Boyu 1.57 olanlar derneği

Ya ben 46 kiloyum boyum 1. 57 yanıma hangi erkek gelse aşırı uzun duruyor sanki yanımda zürafa var boynum tutuluyor komik gibi ama bu boy takıntımdan nasıl vazgeçerim? Kendimi bazen fare gibi hissediyorum
Ben de aynı dernektenim 😂
Eşim 1.89 🤩
Hatta öğrencilerin arasında bile kaynayıp gidiyorum bazen 😂

Hiç takıntı haline getirmeyin. Önemli olun boyunuz değil ki. Vasıflarınız, gönlünüz ve kimliğiniz 🤗

size ne diycem hatta bir keresinde boyu 2 metre olan bir çocuk beni çok beğenmişti benim psikolojim bozulmistu kendimi çok küçük hissetmiştim
Bak yaa :D benim hayattaki en buyuk takintim boydu. Kriterim de şuydu, düğünümde 5 cm topuklu giysem, sac baş duvak derken yanimda benden uzun dursun. En az 15 cm yani. O da 190 eder. Bir sevgilim böyleydi, birbirimize cok yakıştırırlardı, benim de hosuma giderdi. Guya uzunum ya, uzunu hak ediyorum aklimca jsksjdksk
Sonra eşimle evlendim ❤ Allahim boydan aldi, geri kalan her yerden verdi bin şükür. Ama cocugumuz babaya çekti jsjsjdk beni goren herkes diyor ki neden bu cocuk minyon 🤣 ben de ogluma kendinden uzun gelin alcam, bana ne bana ne bizim aile gelenegimiz de bu olsun 🤣

Ya ben 46 kiloyum boyum 1. 57 yanıma hangi erkek gelse aşırı uzun duruyor sanki yanımda zürafa var boynum tutuluyor komik gibi ama bu boy takıntımdan nasıl vazgeçerim? Kendimi bazen fare gibi hissediyorum
Kız o 6 cm bana da gönder 🤣 benim 1.51 ay bı sevgilim vardı 1.85 çocuk yanımda dal gibi duruyordu 🤣🤣 takılma Rabbim öyle yaratmis yaşın küçükse voleybol filan egzersiz hareketleri ne basla

Ben derneğe giremiyorum. Ama şöyle bir düşün. Esimle gezerken en fazla 4 cm topuk kullanıyorum. Daha uzun giyince eşimden dik duruyorum. Gelinlik ayakkabısı topugum 2 cmdi 😬🤭

Bunun bir de zürafa kadın + bodur erkek versiyonu var. Valla o daha kötü, tecrübeyle sabit 😂👍 Annem de sizin dernekten. Ne güzel işte çeşit çeşit topuklu ayakkabı giyme şansınız var.

Ayrıca Türk erkeklerinin boy ortalaması 1.75 zaten. Kısa olsan da garip durmaz. Olan bize oluyor. 😭😂

hahha eski sevgilisi 1.75 boy mis bir de bana bunu söyledi
neymiş gözlerime bakamıyormuş yürürken çok saçmaydı
millet minyon bulmak için cildirir
Ay dötüüümm 1.75 boyuyla nasıl bakamiyomus sasi miymis. o da erkeğe göre kısa 1.70 kiz 1.75 erkege bakar mi sanki

1.59 um cok sorun etmıyordum ta ki 2.coxuktan sonra kılo alıncaya kadar, cünkü kısa boylulugun en kötü yanı asla kılo kaldırmıyor olması neyse ki sonra verdım rahatladım. Erkek arladaşlarım hep 180 ve üstü olmustur gayet de bayılırlardı bana hıc sorun olmadı. Sımdı evlıyım esım 175 eh o da uzun sayılmaz. Bu arada boyumun 1. 65 olmasını cok ısterdım acıkcası daha fazlası degıl ama☺️

1.59 um cok sorun etmıyordum ta ki 2.coxuktan sonra kılo alıncaya kadar, cünkü kısa boylulugun en kötü yanı asla kılo kaldırmıyor olması neyse ki sonra verdım rahatladım. Erkek arladaşlarım hep 180 ve üstü olmustur gayet de bayılırlardı bana hıc sorun olmadı. Sımdı evlıyım esım 175 eh o da uzun sayılmaz. Bu arada boyumun 1. 65 olmasını cok ısterdım acıkcası daha fazlası degıl ama☺️
Inanin uzun boyla kilolu olunca da, dev gibi oluyor. Yuruyen bi hukumet gibi 🤣

Back
X