boyu 1.80 ve üstü olan bayanlar buraya :)

Canem ben biliyosun 175 im ama ayaklarım 37 sempatiksalakcinni
Hatta bazen 36 oluyor.
:1ninca:
Valla ne yalan söyliyim boyumu görenler ay senin ayakların ne minik süper gerçekten diyip bir sürü kıskanıyorlar.
delikafadulden
Artık ayakkabı sektörü çok gelişti... olumunekankayizsmile
41 e kadar her yerde ayakkabı bulursunuz.
yerimseniben
Valla ben bugüne kadar hiç kazak ya da kot sıkıntısı çekmedim... bilmiyorumkismile
Zaten pantolon boylarını 180 e göre yapıyorlar. Ben çoğu zaman kısaltıyorum bile...
boshayallersmile boshayallersmile

1.80 mi, neeeeyakannehir

Len sırıklar, bende 1.68 im, vakti zamanında eyice gübre vermemişler bana kanımca bizim aneyle babey.

Ay yok ya memnunum ben, 1.68 boy 38 numara ayak, 40 bedenkafamçokkarıştı, 40 beden işi bozdu işte, 38 olaydım eyiydi.boshayallersmile

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Kız neden öyle diyosun Allah seni napmasın...
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
40 da iyisindir gördük seni ayna ayna söyle bana da...
:lepi:
Gayet balık etli güzel hatunsun yeter nolcek kız?
sengözlerimebaksanab

Minik ayaklım .opuyorumnanaktan
Ayakkabı sektörü gelişse de 40'tan sonrası çok zor oluyor.En büyük sorun da ayakkabı konusu.Birkaç mağaza var onlara gelen büyük numaraların da adeti çok az,hemen tükeniyor.Mesala Deichman var 41 numara bulunuyor orda,ama modelleri ,tarzı bana hitap etmediği için almıyorum.:jeyyar:
Yeni bir yer keşfettim,kişiye özel tasarım ayakkabılar var,hepsi de çok tarz.Nişantaşı'na gittiğimde uğrayacağım.Fiyatı diğerlerine göre iki kat fazla ,ama değer doğrusu.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Aşık oldum papilerine.kaydirigubbakcemile3
1.78-1.79'dan sonra pantolon ve kazak boyları çok fark ediyor.Birkaç cm uzun olmak bile bu sorunu doğuruyor.hihoyyytÖğretmen bir arkadaşım var,o da 1.79.Aldığı etekler dizinin kaç karış üstünde duruyor.Anadolu'da öğretmen olduğu için bu konuda sorun yaşıyor mesela.Ben de etek giydiğimde dizaltında olan etek bana mini oluyor.kaydirigubbakcemile3Sanki hep mini etek giyiyorum imajı oluşuyor.kaydirigubbakcemile3 Mini bir etekse süper mini oluyor.:roflol:
Benim için tek sorun ayakkabı şimdilik.Dar jeanleri çizme ile kombinlediğim için göze de batmıyor.Zaten Zara'dan aldığım tüm kotlar bacak boyuma uygun oluyor.:kedi:

iyi selvi boylusunuz anladık da noluyoki yani
kıskananlar çatlasın pigme falan
pek havaya girmişiniz siz
konuya girdim ay ne güzel ben de 1,75 falan olsam keşke diye
bi baktım pigme olmuşum kıskanmışım haberim yok:umursamaz:

Neden siz diyerek genelleme yapıyorsunuz ? yasakkelime
Kısa boylular neler giymeli diye bir başlık var kadın giyimde,neler denmiş uzun boylulara !..
Herkes kendinden meshuldur.Burda paylaşılanları havaya girmek olarak düşünmeniz yersiz.Danışılmak,paylaşımda bulunmak için açılan bir konu.Kim ,neden havaya girsin ki?Herkesin güzelliği,boyu-posu kendine.:1closedeyes:

baştan tek tek aşağılayanları yazamadım
ben gayet iyi niyetle girip sonra etrafımdaki herkes kıskanıyo yazılarını okuyunca çok şaşırdım
çünki genelde uzun boylu kadınları çok severim ve etrafımda olanlara da söylerim boyun posun yeter diye
ben de çok kısa değilim ama demek etrafımızdakilere söylememek lazımmış
kıskanıyoruz falan sanıyolarmış
ayrıca sizin bu yönde bi yazınız yoksa alınmanıza gerek yokyerimseniben
aman neyse banane size güzel paylaşımlar

Ben alınmadım sadece genelleme yaptığınız için alıntı yaptım sizden.bayanssulusmile
Boyu uzun olduğu için sevilmeyen,kıskanılan insanlar var evet,ama sizin gibi içi-dışı bir olup yeri geldiğinde iki güzel söz söyleyenler de var.Ben de dedim boyun uzunsa sevilmezsin,diye.Çünkü insanlar farklı olanı kabullenemiyor,herkesi kendi gibi olsun istiyor.Kendi gibi olmayanı da hedef tahtasının ortasına yerleştiriveriyor.Ben uzunum diye kısa boyluları hor görmem,ama biri kalkıp da fesat fesat durduk yere konuşursa o zaman da cevabını veririm.
Sizin gibi içi temiz olanların söylediği laflar için kıskanıyorlar ,demez kimse,bilakis onurlanır.Böbürlenme anlamında değil onurlanması da.boshayallersmile Hoşuna gider bana önyargı ile yaklaşmıyor,temiz kalpli biri diye düşünür,emin olun.yerimseniben

olumunekankayizsmile

Leylakcım... Sen bizleri seviyor olabilirsin ne güzel diyor olabilirsin teşekkür ederiz ama benden sırf boyum yüzünden nefret edenleri saysam sana destan olur.
Gerçekten ama gerçekten boyumu çekemeyen o kadar insan vardı ki...
Arkamdan Hayyalin boyu ne güzel fiziği güzel derken yüzüme sürekli kötülerlerdi...
İnan öyle sıkılıyorsun ki bunlardan...
Hakarete varan sözler bile ediyorlardı kimi zaman...

