Boyu 1.57 olanlar derneği

Kilo uzunda da kısada da güzel durmuyor, kısa olunca da yarım dünya gibi olur insan, ben orta boyluyum (1.68) fazlalıklarım olduğunda bende de güzel durmuyordu 😀

Boy allah vergisi tabi ama ben uzun boycuyum, uzun boy kiloyu epey süre gizler dev gibi olmak için bayaaa kilo almak lazım 😄
Ay ben doğumdan sonraki iki yılda dev gibiydim de😂😂 kısa olsam daha iyi demiştim. Bilemiyorum ama tabii

Bence harika senden kısa erkeklerin sana asılma ihtimali yok ciddi diyorum 1.74um uzun erkek yok bana gore 🤣😂😂🤣🙅‍♀️ Hepsi yavrum gibi kfmvmvmvöcöccö korkunc bır sey bu
Var kız 🤣 kocişkom benden kısa 🤣 öyle çok koştu ki peşimden anlatamam.
Hatta ortak arkadaşımızın düğününde tanistirildik. Gorucu usulünün bir tık modern olanı 🤪 ayagimda kazik gibi topuklu vardı. Ay o ne öyle, cucuk kadar adam olmaz benim yanima dedim. Ama sevgisine inandırdı ❤ 8 yıllık evliyiz.
Bazi erkek kompleks yapabilir veya bazi kadının devamli gözüne batabilir. Ama Allah baska dert vermesin diyorum 🤣

Ülkemiz erkeklerinin ortalama boyu ortada ama buraya yazan hanımların birçoğunun eşi 1.90 a yakın maşallah.
Ben 1.70 lik boyumla hangi 1.72 lik adama nikâhı basıcam acaba?

Cevremde 1.70 uzeri olan arkadaslarimin coğunun esleri ya kısa ya da kendilerine yakin boylarda. 😂😂😂

Evet ortalama erkek boyu kısa 10 tane kısa denk geliyorsa illa ki 2-3 uzun denk geliyor. Ortalamaya şans verilirse kısa boyluyla evlenme ihtimali artar. 🙄

Bende mesela boy takintisi oldugu için kısa erkeklerle baştan hiç o yola girmiyordum. Uzunlari aralardan seçtim eledim öyle kolay degil. Kimisi de beklentisi olmadigi halde denk gelir o ayri ama ben kendi adima dikkat ettim kisa boylularla baştan olmadim. 😂

Ya ben 46 kiloyum boyum 1. 57 yanıma hangi erkek gelse aşırı uzun duruyor sanki yanımda zürafa var boynum tutuluyor komik gibi ama bu boy takıntımdan nasıl vazgeçerim? Kendimi bazen fare gibi hissediyorum
Boy ve kilomuz aynı. 4.5 yaşında bir çocuğum var ve abla-kardeş geziyoruz zannediyorlar. Minyon tip candır, ilerleyen yaşlarda daha iyi anlıyor insan :D

Ben böyle fiziksel düşüncelere girdiğimde Allah başka dert vermesin diyip konuyu bitiririm. Boyum ortalama ama kısa boylularla da uslzun boylularla da flort ettiğim oldu. Böyle şeyleri takan erkeklerden tiksiniyorum zaten. Beyin önemli beyin

Var kız 🤣 kocişkom benden kısa 🤣 öyle çok koştu ki peşimden anlatamam.
Hatta ortak arkadaşımızın düğününde tanistirildik. Gorucu usulünün bir tık modern olanı 🤪 ayagimda kazik gibi topuklu vardı. Ay o ne öyle, cucuk kadar adam olmaz benim yanima dedim. Ama sevgisine inandırdı ❤ 8 yıllık evliyiz.
Bazi erkek kompleks yapabilir veya bazi kadının devamli gözüne batabilir. Ama Allah baska dert vermesin diyorum 🤣
İşte benımde ilk tepkim cücük kadar oluyor hahahahahaha Benden mi hoşlandın çeeeeeeennnn gel bakiim modu 🤣😂🤣🤣🤣 kahkaha attım yaaa ama demek ki olabiliyormuş sonradan maşallah Evlilikte zaten daha önemli şeylerde var tabii 🙂 Benşm gördüğüm erkekler kompleks yapmıyor Genelde yanlarında manken gibi olması hoşlarına gidiyor ama kadınların gözüne batar yaaa cunku mesela ben adamın yanında minik hissetmeliyim primitif duygular tamamen 🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣

Boyun 1.50 eşiminde boyu 1.70 falan. Ben kabullendim artık. Ne yapayım? 🤷🏼‍♀️Umarım kızımın boyu benden uzun olur.

