- 21 Haziran 2015
- 904
- 2.201
- 113
- Konu Sahibi Masallardiyari
Bence harika senden kısa erkeklerin sana asılma ihtimali yok ciddi diyorum 1.74um uzun erkek yok bana gore 

Hepsi yavrum gibi kfmvmvmvöcöccö korkunc bır sey bu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben doğumdan sonraki iki yılda dev gibiydim deKilo uzunda da kısada da güzel durmuyor, kısa olunca da yarım dünya gibi olur insan, ben orta boyluyum (1.68) fazlalıklarım olduğunda bende de güzel durmuyordu
Boy allah vergisi tabi ama ben uzun boycuyum, uzun boy kiloyu epey süre gizler dev gibi olmak için bayaaa kilo almak lazım![]()
Var kızBence harika senden kısa erkeklerin sana asılma ihtimali yok ciddi diyorum 1.74um uzun erkek yok bana goreHepsi yavrum gibi kfmvmvmvöcöccö korkunc bır sey bu
Ülkemiz erkeklerinin ortalama boyu ortada ama buraya yazan hanımların birçoğunun eşi 1.90 a yakın maşallah.
Ben 1.70 lik boyumla hangi 1.72 lik adama nikâhı basıcam acaba?
Doğum ayrı canım küçük şanslı azınlık dışında her kadın genelik ve sonrasında bir süreliğine ya dev ya yarım dünya olur, iyi tarafı geçici bir dönem olmasıAy ben doğumdan sonraki iki yılda dev gibiydim dekısa olsam daha iyi demiştim. Bilemiyorum ama tabii
Bu konuyla birlikte bana bi aydinlanma geldi. Benim hak ettigim uzuuun boylu duzgun adamlarin hepsini, 150 lik kızlar kapmış meger dnkskkdkhepinize mutluluklar dilerim. Umarim upuzun kızlarınız olur, minyon ogluma alırım
![]()
Boy ve kilomuz aynı. 4.5 yaşında bir çocuğum var ve abla-kardeş geziyoruz zannediyorlar. Minyon tip candır, ilerleyen yaşlarda daha iyi anlıyor insanYa ben 46 kiloyum boyum 1. 57 yanıma hangi erkek gelse aşırı uzun duruyor sanki yanımda zürafa var boynum tutuluyor komik gibi ama bu boy takıntımdan nasıl vazgeçerim? Kendimi bazen fare gibi hissediyorum
İşte benımde ilk tepkim cücük kadar oluyor hahahahahaha Benden mi hoşlandın çeeeeeeennnn gel bakiim moduVar kızkocişkom benden kısa
öyle çok koştu ki peşimden anlatamam.
Hatta ortak arkadaşımızın düğününde tanistirildik. Gorucu usulünün bir tık modern olanıayagimda kazik gibi topuklu vardı. Ay o ne öyle, cucuk kadar adam olmaz benim yanima dedim. Ama sevgisine inandırdı ❤ 8 yıllık evliyiz.
Bazi erkek kompleks yapabilir veya bazi kadının devamli gözüne batabilir. Ama Allah baska dert vermesin diyorum![]()
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) muhtemelen çok kısa olmayacaklardır. Genetik bazen güzel işliyor ama ben babaanneme benziyorum, annemden bile kısayım. Adı ile birlikte ekstradan minyonluğunu da almışım :)Ya maşallah bende ikiz erkek bebek bekliyorum inşallah bende merak ediyorum![]()
Deme öyle ben 180 altıyla çıkmadımCevremde 1.70 uzeri olan arkadaslarimin coğunun esleri ya kısa ya da kendilerine yakin boylarda.![]()
Evet ortalama erkek boyu kısa 10 tane kısa denk geliyorsa illa ki 2-3 uzun denk geliyor. Ortalamaya şans verilirse kısa boyluyla evlenme ihtimali artar.
Bende mesela boy takintisi oldugu için kısa erkeklerle baştan hiç o yola girmiyordum. Uzunlari aralardan seçtim eledim öyle kolay degil. Kimisi de beklentisi olmadigi halde denk gelir o ayri ama ben kendi adima dikkat ettim kisa boylularla baştan olmadim.![]()
Sağlıklı olsunlar tabi ki şaka bir yanaSağlıkla kucağınıza alın inşallah :) muhtemelen çok kısa olmayacaklardır. Genetik bazen güzel işliyor ama ben babaanneme benziyorum, annemden bile kısayım. Adı ile birlikte ekstradan minyonluğunu da almışım :)
Deme öyle ben 180 altıyla çıkmadım
Sarışın renkli gözlü hiç sevmem bil bakalim benim eşim nasıl biri![]()
Eşim evlendiğimizde 1.85 ti.Bacak boyuda uzun olduğu için 190 gibiydi..Ama yaş gittikçe kısaldı.Yaş 47 boy 1.78..Ama ben kalsiyuma dikkat ettiğim için aynı kaldım.(1.59)Yani merak etme zamanla çekiyorlar![]()
174 boyunla kimin yaninda minik hissedeceksin kendiniİşte benımde ilk tepkim cücük kadar oluyor hahahahahaha Benden mi hoşlandın çeeeeeeennnn gel bakiim modukahkaha attım yaaa ama demek ki olabiliyormuş sonradan maşallah Evlilikte zaten daha önemli şeylerde var tabii
Benşm gördüğüm erkekler kompleks yapmıyor Genelde yanlarında manken gibi olması hoşlarına gidiyor ama kadınların gözüne batar yaaa cunku mesela ben adamın yanında minik hissetmeliyim primitif duygular tamamen
![]()