Böyle zihniyet batsın yere !!!!

Evet aynen oyle

Boyle geri zekalilar cok! Bu gibi zihniyet ve cahil insanlar herseyin allahtan geldigine ve sadece o nasip ederse herseyin olacagini bilmiyorlar tabi. Benim etrafimdada bunlardan cok. Rabbim evladinizi size bagislasin insallah. Bu gibi salaklarida bozup atin.

Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım.

Had hudud bilmeyen insanlara tahammülüm sıfır. Düğünden sonra kimseye bu konuda bişey söyletmemeyi düşünüyorum.

Ozaman çok daha ağırını söylerdim müsait an yaratıp bu densiz kişiye...daha da kendine gelemezdi o vakit. Şimdi yazmak isterdim de sayfa kaldırmaz banlanırız
Dogru yapicam zaten[/QUOTE]

Peki bir şeyi merak ettim. Bu olayı eşin biliyor mu? Konunun neresinde kendisi ? Onun akrabası sonuçta. Ben anlatır rahatsızlığımı dile getirirdim. Şahsen ben böyle birine anlayacağı tabirle lafımı geçirdikten sonra selamı sabahı derhal keserdim. Çünkü art niyetli biri bu. İyi düşüncelere sahip olmadığı aşikar.

Regli olduğunu niye söyledin diyenlere çok şaşırdım. Paylaşdığı kişi bir kadın ve o da regli oluyor. Ayıp mı günah mı anlamadım. Çıkarıp pedini mi göstermiş ki mahremi olmuş.

Dogru yapicam zaten

Peki bir şeyi merak ettim. Bu olayı eşin biliyor mu? Konunun neresinde kendisi ? Onun akrabası sonuçta. Ben anlatır rahatsızlığımı dile getirirdim. Şahsen ben böyle birine anlayacağı tabirle lafımı geçirdikten sonra selamı sabahı derhal keserdim. Çünkü art niyetli biri bu. İyi düşüncelere sahip olmadığı aşikar.[/QUOTE]
Bahsettim yarın ilk işim o saygısıza adabı muaşeret öğretmek olacak dedi çok sinirlendi

Bu kadar üzülmeyin bence.Bes yıldır bebek tedavisi görüyorum ben ve olmuyor.Hem de hic bir problem yokken.Kismet bu işler.Ben hep şunu söylüyorum.Aynaya bakip niye yeşil gözlü değilim ya da benim niye yatim yok diye düşünüp sorguluyor musunuz?Bunun için ağlıyor musunuz?Bunlar nasil nasip ve Rabbimin takdiriyse evlat da öyle.Varsa kismetinizde oluyor.Yoksa hikaye gerisi.Kaldi ki evlat mi lütuf bize evlatsizlik mi onu ancak Rabbim bilir.
Etraftakilerin ne düşündüğü ne söylediği umrunuzda olmasin.Ben hiç takilmiyorum gerçekten.Üzülüyorum evet ama beni uzen sağdan soldan soylenenler değil.Sadece evlat hasreti.Yoksa komsunun kizi halanin gelini umrumda değil.Niye biliyor musunuz?Hayat çok kisa.Yarin olmeyecegimi bilmiyorum.Son günümü bir münasebetsizin sözlerine uzulerek kendime zehir etmiş olabilirim.Oysa bu günü ışıl ışıl sevdiklerimde geçirmiş olmayi isterim.Kimsenin ne düşündüğü ne konuştuğu ilgilendirmesin sizi.Hayattan tat almaya bakın.Takilmayin böylelerine.Değmez.Siz sinirden kendinizi yerken o şimdi mutlu mesut vakit geçiriyor belki de.Değer mi?Rahatlayin ve Rabbime bırakın.Atin tüm stresi vucudunuzdan.Bayramin tadini çıkarın sevdiklerinizle.İyi bayramlar.

Regli olduğunu niye söyledin diyenlere çok şaşırdım. Paylaşdığı kişi bir kadın ve o da regli oluyor. Ayıp mı günah mı anlamadım. Çıkarıp pedini mi göstermiş ki mahremi olmuş.
Ay çok teşekkür ederim anlayışından ve beni anlayıpta mahremimi eşimle yatak odamı ortaya dökmüş muamelesi yapan insanlara karşı aksine böyle düşündüğün için

Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizden dilerim rabbimden şu mübarek vaktin zamanların yüzü suyu hürmetine sizi evlat sahibi etsin inşaAllah. Benni anlayan ve böyle yaklaşan insanların olması bana huzur veriyor.

