- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
- Konu Sahibi GeminiWoman
-
InsAllah önemli birşey değildir canım. Benimde oğlumun kulaginin arkasında vardı senin gibi bende çok korkmustumHanımlar bugün 2-3saat önce oğlum oynarken boynundaki bu şişliği farkettim başımdan aşağı kaynar sular döküldü korkudan. Zatenn aşşşırı takıntılı bir insanım. Tabiki doktora götüreceğim hemen. Ama belki bir bilen vardır diye doktora gidene kadar size sormak istedim. Bu nedir?
Doktora götürdün mü canım ne dediInsAllah önemli birşey değildir canım. Benimde oğlumun kulaginin arkasında vardı senin gibi bende çok korkmustum
Aslında okulda salgın var ve 3-4gündür burnu tıkalı ve öksürüyor ama ben genel durumu iyi ve ateşi yokk diye götürmedim doktoraLenf bezi şişmiş gibi anladım ben. Altında yatan nedeni bulmaya çalışın. Yüzünün o kısmında bir iltihap, yara gibi bir şey var mı? Mesela sağ lenf bezi şişmişse sağ kulağında ağrı olabilir, kir olabilir bunlar lenf bezini şişirmiş olabilir.
Lenf bezleriyle alakalı dedi . Tahlil falan ultrasyon çekilmişti herşey temz cıktı. Misket gibi oynuyomu .Doktora götürdün mü canım ne dedi
Evet oynuyor ve acımıyo diyo oğlumLenf bezleriyle alakalı dedi . Tahlil falan ultrasyon çekilmişti herşey temz cıktı. Misket gibi oynuyomu .
Geçmiş olsun insallah ciddi birsey degildirHanımlar bugün 2-3saat önce oğlum oynarken boynundaki bu şişliği farkettim başımdan aşağı kaynar sular döküldü korkudan. Zatenn aşşşırı takıntılı bir insanım. Tabiki doktora götüreceğim hemen. Ama belki bir bilen vardır diye doktora gidene kadar size sormak istedim. Bu nedir?
Onla alakalı olabilir. Lenf bezi şişmiş emin oldum şimdi misket gibi diyince. Dediğin gibi şişlik sizi korkutmasın, o bir uyaran gibi. Altında yatan nedeni bulmaya çalışın. Çok geçmiş olsunAslında okulda salgın var ve 3-4gündür burnu tıkalı ve öksürüyor ama ben genel durumu iyi ve ateşi yokk diye götürmedim doktora
Benim Sol üst çenemde kulagima dogru böyle bir sislik var ele geliyor bazen assagi kayiyor elliyorum acimada yok kucuklumden beri var.Evet oynuyor ve acımıyo diyo oğlum
O zman korkmana gerek yok. Muhtemelen yakın zmanda enfeksiyon gecirdigindendir. Cok kafana takılırsa kbb doktoruna goturursungoturursunEvet oynuyor ve acımıyo diyo oğlum
Yağ bezesi dedikleri şey de olabilir.Evet oynuyor ve acımıyo diyo oğlum
Baska bir şikayetimiz yok inşallah önemsizdirOğlumun da var. Doktor elle muayene etti. Geçmeyen ateş, yatak islanacak kadar ter, şiddetli karın veya baş ağrısı ile birlikte olursa sıkıntı dedi. Düzgün şekilli ve elden kayıyordu bizim ki. Enfeksiyon kaynaklıydi . Büyümede olmadı hala küçülüp tekrar belirginleşir 3 yıldır var
Cok teşekkür ederim ilginizeOnla alakalı olabilir. Lenf bezi şişmiş emin oldum şimdi misket gibi diyince. Dediğin gibi şişlik sizi korkutmasın, o bir uyaran gibi. Altında yatan nedeni bulmaya çalışın. Çok geçmiş olsun
İnşallah bizimkide önemsizdirBenim Sol üst çenemde kulagima dogru böyle bir sislik var ele geliyor bazen assagi kayiyor elliyorum acimada yok kucuklumden beri var.
Evet evet hem burnu tıkalı hem öksürüyorÇok geçmiş olsun. Benim oglumda da oluyor bu şekilde. Doktora getirdik. Lenf bezleri enfeksiyon, soğuk algınlığına bağlı şişebiliyormuş.
Grip gibiyse ondan olmuş olabilir.
Evlat iste insanin eli ayagina dolasiyor benim oglan dogdugunda saclarinin arasindan kirmizi br sislik gördüm hemsireye agliyorum bu nee neden var kötü birseymii megerse ben miş ayy anne olmak hem çok güzel hem de zorBaska bir şikayetimiz yok inşallah önemsizdir
Cok teşekkür ederim ilginize
İnşallah bizimkide önemsizdir
Evet evet hem burnu tıkalı hem öksürüyor
Ay sormayin ben aglamaya basladim zatten yazik esimde istten gelmistii yemek falan yyemedi. Kendi boynumda görsem onemsemem.Evlat iste insanin eli ayagina dolasiyor benim oglan dogdugunda saclarinin arasindan kirmizi br sislik gördüm hemsireye agliyorum bu nee neden var kötü birseymii megerse ben miş ayy anne olmak hem çok güzel hem de zor
Ellediğimizde ağrı olmadığını söyledi oglumYağ bezesi olabilir..oda yumuşaktır içerde oynar bazı yağ bezeleri ağrı yapar bazıları yapmaz
Lenf bezi şişmiş annesi muhtemelen enfeksiyon vardır , yine de çocuk hastalıkları uzmanı yahut kbb ye götürün endiseleniyorsaniz .Hanımlar bugün 2-3saat önce oğlum oynarken boynundaki bu şişliği farkettim başımdan aşağı kaynar sular döküldü korkudan. Zatenn aşşşırı takıntılı bir insanım. Tabiki doktora götüreceğim hemen. Ama belki bir bilen vardır diye doktora gidene kadar size sormak istedim. Bu nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?