Kumaş pantolon giymiyorum ben ,sevmediğim için,o konuda o nedenle yorumda bulunamayacağım.Ben bellı mağazalardan alışveriş yaparım.Kazak kolu ve pantolon boyu son yıllarda sorun olmuyor.Skınny jeanler moda oldugundan berı pek bir rahatım.Zara'nın jeanlerı ,kazakları 1.80 üzeri hatunlar için uygundur.Ayakkabı konusuna gelince yazın sandelet neden gıymeyıyorsunuz ki?O sıcaklarda çekilmez.Boyunuza gore ayağınız var sonuçta.O boyda olup küçücük 36-37 numara ayağa sahip olsaydı k hem yürüyemzdik ,hem de komik olurdu.kaydirigubbakcemile3 Ayakkabı sorunu var ne yazık ki...Topuklu ,topuksuz ne varsa gıyerim ben.kaydirigubbakcemile3Yeter ki ayağıma uysun,modelini beğeneyim.Zara'da 41 numaraya kadar ayakkabı da mevcut.hihoyyyt
Uzun ,ince ayakların varmış daha ne olsun?yerimseniben Bence denemelisin bu yaz hemen bir sandalet al kendine.Zara'nın sandeletleri çok güzel.Ben 41 numara giyiyiorum,hep Zara'dan alırım yeni sezon ürünleri çıktığı anda kaparım ayakkabıları,çünkü bizim numaralar az geliyor biliyorsun.yerimsenibenBir de boyu 1.70 olup 40-41 numara giyenler de var,onlar da rakiplerimiz.kaydirigubbakcemile3
Öğretmenmişsiniz o zaman daha çok etek giymeye çalışın,diyeceğim ama onlar da dizüstü oluyor bize.Meb'de değil de özel okuldysanız sorun olmaz gerçi bu durum.En iyi çözüm kumaşı alıp,diktirmek sanırım.Pantololnların ,eteklerin içinde pay da bırakmıyorlar ki onu değerlediresiniz.:sinifsinif:
Kalem etekler var çok güzel,uzun boylulara da yakışıyor çok,onlardan alabilirsiniz.Bedeniniz kaç bu arada? Ben 36-38 giyiyorum markasına göre kalıpları değişiyor .Günlük hayatta Zara,Bershka,Stradivarius,Topshop bunlarda bizim için daha çok alternetif var.boshayallersmile
Kompleks yapan çok olur ,sevenin çok olmaz.
sorma yaa bende 1 75 im ama inan bazen olur die aldığım elibe süper mini oluyo.. pantalon beğeniyorum kabine girip deniyorum cıx boydan olmuyor.. bazen olsun azcık kısa diyorum alıyorum bu seferde oturduğum zaman herhangi biyerde direk paçalar yukarı çıkıyor ve çorap görüntüsü iğrenç oluyor.. kazaklar desen kollardan veya belden kısa gelebiliyor :gitme:
Birgün hiç unutmuyorum olivyumda bi mağzaya girdim olmuyo olmuyo olmuyo birde benim beden değişebiliyo kalıplara göre bazen 27 bile olabiliyor, tezgahtar kıza sordum dedimki bunun şu bedeni varmı edim kız bana aynen şu cevabı verdi küstahca " o bedenlerimiz çocuk reyonumuzda var "
:mymeka: bende hiç bozuntuya vermeden lafı gediğine koydum ve şu yanıtı verdim sengözlerimebaksanab"Oda Bana Boydan Olmaz Size Tam Uygun Olur" ve gülerek bayann yanından ayrıldım ve bu küstah tavrını mağaza sorumlusuna tabikide ilettim...
eeee boyumuz var fiziğimiz var pigmelerde genelde böyle davranabiliyor yada kilolular ayol napim yani kısaysan banane napim yanii bacaklarından tutim çekimmi uzayasın diee :))
sorma yaa bende 1 75 im ama inan bazen olur die aldığım elibe süper mini oluyo.. pantalon beğeniyorum kabine girip deniyorum cıx boydan olmuyor.. bazen olsun azcık kısa diyorum alıyorum bu seferde oturduğum zaman herhangi biyerde direk paçalar yukarı çıkıyor ve çorap görüntüsü iğrenç oluyor.. kazaklar desen kollardan veya belden kısa gelebiliyor :gitme:
Birgün hiç unutmuyorum olivyumda bi mağzaya girdim olmuyo olmuyo olmuyo birde benim beden değişebiliyo kalıplara göre bazen 27 bile olabiliyor, tezgahtar kıza sordum dedimki bunun şu bedeni varmı edim kız bana aynen şu cevabı verdi küstahca " o bedenlerimiz çocuk reyonumuzda var "
:mymeka: bende hiç bozuntuya vermeden lafı gediğine koydum ve şu yanıtı verdim sengözlerimebaksanab"Oda Bana Boydan Olmaz Size Tam Uygun Olur" ve gülerek bayann yanından ayrıldım ve bu küstah tavrını mağaza sorumlusuna tabikide ilettim...
benim bacak boyum çok uzun baca boyu kotta34 aynı şekilde kollarımda çok uzun bu yüzden istediklerimi bulmakta zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?