:umursamaz:

:lepi:
Güzel o zaman. kaydirigubbakcemile3
Bende etek dâhil hiçbiri sorun teşkil etmiyor ama ben mi çok anormal boyutlardayım ne?bayanssulusmile
Valla bugüne kadar uzun boyumun tek sıkıntısını gördüm o da insanların abuk subuk cümleleri.
Yaşasın iyi ki uzunuz yaşasın 170 ve üstü :lepi:

benım de boyum 1.76 boyumu sevıyorum.ıyı kı uzun boyluyum.bu sene çok moda olan elbıselerden bulamadım.çunku bana mını oluyor o elbıseler. ayrıca göğsümü gere gere topuklu ayakkabılarımı çızmelerımı de gıyerım.uzun boylular unutmayın kılo açısından da uzun boy avantaj.

bazı kısa boylular allah boy vermis gerisini koy vermis diyolar baksan kendileri ufacık totoları kaydirigubbakcemile3yere bakan tipler:) bu kıskanclık allah herkese boy vermiyor olanıda kıskanmamak lasım..uzun ince bayanlara hersey yakısıyor laf edenlerde kendilerine baksın

canımmm seni çok iyi anlıyorum benimde boyum 1.80 seviyorum bu özelliğimi ama kıyafet tam bir işkence ayakkabı için sana tavsiyen DİECHMAN ayakkabıcılık var istanbul bakırköy de mağazası var 42 numaraya kadar bayan ayakkabıları var boshayallersmile

Ya kızlar uzun boylu olmak çok güzel gerçekten en başta girdiğiniz her ortamda ilgi kaynağı oluyorsunuz gözler hemen sizin üzerinize çevriliyor boshayallersmile ben bu yüzden 3 dost dediğim karaktersizi bıraktım arkamdan konuşuyorlarmış, bir ortama girdiğimizde hep revindell ilgi çekiyor alsanaalsanasmile demişler.. bende sieee dedim :mymeka:

BEnimde bacak boyum çok uzun yani 165 bir bayanla yanyana geldiğimizde benim belim, arkadaşın koltuk altına geliyor neredeyse sırnaşık şey Pantolon felan bir şekilde bulunuyor ama tabi acı tarafı istediğiniz kıyafeti giyemiyor olmanız her yerden her beğendiğinizi alamazsınız :1no2:

Ya ben farklı bir bakış açısı katmak istiyorum bacaklar uzun olunca ''ağda'' yapmakta çok zor oluyor :bbo:

:lepi::lepi:
Bacak boyu uzun olunca çok duruyor gerçekten. Benim de uzun sempatiksalakcinni

Öyle tipler çok .Uzunların kıyafet sorununun yanında arkadaş sorunu da oluyor.kaydirigubbakcemile3 İyi yapmışsınız onları silmekle.Kompleksli insanlara asla tahammül edemem.
Bugün alışveriş yaptım,gelip buraya izlenimlerimi yazayım biraz.Yeni sezon ürünleri yavaş gelmeye başlamış.Yine dar jeanler moda,biraz yırtıklar.kaydirigubbakcemile3Uzun üstler bu sezon azcık kısalmış.Güllü dallı etekler var ,bize uygun.Gömlek boyları da azıcık kısalmış.Starplez kot elbiseler var,onlar da mini niyetine giyilebilir.Şimdilik bu kadar değerlendirmelerim,ürünlerin hepsi gelsin o zaman yaparız yine bir kritik.
Fena değil bu sezon uzunlar için durumlar.aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

bende 1,80 im boyuma göre her markadan bulamasam bile buluyorum birşeyler çok ta memnunum açıkçası boyumdan

kızlar ben konuyu havaya girmek böbürlenmek için açmadım sadece giyim konusunda yaşadığım sıkıntıları benım gibi uzun boylu arkadaşlarla paylaşıp çözüm yolu bulmak için açtım.Ayrıca bizim yazdıklarımızı çok dikkatli okuyup yorumlamışsın ama nedense kuzum'un bize sırık demesine yorum yapmamışsın :) ben etrafımdaki insanlardan örnek verdim genelleme yapmadım keşke benim etrafımda da senin gibi iyi niyetli insanlar olsa bırak arkamdan konuşmayı daha bu sabah benım yanımda yok erkekler toplu bayanlardan hoşlanırmış yok tahta gibi kadın güzel olmazmıs diye konusup durdular ben şimdi bunlara ne diyeyim güldüm geçtim :) kendimi sinir etmeye değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…