Ya maşallah bende ikiz erkek bebek bekliyorum inşallah bende merak ediyorum ☺️
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) muhtemelen çok kısa olmayacaklardır. Genetik bazen güzel işliyor ama ben babaanneme benziyorum, annemden bile kısayım. Adı ile birlikte ekstradan minyonluğunu da almışım :)

Cevremde 1.70 uzeri olan arkadaslarimin coğunun esleri ya kısa ya da kendilerine yakin boylarda. 😂😂😂

Evet ortalama erkek boyu kısa 10 tane kısa denk geliyorsa illa ki 2-3 uzun denk geliyor. Ortalamaya şans verilirse kısa boyluyla evlenme ihtimali artar. 🙄

Bende mesela boy takintisi oldugu için kısa erkeklerle baştan hiç o yola girmiyordum. Uzunlari aralardan seçtim eledim öyle kolay degil. Kimisi de beklentisi olmadigi halde denk gelir o ayri ama ben kendi adima dikkat ettim kisa boylularla baştan olmadim. 😂
Deme öyle ben 180 altıyla çıkmadım
Sarışın renkli gözlü hiç sevmem bil bakalim benim eşim nasıl biri🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) muhtemelen çok kısa olmayacaklardır. Genetik bazen güzel işliyor ama ben babaanneme benziyorum, annemden bile kısayım. Adı ile birlikte ekstradan minyonluğunu da almışım :)
Sağlıklı olsunlar tabi ki şaka bir yana ☺️ Bende annemde çok uzun değilmiş babamda . Annemi küçük kaybettim 1 yaşındaydım babam ona benzetir hep . yüzüklerin efendisindeki hobbitler var ya kısa boylu abim bana hep Hobbit der 😅😅😅 uyuz

Deme öyle ben 180 altıyla çıkmadım
Sarışın renkli gözlü hiç sevmem bil bakalim benim eşim nasıl biri🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ama gozune çok batsa yapamazdin ya.
Demek ki batmiyormuş.

Kisa boylu erkek beni cidden rahatsiz ediyor. Kisa olup gercekten iyi huylu, bana deger veren insanlar da oldu ama sevgili dahi olmadim inan, ne kadar peşimde koşarsa koşsun, sözleri, konusmalari etkilese bile yüzyüze gelince içime sinmemişlik hissi oluyordu.

Öyle saç rengine, göz rengine çok takmam eli yuzu biraz duzgun olsun yeterdi ama kellik, göbeklilik veya kisa boy varsa işin içinde sevgimiz heeerseyiii aşar kafasinda olamiyorum ben. 😂😂😂

Eşim evlendiğimizde 1.85 ti.Bacak boyuda uzun olduğu için 190 gibiydi..Ama yaş gittikçe kısaldı.Yaş 47 boy 1.78..Ama ben kalsiyuma dikkat ettiğim için aynı kaldım.(1.59)Yani merak etme zamanla çekiyorlar🤣

size katıldım

aslında boy sadece o cm değil

eşim 187 çevredeki çoğu kişiden uzun

ama onun kilosu göbeğinde toplanıyor ve bacak boyu da nispeten kısa

çevremizde ondan kısa ama daha uzun görünün bir çok erkek var

zira daha atletik yahut kemikli vücutlar daha heybetli görünüyor

tabii bir de ben varım 163 yuvarlak bir hatun

eşim eskiden beni minicik görürdü

bir gün ben ve yanımda bir çok kız bir bankonun önündeydik eşim de uzakta beni bekliyor

dedi ki baktım o kadar kız arasında en uzun senmişsin ben seni minicik bir şey sanıyordum

ülke ortalaması 155-165 arasında eski nesilde

yeni nesil az daha uzun bizden galiba ama genetiğimiz bu kadar :)))

benim de boyum 157 eşim ortalama 170
küçücük kadınız ayol boşverin sağlımız sıhhatimiz yerinde olsun :)

İşte benımde ilk tepkim cücük kadar oluyor hahahahahaha Benden mi hoşlandın çeeeeeeennnn gel bakiim modu 🤣😂🤣🤣🤣 kahkaha attım yaaa ama demek ki olabiliyormuş sonradan maşallah Evlilikte zaten daha önemli şeylerde var tabii 🙂 Benşm gördüğüm erkekler kompleks yapmıyor Genelde yanlarında manken gibi olması hoşlarına gidiyor ama kadınların gözüne batar yaaa cunku mesela ben adamın yanında minik hissetmeliyim primitif duygular tamamen 🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣
174 boyunla kimin yaninda minik hissedeceksin kendini 🤣 2 metre lazim. Insallah bulursun amin 🤣🤣
Kocam beni uzunum diye sever 🤣 cok da mutlu, manken gibi karım var der her zaman. Tezgahta bulasik yikamaya bile yakışıyorsun der djksjdkd

Back
X