- 1 Mayıs 2020
- 19
- 8
- 1
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapmış bende eminim bana dönecek bu çocuk ama umarım dönmez degil yüzünü sesini duymaya bile tahammülüm yok artıkBencede, Kiz Arkadaşim beni arayip helalik istiyor demişti.
Kendisine Sordum döncekmisin yoksa? Kesinlikle Hayir midem geniş değil beni depresyon Hastasi Etti . Calişamiyorum bile . Tekrar Bedua edip engeledim Demişti
Umarım yaşar vicdanında hep benim yküm kalsın o kadar bitti ki sinir bile olamıyorum ona şuam o kızla devam edecegini sanmıyorum çünkü o kızıda aldatmış oluyor konu paylaştıgımda ben sanıyordum 1 aydır falan var bi kaç saat önce kardeşi aradı ısrarla cevap verdim kardeşi dedi 7 aydır varmış zaten o kızHiç üzülme sakın. ben şuna inanirim bu dünyada ne yaşatırsan yaşarsın onu allaha havale et bilemezsin belki de o kız ona sana yaşattığını yaşatacak sakın kendini sinir olup yıpratma
Öylelerinden korkacaksın zaten bir de dindar takılanlardan ne geliyorsa onlardan geliyor bu şerefaizde çok dinine düşkün gibi davranıyordu dedim ama dün ben senin dinindende şüphe ediyorum bundan sonra diyeAhlaksızlığın vücut bulmuş hali, ve aynı mahallenin insanıydık, düşün ki hakkında bir insan bile kötü birşey söylemez mi? Söylemezdi. Efendi, utangaç, edepli bir adam derlerdi.
Gerçekten rezil kepaze bana dün diyor ki yeni oldu çok olmadı sanıyorum 1 ay oldu bende bugün ısrarla kardeşi arıyor beni o dedi meger 7 aydır varmış zaten kardeşine de dedim nasıl bir o...pusun sen bunu bana söylemedin süreklide beni arardı yani bunlar ailecek midesiz çünkü hepsinin haberi varmış ve hiç biri bana dememişYuhh rezil kepaze bir de aldattığı kişiyle arasını yapmanı istemiş. Allah kurtarmis yemin ediyorun yat kalk dua et. Bu adamla evlendiğini düşünsene. Evliyken aldatıldiğını... Aman aman
Zaten Karaktersizin Teki dönse ne dönmese ne. Ar damari Catlamiş birde kizla arami yap diycek Kadar aşalik.İyi yapmış bende eminim bana dönecek bu çocuk ama umarım dönmez degil yüzünü sesini duymaya bile tahammülüm yok artık
Ben şerefsiz bile demek istemiyorum şerefsizinde bi şerefi var çünkü daha 3 gün önce bana sarılırsak herşey düzelir diyordu ağlıyordu seni çok seviyorum ben diye dün ögreniyorum ki aldatılıyormuşum neden ara vermek istedigimde demedin seni seviyorum diyip aglıyordun diyorum kalbini kırmak istemedim diyor diyecektim zamanla çok zamansız ögrendin dedi bende hadsizlikte boyut aşıyorsun daha fazla konuşma dedimOkudum da harbiden yok böyle şerefsizlik allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Sorma gerçekten evlerden ırakZaten Karaktersizin Teki dönse ne dönmese ne. Ar damari Catlamiş birde kizla arami yap diycek Kadar aşalik.
Aman Evlerden İrak
Daha nasıl kırıcak kalbini özrü kabahatinden büyük yol ver gitsin konuşmaya değmez böyle pislik insanlaraBen şerefsiz bile demek istemiyorum şerefsizinde bi şerefi var çünkü daha 3 gün önce bana sarılırsak herşey düzelir diyordu ağlıyordu seni çok seviyorum ben diye dün ögreniyorum ki aldatılıyormuşum neden ara vermek istedigimde demedin seni seviyorum diyip aglıyordun diyorum kalbini kırmak istemedim diyor diyecektim zamanla çok zamansız ögrendin dedi bende hadsizlikte boyut aşıyorsun daha fazla konuşma dedim
Umarım yaşar vicdanında hep benim yküm kalsın o kadar bitti ki sinir bile olamıyorum ona şuam o kızla devam edecegini sanmıyorum çünkü o kızıda aldatmış oluyor konu paylaştıgımda ben sanıyordum 1 aydır falan var bi kaç saat önce kardeşi aradı ısrarla cevap verdim kardeşi dedi 7 aydır varmış zaten o kız
Erkek olmanın başlıca kuralıBu sarılsak her şey düzelecek demek de erkek olmanın şartlarından biri herhalde . Tanıdığım erkeklerin yüzde 99 undan bunu duydum ya![]()
Köpek olup kapımda havlasa bir damla su vermem şerefsize sen güzel laf diyorsun az kötü şeyler yazda şu şerefsize mutlu olayımInan degmez geri döner ama seni asla bulamasin
Senin hatan gözünün açık olması olabilir. Bir kadın azıcık kurcaladığında çoğunlukla erkeğin aldatması ile karşılaşıyor. Kah çevreden gördüğüm kah kk da yazan kadınların konuları hep aynı kapıya çıkıyor. Ve erkekler aldatma konusunda kolay yakalanıyor.Erkek olmanın başlıca kuralıbende öyle valla hepsinden aynı şeyi duydum ve hepsi aldattı nerde hattam acebn
![]()
Hata bende ben çok boş bırakıyorum pek umursamıyorum zoruma gitmedi hiç ama bu en son zoruma gitti çünkü digerleri gibi degildi aşık gibi davranıyordu kendim yapardım ama ondan beklemezdim o yüzdenSenin hatan gözünün açık olması olabilir. Bir kadın azıcık kurcaladığında çoğunlukla erkeğin aldatması ile karşılaşıyor. Kah çevreden gördüğüm kah kk da yazan kadınların konuları hep aynı kapıya çıkıyor. Ve erkekler aldatma konusunda kolay yakalanıyor.
Bu şerefsiz 25 yaşında ama akıl yaşı daha cenin le eşit düzeyde insanda biraz karekter olsa demezdi zaten aramızı düzelt diyekaç yaşındaydı bu şerefsiz ?
En çok diğer kızla aramız bozuldu senin konusursan düzelir kısmı yemin ederim yazık ya yazık