boyu boyuna

Bu boyu boyuna lafına uyuyoruz sanki ben 160 eşim 172.. Ama bi söz duymuştum yazdıklaınızı okuyunca doğruluğuna inandım. Uzun boylu erkekler minyon bayanlardan hoşlanırlarmış sanırım bu söz doğru.

eşim 1.90 ben 1.57 ....ilk başlarda yadırgıyodum boy farkını ama alıştım.çiğdem83'ün dediğine katılıyorum.minyon bayanları daha çok beğeniyorlar.

önemli olan huyu huyuna uyması
bizimde 22 cm lik fark var
ama hiç dert etmedim :kahve:

15 cm oacak en ideali bence....topuklada çok rahat kapanır..fakat çook uzun boylu bir erkeğin yanında kısa bir bayan gördüğümde çok ilginç oluyor bakmadan edeiyorum..çok göze hitap etmiyor açıkcası fakat önemli olan boy değil..karakterlerin uyması ve anlaşmak gerisi teferruattır..

Benim eşim 1,92 ben 1,80 ve herkez çok beğeniyor,,,zevke göre değişir tüm erkekler sırf minyon bayanları beğenmiyor geneli hep uzun boylu manken gibi olanlardan yana:))))))))))))

bizim aramızda 30 cm var ama allaha şükür çok mutluyuz. öncesinde ailesi baya bir akrşı çıktı boy farkımız var diye ama biz vazgeçmedik. anlaşmak boyla kiloyla veya güzellikle alakalı değildir. mevlam herkesi anlaştığı mutlu olacağı birisiyle yuva kurdursun

ben uzun boylu olmayı çok isterdim erkek arkadaşım benden 20cm uzunn sırf oda deil hani kardeşi anneannesi dayısı annesi falanda uzun onların yanında bazen ben kendimi çok ufaklık hissediorum ya :a015:

Ben 1.55 eşim 1.85 aramızda kocaman bir boy farkı var ama bende pek takıntı yapmadım eşim bu durumdan rahatsız olsaydı almazdı benikaydirigubbakcemile5:dance:

aramızda 20 cm var,ben minyon bi bayanım,aynı zamandada çok küçük gösteriyorum,ama çok memnunum böyle olmamdan.eşimde öyle der hep sana yakışıyor minyon olmakŞeniz

iyi güzel herkez çok güzel yazmış. Benim boyum 1.89m, eski basketci ve mankenim. Benim sorum nerde dolaşır uzun boylu tahsilli bekar beyler?
Ya da bayanlar, eşlerinizin uzun boylu akrabağa ya da arkadaşı varmı? Yardımcı olursanız sevinirim :16: Eskiden teyzeler dayılar amcalar falan aracı oluyorlardı ama artık nerdeyse olan işi bile bozuyorlar :(
Neyse ben sipariş veriyim de :) 1.90m 1969 dan büyük üniv. mezunu çocuksuz
Ben: 1.89m 1970 doğumlu, yeminli tercüman, eski basketci ve manken, mavi gözlü, saçlar kahve.....
işte öyle
yardımcı olursanız sevinirim.
Malesef bende hep kısa erkeklerle tanışıyorum. Onlar da uzun bayanlara bayılıyor :(

190kusur. Bi adamla ciktiydim çok zorlaniodum uzanamiodum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X