boyu uzun olduğu için topuklu ayakkabı giyemeyenlerr

• Konu Sahibi Konu Sahibi GTI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

GTI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
8
0
36
Şırnak
Arkadaşlar benim boyum 1.73 tam bir topuklu ayakkabı hastayım ama boyum uzun olduğu için babet tercih ediyorum onuda bırakın eşimle boylarımız aynı onun yanında topuklu giyince iyiden sırtarıyorum boyumun uzun olduğu gibi boyun bölgemde uzun topuklu giyince dev gibi olduğumu düşünüyorum siz ne diyorsunuz uzun boylu insanların topuklu giymelerine?

ben de tam anlamıyla aynı durumdayım vücut yapımda iri fazlaca topukluya meraklı olmama rağmen ayaklarımın büyük olması (39-40) nedeniyle tercih ediyorum ve dediğiniz gibi dev gibi hissediyorum topukluyu giyince :(

175 im, topuklu giymeyi seviyorum. Eşinle aynı boydaysan onunla dışarıya çıktığında giymezsin ama onun dışında giyebilirsin.
Kadın olduğunu hissetmek bana göre topuklu giymek. Arada bir lazım.
Mutlaka giymelisin... :34:

Benımde boyun 1.73 canım nezaman ısterse topuklu gıyıyorum hatta platform bıle gıyıyorum benım en sevmediğim şey beğendiğim günlük elbiselerin üzerimde çok kısa durması sebebiyle tunik olarak kullanıyor olmam :1::1::1:

haklısınız kızlar giymek gerekiyor kadın kadın olduğunu hissediyor şahsen öyle hissediyorum.bulamımışız zamanında daha uzun bi koca ne yapalım:27:

Kadın olduğumuzdan içgüdülerimizde var galiba topuklu ayakkabı giymek. Ben 1.82 boyundayım ve ayaklarım da 41-42 olduğundan bırakın topuklu ayakkabıyı normal ayakkabı bulmakta bile zorlanıyorum. Ama topuklu ayakkabım elbette var ve arada giymekten keyif alıyorum. Tamam kocaman oluyorum ve acaip bakışlara maruz kalıyorum ama hayatım boyunca da babetle gezemem ya :)

Back
X