- 5 Nisan 2012
- 105
- 33
- 98
- Konu Sahibi Nasipherseyyy
-
Evet aynen oyleBende 4 yıl sonra kavuştum meleğim e . Ağzı olan konusuyor . Bekarsan ne zaman evleneceksin , evlendin bebek ne zaman , 1. Doğar 2. Ne zaman yapacaksın ? Ya sanane SANANE... milletin işine karışmaktan ne zaman vazgeçicez toplum olarak bilmiyorum ..
Daha bugün kV arkadaşıyla konuşuyor. Oğlu yeni evlendi. Telefonda gelinin bebesi var mı diye soruyor . Öyle sinirlendim ki kapatır kapatmaz çok kızdım ...
Aslında bi bakıma da biz izin veriyoruz. Aman ayıp olmasın diye susuyoruz. Vereceksin ağzının payını görecekler ...
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım.Boyle geri zekalilar cok! Bu gibi zihniyet ve cahil insanlar herseyin allahtan geldigine ve sadece o nasip ederse herseyin olacagini bilmiyorlar tabi. Benim etrafimdada bunlardan cok. Rabbim evladinizi size bagislasin insallah. Bu gibi salaklarida bozup atin.
Dogru yapicam zaten[/QUOTE]Ozaman çok daha ağırını söylerdim müsait an yaratıp bu densiz kişiye...daha da kendine gelemezdi o vakit. Şimdi yazmak isterdim de sayfa kaldırmaz banlanırız
Dogru yapicam zaten
Bu kadar üzülmeyin bence.Bes yıldır bebek tedavisi görüyorum ben ve olmuyor.Hem de hic bir problem yokken.Kismet bu işler.Ben hep şunu söylüyorum.Aynaya bakip niye yeşil gözlü değilim ya da benim niye yatim yok diye düşünüp sorguluyor musunuz?Bunun için ağlıyor musunuz?Bunlar nasil nasip ve Rabbimin takdiriyse evlat da öyle.Varsa kismetinizde oluyor.Yoksa hikaye gerisi.Kaldi ki evlat mi lütuf bize evlatsizlik mi onu ancak Rabbim bilir.Ben bu insanları hiç anlamıyorum. Rabbim ıslah eylesin bu zihniyeti. Gerizekalı salak kadın. Esimin dayisinin kizindan bahsediyorum hadsiz, patavatsiz, densiz ...... Ya bi oglum var Rabbim bagislasin insaAllah. Bugun mevlutteydik esimin kuzeni vefat etti oradaydik. Ilk bayrami allah sabir versin insaAllah. Yemekler yapilio ev tiklimtikis dogal olarak yas evi. Kosede esimin dayisinin kizi ila halasi salata yaparken bayramlastik hala da bana canim gecmis olsun rahatsizmissin adet olmussun neyse uzulme yasin genc hamile kalirsin elbet allahin izni ile dedi. Bu arada ben 9 ay once laparoskopi oldumda gebe kalabilmek icin cabaliyoruz esimle ondan dolayi oyle dedi hala. Bende aynen halacim saglik olsun zaten ben dusunmuyorum ama oglusuma bi kardes olsun die yapioruz cok cocuk dsnmyrz esimle 2 cocuk nese ben bunu soyledim esimin densiz hadsiz terbiyesiz kendini bilmez dayisinin kizi da donup ne dese begenirsiniz ? Ay kusura bakma yanlisda anlama ama cocugu olmayan tutmayan herkeste dusunmuyoruz dio acikca soyle iste kalamiyorum olmuo tutmuo die. Bizim gelinede soruyorum nie getirmiosun ay ben dusunmuyorum dio bende diorum ki olmuo tutmuyor de ne yalan syluyosunuz dsunmuyoruz die bende donup kalamiyosam oglumu leylekler mi getirdi 2 kere dusuk yaptim bunlar nereden gelior o halde dedim halada lafi degistirdi hemen kibarlik etti dua etsin yas evi buyuk bir ates aci var o evde ev tiklim tiklim yoksa onu orda fena benzeticektim. Cok sinirliyim moralim fena bozuk allah kahretsin bu zihniyeti insana kısır muamelesi yapıyorlar lanet olsun ya bugun kendi kendime 9 ay oldu ben neden hamile kalamsfim laparoskopiden sonra diye sorup kendimi yiyip bitirdim nefret ediyorum nefret
Ay çok teşekkür ederim anlayışından ve beni anlayıpta mahremimi eşimle yatak odamı ortaya dökmüş muamelesi yapan insanlara karşı aksine böyle düşündüğün içinRegli olduğunu niye söyledin diyenlere çok şaşırdım. Paylaşdığı kişi bir kadın ve o da regli oluyor. Ayıp mı günah mı anlamadım. Çıkarıp pedini mi göstermiş ki mahremi olmuş.
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizden dilerim rabbimden şu mübarek vaktin zamanların yüzü suyu hürmetine sizi evlat sahibi etsin inşaAllah. Benni anlayan ve böyle yaklaşan insanların olması bana huzur veriyor.Bu kadar üzülmeyin bence.Bes yıldır bebek tedavisi görüyorum ben ve olmuyor.Hem de hic bir problem yokken.Kismet bu işler.Ben hep şunu söylüyorum.Aynaya bakip niye yeşil gözlü değilim ya da benim niye yatim yok diye düşünüp sorguluyor musunuz?Bunun için ağlıyor musunuz?Bunlar nasil nasip ve Rabbimin takdiriyse evlat da öyle.Varsa kismetinizde oluyor.Yoksa hikaye gerisi.Kaldi ki evlat mi lütuf bize evlatsizlik mi onu ancak Rabbim bilir.
