Böylesini asarmısın kesermisin !!

peki şimdi ne yapacağım

Yüzde bi milyon bi haltlar yiyor kaba tabiriyle.asker diye her seyine gozmu yumulacak yani.askerse asker nolmus yani.carsi izinlerinde kaplan kesiliyordur merak etme

Günahını almak gibi olmasında bence bi haltlar yiyor bu erkek kişi. Saatlerce çevrimiçi olupta boş boş sayfaya bakmıyordur herhalde birileriyle konuşuyordur. Sizde bu kadar işkillendiğinize göre var bişeyler.

Adı ne sevgilinin hemen sorduralım ne haltlar karıştırıyormuş öğreniriz Ben de Hakkari'deyim canım. Burası berbat bi yer. Doğru ama bu işten kötü kokular geliyor burnuma... Besbelli başka biri var. Askerse asker. MAdem sevgilisisin o seni arasın. Askerler fittir fittir geziyor burda. Çoğunu görüyorum. Hiç umursama. Arama da bence. Ne hali varsa görsün. Asker diye tepene çıkarma. Böyle askerdeki sevgilileri tarafından aldatılan çok arkadaşım var. Sen de onu tınlama...

Bu erkekler askere gidince neden bu kadar agresifleşiyorlar, sanki sürekli cephede savaşıyorlar da

Oldu olacak asker diye bir de yanına hatun verin.
Kardeşim tek asker olan o değil..
Ben hiç sabredemem böyle şeylere keşke hiç açmasaydın ya da aramasaydın

Benim sevgilimde asker, bende elimden geldiğince anlayışlı oluyorum. Allah için ama sevgilimde beni üzecek hiçbir şey yapmadı henüz. (Maşallah diyelim nazar değmesin) Fakat asker diye de her şeyi göz ardı edemeyiz. Asker ya bana cevap vermezse bir şey demeyeyim, asker ya whatsappta online ama bana yazmıyor bir şey demeyeyim. Yüzüme telefon kapattı bir şey demeyeyim, gururumu incitti bana bağırarak bir şey demeyeyim. Kimse kusura bakmasın, asker diye de sineye çekilemez her şey. Şımartma o kadar. Benim sevgilimde aynısını yapsa, inan fena trip atarım. Askerlik yapan erkek adam olur, yoldan çıkmaz.

Sen böyle kaçan balık büyük olur misali üzerine gidio 1000 kere ararsan ne olmasını umuyorsun? Kadın dediğin ağır olur, sen aramayacaksın, o arayacak nedir bin kere aramak mesaj atmak? Şöyle güzelce çek kendini, aramayı yazmayı bırak, aradığında açma sana ulaşması için gereken yolları kapat üç gün... Bu süre zarfında ne yazarsa yazsın asla cevap verme. Dördüncü gün, sana yazdığında veya seni aradığında gayet olumsuz bir biçimde, ben seni sevdim ve anlaştığımızı da düşünüyordum ama bu askerlik süreci seni çok değiştirdi ben artık ilişkimizin bu şekilde yürüyebileceğini sanmıyorum, birbirimizi daha fazla kırmanın anlamı yok deyip kapat.Gayet kararlı bir biçimde noktala.

Diyeceksin ki ben ayrılmak istemiyorum, ayrılmayacaksın zaten sadece sırf sana cevap vermediği için bin kere arayıp ona deli divane olduğunu gösterdiğin o anları kafasından silip, bu kız istediğinde beni bırakabilirmiş eyvah ne oluyor korkusunu yerleştireceksin kafasına... Sonrası kolay... Bir kere doğru düzgün kaçıp, poposunun üzerine oturttuğunda zaten ya bir daha kaçarsa paronayası kafasına oturduğu için böyle aptal aptal davranmaya cesaret edemez...

Adam sana madem bağırıyor sen neden arıyorsun? Bırak madem kırıldın arama sorma değerini bilsin kendini kuçuk duruma duşurme

Yani cevrim ici oluyorsa olsun ..

Neden sorguluyosun ki , sonrada havaya giriyorlar boyle ..

Birak ne hali varsa gorsun . Birak o kossun pesinden o sorgulasin seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…