boyu benden kısa ???

Bence yakişirsiniz ya fıstık gibi. Söyleyen arkadaşını zin sevgilisi Brad Pitt (hiç begenmem) mi?

1 cm kısa olsa sorun olmazdı ama 3 cm ise sıkıntı büyük

veeee x bey 2 cm ile kaybediyooor.

Hem uzunum, hem de büyüğüm.

Ama aşığız, birbirimizi seviyoruz, evli olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bu olaylar, boya yaşa bakmaz.

Onun bunun dediğiyle kafanız karışacaksa bence hiç oyalamayın adamı.
Onun bir arkadaşı "o kız yanına yakışmıyor" dese ve o tereddüt etse sence hoş olur mu?

Benim bu tarzda iliskim oldu sirf onun icin gidecegimiz etkinlige kisa topuklu ayakkabi arayarak gunlerimi harcadim. Tabi yenicelerimizdi daha sonra durustce soyledigimde keske bana sorsaydin ben bunu kesinlikle sorun etmezdim tam aksine hosuma gider demisti. Eger erkegin kompleksi yoksa sıkıntı olmaz canım

Önemli olan sizin ne hissettiğiniz, düşündüğünüz. Sizin için sorun yoksa başkaların ne düşündüğü de çok önemli değildir.

Hanımefendi sizin boyunuz ondan uzun.Onun açısından da o sizden kısa.Ve problem etmemiş.Sevgi varsa gerçekten bu tarz şeylerin önemi kalmaz bence.Ben mesela pek umursamam diğer insanların bakış açısını.Ömrünüzü siz geçireceksiniz.Mutluysanız gerisi teferruat

Esimle yengesi vasıtasıyla tanışmıştık bir yola çıkacaktık tabi vedaya gelince gel bakım benden uzun musun dedim önemli benim için boy 175 boyundayim ben esim 178 ve topuklu ya veda edeli 2 yıl oldu ... :deli:

Back
X