Etraftakilerin ne düşündüğü ne söylediği umrunuzda olmasin.Ben hiç takilmiyorum gerçekten.Üzülüyorum evet ama beni uzen sağdan soldan soylenenler değil.Sadece evlat hasreti.Yoksa komsunun kizi halanin gelini umrumda değil.Niye biliyor musunuz?Hayat çok kisa.Yarin olmeyecegimi bilmiyorum.Son günümü bir münasebetsizin sözlerine uzulerek kendime zehir etmiş olabilirim.Oysa bu günü ışıl ışıl sevdiklerimde geçirmiş olmayi isterim.Kimsenin ne düşündüğü ne konuştuğu ilgilendirmesin sizi.Hayattan tat almaya bakın.Takilmayin böylelerine.Değmez.Siz sinirden kendinizi yerken o şimdi mutlu mesut vakit geçiriyor belki de.Değer mi?Rahatlayin ve Rabbime bırakın.Atin tüm stresi vucudunuzdan.Bayramin tadini çıkarın sevdiklerinizle.İyi bayramlar.
Ay çok teşekkür ederim anlayışından ve beni anlayıpta mahremimi eşimle yatak odamı ortaya dökmüş muamelesi yapan insanlara karşı aksine böyle düşündüğün için
KesinlikleAllah akıl fikir versin bu insanlara ne deseniz benzetemezsiniz ne deseniz anlamazlar hani şu meşhur söz varya cahille münakaşa etme yenemezsin birde kendi seviyesine çeker insanı diye yoksayın bu kişileri
Kesinlikle bende bu insanların hayal gücüne hayran kaldım. Herhalde "mahremiyet" kelimesini bu toplumda anlamını yanlış bilen yada kafalarına göre şekillendiren insanlar beni şok etti. Biran o kadın değilde ben terbiyesizmişim gibi hissettim kendimi. Çok teşekkür ediyorum sana.Bebek düşünüyoruz, çocuğum olmuyor, hamile kalamıyorum, tedavi oluyorum, deniyoruz demekle 3 tane çocuğum var demek arasında bir fark göremiyorum. Onlar mahremse bu da mahrem. herkes saklasın çocuğunu. Nasıl yapıldığını çocuklar bile biliyor artık.
Yorum yapanların ne düşündüklerini anlayamadım ben. Saklamak isteyen saklar da saklamayana da dediğin gibi yatak odasını izlettirmiş muamelesi yapmasınlar. Ağzım açık okudum yorumları.
Bebek düşünüyoruz, çocuğum olmuyor, hamile kalamıyorum, tedavi oluyorum, deniyoruz demekle 3 tane çocuğum var demek arasında bir fark göremiyorum. Onlar mahremse bu da mahrem. herkes saklasın çocuğunu. Nasıl yapıldığını çocuklar bile biliyor artık.
Yorum yapanların ne düşündüklerini anlayamadım ben. Saklamak isteyen saklar da saklamayana da dediğin gibi yatak odasını izlettirmiş muamelesi yapmasınlar. Ağzım açık okudum yorumları.
Ameller niyetlere göredir o cümleyi kurarken anlatmak istediğim farklı birşeydi ama yaşamadan anlayamaz kimse demek istediğimi farklı bir anlam yüklenmesin hayırda şerde Allahtandır. Çocuğu olan birine olmuyormuş gibi yada olmayan birşeyi yapıştırmaktan bahsediorum. Grip olan bi insana yaklaşma denildiğinde adama verem muamelesi yapmayın diolar ya hani toplum içinde bir deyim halini aldı bu cümle anlatmak istediğim şu öyle bir rahatsızlığım yok hamd olsun öyleymişim gibi bir muameleyi neden görüyorum ben demek istedim ama bakıyorum ki herkes farklı anlamlar yüklüyor. Ayrıca tedvi görmek çocuk istemek bunu dile getirmek ameliyat olmak yada regli sancısı çekmek özele yada mahremiyete girmez oralara girecek olursan burada da herkes herşeyini paylaşıyor nerede özel nerede mahremiyet ? dediğiniz gibi bu tarz berbat zihniyete sahip cahil insanlar çok var Allah umursamamak için kuvvetli irade versin bizlere yoksa kimsenin he deyip geçebileceği bi densizlik değildi bu teşekkür ediyorum allah onları ıslah eylesin bizede bu saçmalıklara dayanacak sabır ihsan eylesin.Eşinin dayısının kızına halasının dındırısına kadar sağlık problemlerini anlatırsan böyle masalara meze olur işte...
"Kısır muamelesi yapıyor" cümlesi de ayrıca son derece itici. Kısır olan bu muameleyi mi hakediyor?
Özeliniz bundan sonra özel kalsın , test edildi onaylandı bu tür şeyleri ne kadar çok insan bilirse insanın o kadar canı sıkılıyor. Olmadığına değil milletin lafına üzülmeye başlıyorsun bir yerden sonra.
Olan olmuş sallama çok da , bu kadın gibi maalesef her şehirde her toplulukta muhakkak çıkıyor işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?