Böylesini asarmısın kesermisin !!

canim sonuna kadar haklisin..ayni seyi bnmki yapsa bnde cildirirdim...bnm erkek arkadasimda asker,tartışıyoruz da zaman zaman ama bu kdr kirici seyler yapmiyor..yapmamalida aksine eskisinden daha sakin. .
sn peşinden koşma birak..ztn yeterince havaya girmis tatlim

Kusura bakma da bu ne şımarıklıktır ne pişkinliktir! Whatsapp yükleyip bütün gün açık tutacak, değerli(!) vaktinin birazını bile seninle paylaşmayacak, üstüne üstlük arsızca bağıracak? Benim erkek arkadaşım da asker, böyle birşey yapsaydı onun "bön ösköröm pösökölojöm bözök!" triplerini bir yerlerine montelerdim, bu nasıl bir şey ya. Kendini geri çek arkadaşım şimdi pişman ettirmezsen ömrü billah sen pişman olursun

Asla o düşüncede değilim olmamda (asker istediğini yapar aman ha üzmeyeyim)
Sonucta o ne kadar askerlik yapiyorsa bende onun kadar yapiyor sayiliyorum .
aldatma konusunada gelince o konuda cogumuzun sergilediği o rahatlıgi yapmam yazmaz deyip salmam kendimi
yalniz su dusuncedeyimki bir baskasini hayatina alacak erkek ailesiyle birebir muhattap ettirmez

Haklisin canım tam zamani onun bu huylarindan vazgecirmenin yuz verdikce astar isteyecek yoksa ama nasillll

Hem tlf.nu kapatiyorsunuz hem evden ariyorsunuz. Yuzunuze kapatiyor tekrar tekrar ariyorsunuz ; bu yaptiklariniz birbirine cok tezat.
Iliskiyi yipratmaktan, karsinizdakinin egosunu yukseltmekten başka işe yaramaz.
Ustelik dinlememissiniz bile.

Bi isler ceviriyo benden soylemesi. Askerde dahs bi kuduruyo bu erkekler. Ayril kurtul densiz adamdan

Hem tlf.nu kapatiyorsunuz hem evden ariyorsunuz. Yuzunuze kapatiyor tekrar tekrar ariyorsunuz ; bu yaptiklariniz birbirine cok tezat.
Iliskiyi yipratmaktan, karsinizdakinin egosunu yukseltmekten başka işe yaramaz.
Ustelik dinlememissiniz bile.
Daha nasil dinliycektim tartismak yerine anlatabilirdi su su sebepten oturu cevrimiciyim deseydi .
3 gun boyunca bana ulasmasini engelledim evden aradigi zaman bilmeden açtım bilseydim acmazdim .
Simdi benim istedigim eminim arayacak su huyundan vazgecmeli

Bi isler ceviriyo benden soylemesi. Askerde dahs bu erkekler. Ayril kurtul densiz adamdan
Bi kac defa caldirdim konuyu acmadan sonrada ne aradim ne yazdim o aradi bikac defa acmadim msj atmis konusacagiz Diye simdi rahat konusamam sabaha ararsa konusacagim bakalim ne diyecek

Çok yüzgöz olmuşsunuz. Bu kadar gerilmeye gerek var mı? Adam aldatıyorsa bu konuda ne yapabilirsin ki! Eğer sadakat göstermeyecekse göstermez. Sen kendini toparla. Eğer evlenirseniz çok hızlı boşanırsınız. Askerse sana düşkün olmalı. Diğer taraftan orada ne yaşadığını bilmiyoruz. Belki komutanları ile beraber belki başka bir problem yaşıyor. Buda önemli. Asıl önemlisi sen iletişim kuramıyorsunuz. Kızmak yerine daha mantıklı konuşmalar yapabilirsin.

Tamam haklisiniz anlatmasinida bilmemiş te madem ders vereceksiniz neden hem tlf.nunuz kapali hem evden ariyoesunuz ? Ustune yuzunuze kapatıyor tekrar tekrar ariyorsunuz ? Ben mi yanlis okudum.

Tamam haklisiniz anlatmasinida bilmemiş te madem ders vereceksiniz neden hem tlf.nunuz kapali hem evden ariyoesunuz ? Ustune yuzunuze kapatıyor tekrar tekrar ariyorsunuz ? Ben mi yanlis okudum.
Ben bitirmek icin ariyorum aslinda

Hala ailesiyle tanisip muhattap olmayi bisey sanan kizlar bitmemis bitmeyecekte artik eminim
*biz ciddiydik ciddi olmasa ailesiyle tanistirmazdi
*Biz kesin evlencez beni butun akrabalari taniyor benimkilerlede tanismak istiyo
* oyle bisey yapmaz yapcak olsa ailesinin icine sokmazdi
*ona guvendim cunku beni annesiyle babasiyla tanistirdi beni cik sevdilir ^^
Uzzzaaar gidddeeerrr... ama sonuc cogu zaman hussrann olur ve bu ailesiyle tanismayi biseylerin garantisi sanan kizcagizimiz agzi bi karis acik kala kalir oyleceee ... tatli ruyalarr

Hic alttan alma bence. Whatsappa girme zamanini buluyoda sana neden yazmiyomus yani?? Askerse asker. Erkek degilmi sonucta. Sonuna kadar haklisin

Kuzenimde askerdeyken hep cevrimici gorunuyordu yaziyorduk bazen 1 gun sonra cvp veriyordu cunku orda herkesin telefon imkani olmuyormus o yuzden bir kac arkadasi daha onun telini kullaniyormus belki oyle bir durum olabilir

Evlilik meraklisi kizlardan degilim oncelikle herkesi ayni kefeye koyamazsin !!!!
Suanda coook gencim karsima kimler kimler cikacak ..
kaderimde varsa elbet olur yoksada ya nasip.
Annesi babasi zaten akraba sayilir bi sekilde tanisiyoruz !!!

Ben bitirmek icin ariyorum aslinda

Tlf.kapatip neden aradiginizi sordugunda " öylesine" demek yerine bitirmeliydiniz oyleyse. Ustelik siz tavir yaparken o triplere girmis, sinir bozucu.
Bence ofkenizi yenilip onu bastiramadiginizdan dolayi ariyorsunuz. Bitirmek icin sessiz kalsanizda anlar.

Bu arada korkutmak istemem ama asker psikolojisi bozuk olur, bitireceksenizde cok ustune gitmeden bitirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…