- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Ya daha o kadar çok şey var ki anlatırken ben agzim açık kaldı
Ben gerçekten sevilmeyi evlenecegim insani beklerken bunlar gibilerin olduğunun görünce korkuyorum
nasıl okudunuz mesajı yaa ayrıntılı cumle cumle mı acıklayayım gercekten neyse üşenmeyeyim anlatayımDedikleriniz beni şaşırttı. Aldatılmayı haketmek ne demek? Saflar aldatılır , maçolar aldatılmaz mı? Bu durumda benim eşimi defalarca aldatmam gerekiyor , yanılmak istiyorum yazdıklarınızda.
Hayır , polemiğe girmek için yorum yapmadım. Hiçbir insan aldatılmayı hak etmez , sevgiler..nasıl okudunuz mesajı yaa ayrıntılı cumle cumle mı acıklayayım gercekten neyse üşenmeyeyim anlatayım
1. cümle : nereden bılıyorsun işinden evine olduğunu
açıklama : adam dışardan mülayim evine bağlı görunebılır. ama öyle olduğu anlamına gelmez bu
2. cümle: belki de aldatılmayı hakedıyordur:
açıklama: aldatlmayı bazı ınsanlar hakeder belkide o insanlardan biridir . bırıncı cumlenın devamı bı yerde
3. cumle: haketmıyorsa da anlaşaymıs saf olmasaymıs.
açıklama: aldatılmayı haketmeyen gercekten mülayim evinden işine işinden evine bi adam e bu kadar da saf olma be kardesım ayakta uyutuluyorsun yapma beeee ( şair burada sinirleniyor adamcağıza )
4. cümle: saf olacağına maço olsun yeğdir
açıklama: böyle ıyı nıyetlı olmasa az bu kadına erkek oldugunu hıssettırse kadın ya hayranlıgından ya korkusundan boyle seyler yapamaz. ha edebiyle otursun yapmasın ama meşrebinde varsa da karsınında iyi niyetli olmaya gelmez
5. cümle: sana tavsıyem kım ne yaparsa yapsın sen kendıne bak
acıklama: başkalarının günahlarını yanlışlarını ört. örtmeyeceksen sanane seni ne ılgılendırır kımın ne yaptığı ... sen kendi edebini namusunu terbıyenı sakın bil . herkes sadece kendısınden sorumludur. kısacası soncumlenın özeti
SANANE
okurken lutfen "ahaaa bı polemık ucu buldum kaçırmayım hemen polemiğe gıreyım" dusuncesıyle yorum yapmasak cok daha ıyı olacak
sağolun sıze de sevgıler... ama lütfen üşenmeyip yazdım saygımdan açıkladım cümlelerimi siz de üşenmeyip okusanız saygılı davranmıs olursunuzHayır , polemiğe girmek için yorum yapmadım. Hiçbir insan aldatılmayı hak etmez , sevgiler..
Saygısızlık yaptığımı sanmıyorum , " aldatılmayı bazı insanlar hakeder , etmıyorsa da anlasaymış saf olmasaymış " bunlar sizin cümleleriniz, ha bu düşünce bana ters o ayrı konu. Sizi eleştirmedim , saygısızlık yapmadım , sadece katılmadığımı belirttim. Sizin fikrinizdir saygı duyarım.sağolun sıze de sevgıler... ama lütfen üşenmeyip yazdım saygımdan açıkladım cümlelerimi siz de üşenmeyip okusanız saygılı davranmıs olursunuz
Kadına bakın, ben bekar halimle bir tane sevgili bulamıyorum kadın 3 tane herifi bir arada idare ediyoBir kadin bir koca iki sevgili
Nutkum tutuldu sumoshh. Yorum bile yazamadim :)Kadına bakın, ben bekar halimle bir tane sevgili bulamıyorum kadın 3 tane herifi bir arada idare ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?