Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grow taller hareketlerini deneyebilirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bakarim internetten canim saol ama yasim sorun olmaz demi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
[sıze=2]boyunuz kaç şimdi ?[/sıze]
Yurtdışında bu hareketlerle uzayan insanlar varmış ve yaş kriteri koyulmamış sanırım uzayabilirsin. Birde e kitabı var onda yazanlar tekme atmak gerilme hareketleri vs. Mg ve ca tablet kullanın yazmış yoğurttan cok bahsediyor birde umarım işine yarar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bir yerde bu grow taller için , ergenlikten sonra yapılırsa een fazla 4 cm falan etki eder yazıyordu. Doğruluk payını bilemem tabi.
1.60 ama nisanlom uzun ve arkadaslarimda uzun benden kardesimde ayiptir soylemesi popomda yere yakin hic 1.60 durmuyorm
Evet onu bende okudum suan 4 santim uzasam mutluluktan olurum :)
poposu yere yakından kork derler bizim burada
şaka bir yana çeşitli sporlarla uzatabilirsin netten araştır istersen bi
Allah başka dert vermesin. Kendinle barışık olmayı öğrenirsen çevrendekiler seni dünya güzeli görür.
Sen nasıl hissedersen öyle enerji verirsin. Bence kısa değil boyun.
Ben 1.55im ya![]()
Hiç aklımda yoktu, bugüne kadar okuyup geçerdim hep bu yöntemleri, bari ben de deneyeyim :44:
Valla ben de cok arastirdim bu boy mevsunu. Hatta sordum da buradaki bayanlara. Ama internette İbrahim Saraçoğlu'nun boy uzatma kürü varmış. Bi denemek lazim.
Ayrıca işe yaradığına inanıyor musun bilmiyorum ama sübliminal telkin de dinleyebilirsin :)
Valla ben de cok arastirdim bu boy mevsunu. Hatta sordum da buradaki bayanlara. Ama internette İbrahim Saraçoğlu'nun boy uzatma kürü varmış. Bi denemek lazim.