canımmm seni çok iyi anlıyorum benimde boyum 1.80 seviyorum bu özelliğimi ama kıyafet tam bir işkence ayakkabı için sana tavsiyen DİECHMAN ayakkabıcılık var istanbul bakırköy de mağazası var 42 numaraya kadar bayan ayakkabıları var boshayallersmile[/QUOTE
canım biliyorum orayı orda da ayakkabı bulmak tam bir şans işi çünkü büyük numarlar hemen bitiyor.Yaklaşık 15gün önce oraya gittiğimde şansım varmış ki ayakkabılar yeni gelmiş.Hemen 2 tane siyah babet kaptım aldım :) bi tanesi pullu çok cici bişey :)
kızlar benim öyle marka takıntım filan yok yeterki üzerime göre olsun isterse pazar malı olsun :) bende bugün de factodan siyah etek üstünde siyah çizgili gri kumaş bi yelek aldım 40tl ye takım yapmıs oldum kendime :) izmirde olanlar bilir carrefourda zenzen var ordan da gri bi elbise almıştım.Elbisede etekte tam dizime geliyo izmirde oturan arkadaşlar oraya bi baksın derim.
Kızlar aslında diyorum elinde olucak insanın imalat + satış sana ait olucak sadece uzun boylu bayanlara özel bir mağaza açıcaksın dehşet olur valla boshayallersmile
Süper olur burdan tekstilci arkadaşlar hemen bu fikri değerlendirsin alkisalkisalkisyasakkelime
Biri bana mı seslendi?
:lepi:
Tekstilci geldi hanım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Gerçekten piyasada iyi mal sıkıntısı var...
gamyoncuiremsu
Bence her bakımdan çok kaliteli ve değişik şeyler lazım...
Bu arada, yeni sezonda bizlere de uygun son derece hoş trikolar var... Denizci stili.
olumunekankayizsmile
Hayyal'cim senden özgün modeller bekliyoruz.Bu konuya bir el atıver sen.hihoyyyt
Denizci modası geri mi gelmiş?Ooo,bir sürü elbisem var dolaptan çıkarılacak!..:hooray:
boyum ne çok uzun ne de çok kısa. 165 boyundayım ama en azından 175 falan olsam fena olmazdı hani.her pantolon aldığında kestirmek zorunda kalıyorum. ama tunikleri elbise olarak da giyiyorum.benim kol boum uzun her badi uymuyor. dirsek kolluları tercih ediyorum yada yarasa kolluları. kuzenimin boyu 178 kendisi çok rahatsız oluyor sürekli ikibüklüm durmaktan kaburgası çıkacak.kızıyorum ona boyun var posun var salına salına gez diye.ayy birde kısa boylu kızlar bi çocuk onlara teklif edince bodur şeye mi bakıcam ben diyor.o tiplere de sinir oluyorum sen selvi misin sanki.allah yaratmış sonuçta.
canım alacağın şeyler uzun gelirse kestirip alma şansın var ama bizim uzatıp alma gibi bi şansımız yok.Aylrıca ayakkabı bulmakta da zorlanıyoruz.Bende kuzenin gibi iki büklüm dura dura sırtım ağrıyooo
Şişştt!..Çok ayıp ,insan hiç kambur durur mu ? ohaoldumsmile
Sopa yutmuş gibi yürüyeceksiniz.İstryene yürüyüş dersi verebilirim.sempatiksalakcinni
Kısa -uzun fark etmez.Herkes dik durmalı,güzel yürümeli.aklinialirimsmile
Yalnız bir arkadaşım vardı benim yanında ,hep 3.kata bakar gibi yürürdü.Bir gün sordum .Senin yanında çok kısa kalmayıp,uzun görünmek için ,dedi.Tabi öyle de yürümemek lazım.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?