Böylesini asarmısın kesermisin !!

Kuzenimde askerdeyken hep cevrimici gorunuyordu yaziyorduk bazen 1 gun sonra cvp veriyordu cunku orda herkesin telefon imkani olmuyormus o yuzden bir kac arkadasi daha onun telini kullaniyormus belki oyle bir durum olabilir
Korumak icin yazmiyorum konuyu acmadan once aramistim bide acsana yazmistim bakiyorumda hala tek cizgi ?
Bakalim ya yarin ne diycek .
kimisi ayril kimisi baska biri var demis ama hayatimizda olan insanlari biz taniriz yalan soyleyip soylemedigini anlariz duruma gore . . .

Kuzenimde askerdeyken hep cevrimici gorunuyordu yaziyorduk bazen 1 gun sonra cvp veriyordu cunku orda herkesin telefon imkani olmuyormus o yuzden bir kac arkadasi daha onun telini kullaniyormus belki oyle bir durum olabilir
Korumak icin yazmiyorum konuyu acmadan once aramistim bide acsana yazmistim bakiyorumda hala tek cizgi ?
Bakalim ya yarin ne diycek .
kimisi ayril kimisi baska biri var demis ama hayatimizda olan insanlari biz taniriz yalan soyleyip soylemedigini anlariz duruma gore . . .

Belki arkadaşlarıda kullanıyordur telefonu.

Evlilik meraklisi kizlardan degilim oncelikle herkesi ayni kefeye koyamazsin !!!!
Suanda coook gencim karsima kimler kimler cikacak ..
kaderimde varsa elbet olur yoksada ya nasip.
Annesi babasi zaten akraba sayilir bi sekilde tanisiyoruz !!!
Sen bikere sakin ol yildizlayip yazdiklarimi senin yazdigini idda etmiyorum etmismiyim ????? onlar sadece ornek neden alindiysan artik...:) ama sonuc olarak ailesiyle tanismayi birsey sandigini son cumleden acik secik gorebiliyorum evet fazla kucuksun zaten evlilik iciin oda gorunuyor ... aman vazgecilmez mi sanki moduna girip elli kere aramak acmayinca dellenmek bununda kilifini uydurmak basarili ama daha olmamissin

Bakalim msj atmış yarın konusacağız diye ne diycek nasıl savunacak .
Baktim ki hic inandırıcı değil psikoloji falan umrumda olmaz !!!

Ay sakin falan olamiyorum .s
Konusmadigim o 3 gun keyfim yerindeydi arayip densiz konusunca canim skldi iste

Bakalim msj atmış yarın konusacağız diye ne diycek nasıl savunacak .
Baktim ki hic inandırıcı değil psikoloji falan umrumda olmaz !!!

Hayat gecip gidiyor. Kimse icin degmiyor. Eger kisiligi saglam, olgun , akli basinda, durust, tartismasini bilen bir tipse bu tur çekişmeler normal; sorunlu kavgaci v.s bir tipse ayrilin.
Inanin evlilik cok zor. Huzur olmayan bir evlilik olacagina yaslanana kadar bekar kalmak en guzeli.

3 seneyi geckin birlikteyiz ben onunla tanistigimdan beri cok sukur aramiza ikinci bi kiz sokma girisiminde bile bulunmadi ben ne istediysem oldu o istedigi zaman ben hep agirdan aldim ona suan her nekadar kizgin olsamda yalan soyleyemem bu konuda .
Ben biraz supheciyim saldim cayira kafasinda degilim insaniz bende yapabilirim oda yapabilir . .
Elbet tartismalarimiz olacak ama onemli olan sevgi degilmi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…