evladiniz varmis zaten. Olmasa bile ne olurdu? Ayip mi gunah mi? O da Allah vergisi. Ya da dogurganliginiz cok cok yuksek olsaydi ama cocuk dusunmeseydiniz? Eksik kadin mi olacaktiniz? (Bu tabiri hic sevmiyorum ama bu zihniyetteki insanlarin dusuncesi olarak yazdim yanlis anlasilmasin.) Velhasil hayat sizin beden sizin koca sizin yatak sizin karar sizin. Ne dengesiz insanlar var Allahim. Hele hele de cenaze evinde. Pesss

Yani hele de cocugunuz varken esinizin dayisinin kiziydi halasiydi gecirdiginiz ameliyata varana kadar niye biliyolar ki.
Edepsiz mi yok etrafta boyle sinir oldugunuzla kalirsiniz

Bu kadar özelinizin detaylarını anlatmayın etrafa ne gerek var. Fırsat bulamasınlar.

Bu zihniyetten bende çok rahatsizim canım ... Bende daha bir yıllık evliyim çocuk olmuyo .. eşimin ailesi de senin kuzenin gibi sürekli saçmaladı .. eşimde en son sinirlendi biz ikimizde kısıriz bundan sonra bize çocuk lafı etmeyi dedi .. ondan sonra birşey demediler

Terbiyesiz ne diyeceğini bilmeyen insanlardan nefret ediyorum sanane sana b*k yemek düşer beyinsiz
Hiç takma kafana o terbiyesizliğini ilan etti millete o kadar

Böyle insanlar için söylenecek hiçbir şey yok. Fitne, edepsiz, boşboğaz... kısacası ahlaksız insanlarla uğraşma veya söylediklerini kafaya takma ve türevi durumlar tamamen gereksizdir. Siz canınızı hiç sıkmayın. Böyle insanlara selam vermek bile külfet. Dün ben de buna benzer bir durum yaşadım kalbim çok kırıldı sonra düşündüm epeyce. Dilim sivri diye kalp kırmayı, rencide etmeyi haklı sayan hiç kimse benim etrafımda olmamalı. Siz de böyle düşünün Allah kimsenin büyük laflarını yanına koymaz göreceksiniz. Siz hiç önemsemeyin. Emin olun sizin önemsememeniz bu durumun panzehiri. Gülün geçin kdursun.

Takma böyle insanları esimin yengesi kayinpederimin mevludunde herkesin içinde çocuğun mu olmuyo demişti ki daha bir yıllık evliydim ....boş ver böyle hadsiz insanları Rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman olur

Bence kiz hakli ama biraz farkli dile getirmis.Bence de oyle cocuk olmayinca komplekse giriyor insanlar ve dusunmuyoruma getiriyor olayi...Oncesini demiyorum su an kalamiyorsun sonucta

Bence kiz hakli ama biraz farkli dile getirmis.Bence de oyle cocuk olmayinca komplekse giriyor insanlar ve dusunmuyoruma getiriyor olayi...Oncesini demiyorum su an kalamiyorsun sonucta
Acaba böyle bir problem gelecekte seni bulsa ve böyle tepkiler alsan ne yaparsın. Hiç farkınız yok uslûp konusunda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…