Boyum boyum

else03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
944
103
63
Kizlar 21 yasindayim bu yastan sonra boyun uzarmi nasil uzatabilirim.s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Grow taller hareketlerini deneyebilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Grow taller hareketlerini deneyebilirsin

Bakarim internetten canim saol ama yasim sorun olmaz demi

Bakarim internetten canim saol ama yasim sorun olmaz demi

Yurtdışında bu hareketlerle uzayan insanlar varmış ve yaş kriteri koyulmamış sanırım uzayabilirsin. Birde e kitabı var onda yazanlar tekme atmak gerilme hareketleri vs. Mg ve ca tablet kullanın yazmış yoğurttan cok bahsediyor birde umarım işine yarar

bir yerde bu grow taller için , ergenlikten sonra yapılırsa een fazla 4 cm falan etki eder yazıyordu. Doğruluk payını bilemem tabi.

Yurtdışında bu hareketlerle uzayan insanlar varmış ve yaş kriteri koyulmamış sanırım uzayabilirsin. Birde e kitabı var onda yazanlar tekme atmak gerilme hareketleri vs. Mg ve ca tablet kullanın yazmış yoğurttan cok bahsediyor birde umarım işine yarar

Umarim hareketlerine bakip deniyicem her gun sut icerim ama bu yastan sonra ise yaramiyor

bir yerde bu grow taller için , ergenlikten sonra yapılırsa een fazla 4 cm falan etki eder yazıyordu. Doğruluk payını bilemem tabi.

Evet onu bende okudum suan 4 santim uzasam mutluluktan olurum :)

1.60 ama nisanlom uzun ve arkadaslarimda uzun benden kardesimde ayiptir soylemesi popomda yere yakin hic 1.60 durmuyorm

poposu yere yakından kork derler bizim burada :1:

şaka bir yana çeşitli sporlarla uzatabilirsin netten araştır istersen bi

Allah başka dert vermesin. Kendinle barışık olmayı öğrenirsen çevrendekiler seni dünya güzeli görür.
Sen nasıl hissedersen öyle enerji verirsin. Bence kısa değil boyun.

poposu yere yakından kork derler bizim burada :1:

şaka bir yana çeşitli sporlarla uzatabilirsin netten araştır istersen bi

Herkez oyle diyor bizim burda gercekten oylede ama dogru bi laf :))))))

Allah başka dert vermesin. Kendinle barışık olmayı öğrenirsen çevrendekiler seni dünya güzeli görür.
Sen nasıl hissedersen öyle enerji verirsin. Bence kısa değil boyun.

Tabiki haklisiniz ama takinti yapiyorum rabbime sukurler olsun kotu bi hastaligimiz yok ama denemekye fayda var

Valla ben de cok arastirdim bu boy mevsunu. Hatta sordum da buradaki bayanlara. Ama internette İbrahim Saraçoğlu'nun boy uzatma kürü varmış. Bi denemek lazim.

Valla ben de cok arastirdim bu boy mevsunu. Hatta sordum da buradaki bayanlara. Ama internette İbrahim Saraçoğlu'nun boy uzatma kürü varmış. Bi denemek lazim.

Onada bakiyim 3 4 santimde uzasam yeter bana

Bu çok saçma değil mi?? Boy uzaması için kemiklerin uzaması lazım. Bir kürle kemikleri uzatacak hormonların devreye gireceğini hiç sanmıyorum..
Ergenlik döneminde belki aktivatör olarak işe yarayabilir ama şu aşamada bence çok komik.
Bu aynen göğüs büyütmek için yapılan kürler gibi. Diyorum ki göğüs büyümesi için hücre çoğalması lazım kremlerle falan olmaz bu iş. Hücre kendi kendine çoğalırsa anca kanserdir bu.

Back
X