• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyner'de indirim için yardım lütfen

zaten korkuma yükseltemiyorum çıldırırım heralde o kadar harcama yapıp ödeyemezsem hiç almayayım daha iyi :1:

şimdi mi baktın canım indirimdeyse hiç durma al derim :16:

:) kart limitini çok tutmayacaksın zaten canım max 2 bin iyidir, sonrası bizim gibi çılgın çeyiz canavarlarını aşar :):9:

:) kart limitini çok tutmayacaksın zaten canım max 2 bin iyidir, sonrası bizim gibi çılgın çeyiz canavarlarını aşar :):9:

yok canım aman benden uzak dursun benimki düşük limitli ben huyumu biliyorum çünkü 500 tllik ama ful dolu nasıl öderim bilemiceğim :1:

açmıyoo ya kızlar bi bakın açıyo mu sizde :2::2:

Canım siteye bir şeyler oluyor; sen dedikten sonra ben baktığımda fiyatlar %50 indirimliydi şimdi mesela kettle'ın krem rengi fiyatı 59tl ye çıkmış mor kettle'a tıkladığımda da ürün bulunamadı diyor anlamadım :(

Canım siteye bir şeyler oluyor; sen dedikten sonra ben baktığımda fiyatlar %50 indirimliydi şimdi mesela kettle'ın krem rengi fiyatı 59tl ye çıkmış mor kettle'a tıkladığımda da ürün bulunamadı diyor anlamadım :(

Allahımm yaa ne sevinmiştim :25::25::25:

nasıl heveslendim ya görüyom alamıyom işkence gibi

boyner'den maile cevap geldi en yakın boyner'e gidip değişim yapabiliyormuşum faturasıyla birlikte; siz de bu tarz bir sorun yaşarsanız bilginiz olsun kızlar

Back
X