Allah akıl fikir versin bu insanlara ne deseniz benzetemezsiniz ne deseniz anlamazlar hani şu meşhur söz varya cahille münakaşa etme yenemezsin birde kendi seviyesine çeker insanı diye yoksayın bu kişileri

Ay çok teşekkür ederim anlayışından ve beni anlayıpta mahremimi eşimle yatak odamı ortaya dökmüş muamelesi yapan insanlara karşı aksine böyle düşündüğün için

Bebek düşünüyoruz, çocuğum olmuyor, hamile kalamıyorum, tedavi oluyorum, deniyoruz demekle 3 tane çocuğum var demek arasında bir fark göremiyorum. Onlar mahremse bu da mahrem. herkes saklasın çocuğunu. Nasıl yapıldığını çocuklar bile biliyor artık.
Yorum yapanların ne düşündüklerini anlayamadım ben. Saklamak isteyen saklar da saklamayana da dediğin gibi yatak odasını izlettirmiş muamelesi yapmasınlar. Ağzım açık okudum yorumları.

Kesinlikle bende bu insanların hayal gücüne hayran kaldım. Herhalde "mahremiyet" kelimesini bu toplumda anlamını yanlış bilen yada kafalarına göre şekillendiren insanlar beni şok etti. Biran o kadın değilde ben terbiyesizmişim gibi hissettim kendimi. Çok teşekkür ediyorum sana.

Eşinin dayısının kızına halasının dındırısına kadar sağlık problemlerini anlatırsan böyle masalara meze olur işte...

"Kısır muamelesi yapıyor" cümlesi de ayrıca son derece itici. Kısır olan bu muameleyi mi hakediyor?

Özeliniz bundan sonra özel kalsın , test edildi onaylandı bu tür şeyleri ne kadar çok insan bilirse insanın o kadar canı sıkılıyor. Olmadığına değil milletin lafına üzülmeye başlıyorsun bir yerden sonra.

Olan olmuş sallama çok da , bu kadın gibi maalesef her şehirde her toplulukta muhakkak çıkıyor işte...

Aslında ne düşündüm biliyor musunuz , " neden açık ediyorsun hayatını " derken bile oradaki insanlar gibi müdahale ediyoruz.
Bu da bir baskıdır , çocuk baskısı gibi.
Çünkü bazı insanlar güvenir paylaşır, paylaşmazsa tıkanır.

Ama işte hayatta ki insanlar o kadar zalim ki , bizleri böyle kapalı kutu gibi yaşamaya mahkum ediyorlar. Dolayısıyla dikenli olmazsan ezip geçiyorlar.

Bizlerin baskısı aslında hep yaşanmışlıklardan. Leş kargaları çok.fazla maalesef. Azıcık sendelesen , yanı dibinde bitiyorlar.

Neyseki bu kişi çabuk kendini belli etmiş. Size tavsiyem bu kişi ile asla bir münakaşaya girmeyin, değmez.

Bebeğinize , sağlığınıza odaklanın. Hani son paragrafinizda demişsiniz ya " neden olmuyor " diye. Herşeyin bir zamanı var işte bizlerin elinde olmayan.

Kiminin olmuyor bebeği, kiminin oluyor imtihanı oluyor, kiminin bebeği oluyor başka birşeyden sorgusu oluyor.

Hayat kolay değil. Çevremizdeki böyle insan kılıklıları taktıkçada daha çok zorlaşıyor.
Bende çok muzdaribim maalesef. Dili olan konuşuyor.
En büyük basarım hiç açıklama yapmıyorum, muhatap olmuyorum ve silip atıyorum hayatımdan.
Insallah en yakın zamanda , hayırla alırsınız kucağınıza yavrunuzu ikinci kez.

Çünkü hassas noktan neredeyse oradan atış yapıyor dendiz kişiler.
Üzülmemek için paylaşmamak en doğrusu.
Mahremiyet değilde , kötü enerjiden sakınmak diyelim buna.

Ameller niyetlere göredir o cümleyi kurarken anlatmak istediğim farklı birşeydi ama yaşamadan anlayamaz kimse demek istediğimi farklı bir anlam yüklenmesin hayırda şerde Allahtandır. Çocuğu olan birine olmuyormuş gibi yada olmayan birşeyi yapıştırmaktan bahsediorum. Grip olan bi insana yaklaşma denildiğinde adama verem muamelesi yapmayın diolar ya hani toplum içinde bir deyim halini aldı bu cümle anlatmak istediğim şu öyle bir rahatsızlığım yok hamd olsun öyleymişim gibi bir muameleyi neden görüyorum ben demek istedim ama bakıyorum ki herkes farklı anlamlar yüklüyor. Ayrıca tedvi görmek çocuk istemek bunu dile getirmek ameliyat olmak yada regli sancısı çekmek özele yada mahremiyete girmez oralara girecek olursan burada da herkes herşeyini paylaşıyor nerede özel nerede mahremiyet ? dediğiniz gibi bu tarz berbat zihniyete sahip cahil insanlar çok var Allah umursamamak için kuvvetli irade versin bizlere yoksa kimsenin he deyip geçebileceği bi densizlik değildi bu teşekkür ediyorum allah onları ıslah eylesin bizede bu saçmalıklara dayanacak sabır ihsan eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…