- 13 Ağustos 2014
- 5.607
- 2.463
- 448
- Konu Sahibi pembecanta
-
Asla o düşüncede değilim olmamda (asker istediğini yapar aman ha üzmeyeyim)Adı ne sevgilinin hemen sorduralım ne haltlar karıştırıyormuş öğrenirizBen de Hakkari'deyim canım. Burası berbat bi yer. Doğru ama bu işten kötü kokular geliyor burnuma... Besbelli başka biri var. Askerse asker. MAdem sevgilisisin o seni arasın. Askerler fittir fittir geziyor burda. Çoğunu görüyorum. Hiç umursama. Arama da bence. Ne hali varsa görsün. Asker diye tepene çıkarma. Böyle askerdeki sevgilileri tarafından aldatılan çok arkadaşım var. Sen de onu tınlama...
Oda ayri bi olay benimdr gozume cokca carpan bi konu bu askerdekilerdeki havada neyin nesinBu erkekler askere gidince neden bu kadar agresifleşiyorlar, sanki sürekli cephede savaşıyorlar da
Kücük duruma düsürmek ben tam anlamiyla iliskiyi sonlandirmak icin konusmak istiyorumAdam sana madem bağırıyor sen neden arıyorsun? Bırak madem kırıldın arama sorma değerini bilsin kendini kuçuk duruma duşurme
Haklisin canım tam zamani onun bu huylarindan vazgecirmenin yuz verdikce astar isteyecek yoksa ama nasillllKusura bakma da bu ne şımarıklıktır ne pişkinliktir! Whatsapp yükleyip bütün gün açık tutacak, değerli(!) vaktinin birazını bile seninle paylaşmayacak, üstüne üstlük arsızca bağıracak? Benim erkek arkadaşım da asker, böyle birşey yapsaydı onun "bön ösköröm pösökölojöm bözök!" triplerini bir yerlerine montelerdim, bu nasıl bir şey ya. Kendini geri çek arkadaşım şimdi pişman ettirmezsen ömrü billah sen pişman olursun
Daha nasil dinliycektim tartismak yerine anlatabilirdi su su sebepten oturu cevrimiciyim deseydi .Hem tlf.nu kapatiyorsunuz hem evden ariyorsunuz. Yuzunuze kapatiyor tekrar tekrar ariyorsunuz ; bu yaptiklariniz birbirine cok tezat.
Iliskiyi yipratmaktan, karsinizdakinin egosunu yukseltmekten başka işe yaramaz.
Ustelik dinlememissiniz bile.
Bi kac defa caldirdim konuyu acmadan sonrada ne aradim ne yazdim o aradi bikac defa acmadim msj atmis konusacagiz Diye simdi rahat konusamam sabaha ararsa konusacagim bakalim ne diyecekBi isler ceviriyo benden soylemesi. Askerde dahs bu erkekler. Ayril kurtul densiz adamdan
Yok artik ne asmasi kesmesi , ugrasma boylesiyle
Daha nasil dinliycektim tartismak yerine anlatabilirdi su su sebepten oturu cevrimiciyim deseydi .
3 gun boyunca bana ulasmasini engelledim evden aradigi zaman bilmeden açtım bilseydim acmazdim .
Simdi benim istedigim eminim arayacak su huyundan vazgecmeli
Ben bitirmek icin ariyorum aslindaTamam haklisiniz anlatmasinida bilmemiş te madem ders vereceksiniz neden hem tlf.nunuz kapali hem evden ariyoesunuz ? Ustune yuzunuze kapatıyor tekrar tekrar ariyorsunuz ? Ben mi yanlis okudum.
Hala ailesiyle tanisip muhattap olmayi bisey sanan kizlar bitmemisAsla o düşüncede değilim olmamda (asker istediğini yapar aman ha üzmeyeyim)
Sonucta o ne kadar askerlik yapiyorsa bende onun kadar yapiyor sayiliyorum .
aldatma konusunada gelince o konuda cogumuzun sergilediği o rahatlıgi yapmam yazmaz deyip salmam kendimi
yalniz su dusuncedeyimki bir baskasini hayatina alacak erkek ailesiyle birebir muhattap ettirmez
Evlilik meraklisi kizlardan degilim oncelikle herkesi ayni kefeye koyamazsin !!!!Hala ailesiyle tanisip muhattap olmayi bisey sanan kizlar bitmemisbitmeyecekte artik eminim
*biz ciddiydik ciddi olmasa ailesiyle tanistirmazdi
*Biz kesin evlencez beni butun akrabalari taniyor benimkilerlede tanismak istiyo
* oyle bisey yapmaz yapcak olsa ailesinin icine sokmazdi
*ona guvendim cunku beni annesiyle babasiyla tanistirdi beni cik sevdilir ^^
Uzzzaaar gidddeeerrr... ama sonuc cogu zaman hussrann olur ve bu ailesiyle tanismayi biseylerin garantisi sanan kizcagizimiz agzi bi karis acik kala kalir oyleceee ... tatli ruyalarr
Ben bitirmek icin ariyorum aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?